Rüya Yorumları rüya

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
505
206
48
dün gece rüyamda sol üst ön disimin kırıldıgını gördüm..bazen degisik rüyalar görünce internetten bakarim anlamina öyle ciddiye alip inanmam ama merak iste. bu ruyama da baktim.baktigim cesitli sitelerde hep ayni seyler akrabalardan birine zarar gelmesi ozellikle ust on dis baba veya baba tarafından akrabanin hasta olması vefati vs. yaziyo. ya biliyorum biraz komik ve sacma ama her ne kadar onemsememeye calissam da aklima takildi kotu bi sey okuyunca :(

dün gece rüyamda sol üst ön disimin kırıldıgını gördüm..bazen degisik rüyalar görünce internetten bakarim anlamina öyle ciddiye alip inanmam ama merak iste. bu ruyama da baktim.baktigim cesitli sitelerde hep ayni seyler akrabalardan birine zarar gelmesi ozellikle ust on dis baba veya baba tarafından akrabanin hasta olması vefati vs. yaziyo. ya biliyorum biraz komik ve sacma ama her ne kadar onemsememeye calissam da aklima takildi kotu bi sey okuyunca :KK43:

Rüyalarınızı olumlu yorumlatın... Ya da kötü rüyalarınızı kimseye yorumlatmayın. Ben şahsen öyle yapıyorum...

Nas felak okuyun dua edin belki yatmadan önce bir konu düşündüyseniz onun etkisinde kalmış olabilirsiniz iyi düşünün iyi olsun . Allah sevdiklerinizi korusuun :nazar:

Rüyanı kimseye anlatmamaya çalış bence. Bu arada ben de bir ara bütün dişlerimin kopup düştüğünü görürdüm,çok şükür bişey olmadı. Kötü düşünme hemen

rüyaya inanıyorsan dua ile de tedbir alınabileceğine inanmalısın
dua et birşeycik olmaz Allah esirgesin..

1. rüyanızı herkese ve heryerde anlatmayın
2. mümkünse hayra yorun ya da yorumlamayın, yorumlatmayın
3. rüyayla amel de olmaz, her rüyanın mesaj taşıyacağı gibi bir şart yok.

UNUTUN GİTSİN

Ben rüyamda ne zaman dişlerimin döküldüğünü görsem tanıdığım biri kaza geçiriyor malesef :(
Ama herkeste aynı olmaz tabi. İyi düşün iyi olsun.

herhangi bi acı hissetinmi rüyanda, yoksa ağrısızmıydı

İçinizi ferah tutun ve... ben olumlu yorumluyorum kötü şeyler olmayacak deyin.. kimseye yorumlatmayın. Unutmayın kötü şeyler düşünürseniz sadece kötü şeyleri çekmiş olursunuz. Sevgiler...

agrisiz.disciye gittik hatta

canım aile içinden kimseye birşey olmayacak. çünkü ağrısız olmuş. canını sıkma. bir daha da rüyanı her zaman hayra yor. herkese anlatma. rüya yorumlamak tehlikeli bence. çok sıkılırsan suya anlat hayra yorumla gitsin.

dün gece rüyamda sol üst ön disimin kırıldıgını gördüm..bazen degisik rüyalar görünce internetten bakarim anlamina öyle ciddiye alip inanmam ama merak iste. bu ruyama da baktim.baktigim cesitli sitelerde hep ayni seyler akrabalardan birine zarar gelmesi ozellikle ust on dis baba veya baba tarafından akrabanin hasta olması vefati vs. yaziyo. ya biliyorum biraz komik ve sacma ama her ne kadar onemsememeye calissam da aklima takildi kotu bi sey okuyunca :KK43:

O rüya tabirleri aslinda iki yorumu da yapiyor fakat insan zihni korkuyu daha çok yaşadığı için kötü olan taraflarini görüyor.
Yani aslında iyi yorum da var okuduğunuz tabirde, kötü yorum da var. Siz iyi yoruma bakin.
sevgiler..

rüyalarını kimseye yorumlatma neye yorarsan ona çıkarmış.

dişlerimin kırılması hatta toplu olarak çatırdayıp avucuma dökülmesi benim zaman zaman gördüğüm bir rüyadır. Rüyalar genelde ruh halimizi yansıtır. Streslisindir, yorgunsundur, kafana bir şey takmışsındır.

Bir söz vardır.. " Gözler kalbin aynasıdır " diye.. Aslın da bu söz pek de doğru bir söz değildir. Çünkü kalbin aynası göz olamaz, çünkü her göz zaten güzeldir. Ama her diş güzel değildir. Kalp aynası için bence söylenebilecek bir şey varsa, "dişler kalbin aynasıdır " sözü söylenmelidir.

