Ben de ilginç bir rüyamı anlatmak istiyorum.Yorumlarsanız sevinirim.
Rüyamda okuldan bir arkadaşımın düğününe davetliydim ve işin ilginç yanı ben bu arkadaşımla okulda hiç samimi değildim.Sadece merhaba merhabalığımız vardı. O kadar. Neyse ben düğün için bir Ege köyüne gittim.Düğünde köydeki kadınlar damadın kız arkadaşlarına yöresel kıyafetler giydirdi.Ben de istemeyerek de olsa kimseyi kırmamak için giydim.
Düğünde erkekler ve kadınlar ayrı yerlerde oturuyorlardı.Benim arkadaşım olan damat da erkeklerin arasında oturuyordu.Ben de rüyamda kendi kendime diyorum ki acaba gelin nerde?Kaç saattir burdayım ama hiç görmedim.
Kızlar damadın sağdıçlarıyla tek tek oynuyordu ve damat da izliyordu.Sıra bana geldi ama ben oynamak istemediğim halde hatır için oynamaya başladım.O sırada damadın yüzü biraz değişti.Bana biraz ters ters bakıyordu.Neyse oynadıktan sonra kadınların arasına yerime geçtim.Kadınlar birden etrafımı sardı ve benim elimi yoğurdun içine soktular.Ben durun napıyorsunuz derken damadın bana baktığını fark ettim.Damat kadınlardan birine alın şu parayı o gaddara verin dedi.Kadın gelip parayı koynuma soktu.Al bakalım damat beyden gaddara geldi dedi gülümseyerek.Ben o an kadın öyle deyince anladım ki aslında gelin benmişim.O sırada da uyandım.
Bana biraz enteresan geldi de yorumlatmak istedim.

Rüyamda okuldan bir arkadaşımın düğününe davetliydim ve işin ilginç yanı ben bu arkadaşımla okulda hiç samimi değildim.Sadece merhaba merhabalığımız vardı. O kadar. Neyse ben düğün için bir Ege köyüne gittim.Düğünde köydeki kadınlar damadın kız arkadaşlarına yöresel kıyafetler giydirdi.Ben de istemeyerek de olsa kimseyi kırmamak için giydim.
Düğünde erkekler ve kadınlar ayrı yerlerde oturuyorlardı.Benim arkadaşım olan damat da erkeklerin arasında oturuyordu.Ben de rüyamda kendi kendime diyorum ki acaba gelin nerde?Kaç saattir burdayım ama hiç görmedim.

Bana biraz enteresan geldi de yorumlatmak istedim.