Günümüz de dişler ile alakalı sorun yaşayan o kadar çok insan var ki, hatta dişlerden sebep, asosyal yaşayan kitle hiç de azımsanacak boyutta değil.

Rüyanızı yazalı uzun zaman olmuş, yapılan yorumlar da " rüyanızı kimseye anlatmayın, herkese yorumlatmayın, hayra yorun " gibi ifadelere katılmakla birlikte, Sizin açınızdan tatmin edici olmadığını anlayabiliyorum. Çünkü merak etmişsiniz ve cevap arıyorsunuz, umursamama durumu olabilseydi, zaten siz de bu durumu umursamazdınız. Ama dikkatinizi çekmiş ve merakınızı celbetmiş.

Rüyanız ile alakalı acizane düşüncem..

Kırılan dişinizin bulunduğu konum itibariyle, muhtemelen bir değişim sürecinin başındaymışsınız.. Bu karakteristik bazı özelliklerinizi sorguladığınız bir dönem. Muhtemelen bazı huylardan vazgeçmek istiyorsunuz. Hayatınızı etkilediğini düşündüğünüz için !..
Bu durumu aşmak için kararlılığınız size rüya ile yansımış. Yani vazgeçmek istediğiniz şey veya şeyler her neyse, o şeye karşı kararlığınızı, dişinizin kırılmasıyla elde etmişsiniz. Yani kararlılığınız artık kesin.

Psikolojik olarak mücadele zorluğunu aşmış ve artık durum keyfiyetinize kalmış. Şimdi dilerseniz o dişin yerine yenisini takar, dilerseniz o vazgeçmek istediğiniz şeyi daha şiddetli yaşamaya devam edersiniz. Yani kırık dişle devam edersiniz. Veya kırılan dişin yerine takılacak yeni dişinizi, yine aynı şey ile mücadele edeceğiniz döneme kadar tekrar kullanırsınız. Yani aynı huylara veya her ne ise onları yaşamaya devam edersiniz. Rahatladınız ve acaba vaz geçsem mi artık beni zorlamıyor aralığındasınız.

Şu anki durum, üzerinden zaman geçtiği için daha açıklayıcıdır. Aynı mücadele içindemisiniz ?.. O vazgeçmek istediğiniz şey her neyse, ondan kurtuldunuz mu ?.. Yoksa, hayat kaldığı yerden keyifle devam mı ediyor.

Sanırım o rüyayı gördüğünüz dönemdeki benzer sıkıntılar, şu zaman da tekrar ediyor.

Bir söz vardır.. " Gözler kalbin aynasıdır " diye.. Aslın da bu söz pek de doğru bir söz değildir. Çünkü kalbin aynası göz olamaz, çünkü her göz zaten güzeldir. Ama her diş güzel değildir. Kalp aynası için bence söylenebilecek bir şey varsa, "dişler kalbin aynasıdır " sözü söylenmelidir.

Günümüz de dişler ile alakalı sorun yaşayan o kadar çok insan var ki, hatta dişlerden sebep, asosyal yaşayan kitle hiç de azımsanacak boyutta değil.

Rüyanızı yazalı uzun zaman olmuş, yapılan yorumlar da " rüyanızı kimseye anlatmayın, herkese yorumlatmayın, hayra yorun " gibi ifadelere katılmakla birlikte, Sizin açınızdan tatmin edici olmadığını anlayabiliyorum. Çünkü merak etmişsiniz ve cevap arıyorsunuz, umursamama durumu olabilseydi, zaten siz de bu durumu umursamazdınız. Ama dikkatinizi çekmiş ve merakınızı celbetmiş.

Rüyanız ile alakalı acizane düşüncem..

Kırılan dişinizin bulunduğu konum itibariyle, muhtemelen bir değişim sürecinin başındaymışsınız.. Bu karakteristik bazı özelliklerinizi sorguladığınız bir dönem. Muhtemelen bazı huylardan vazgeçmek istiyorsunuz. Hayatınızı etkilediğini düşündüğünüz için !..
Bu durumu aşmak için kararlılığınız size rüya ile yansımış. Yani vazgeçmek istediğiniz şey veya şeyler her neyse, o şeye karşı kararlığınızı, dişinizin kırılmasıyla elde etmişsiniz. Yani kararlılığınız artık kesin.

Psikolojik olarak mücadele zorluğunu aşmış ve artık durum keyfiyetinize kalmış. Şimdi dilerseniz o dişin yerine yenisini takar, dilerseniz o vazgeçmek istediğiniz şeyi daha şiddetli yaşamaya devam edersiniz. Yani kırık dişle devam edersiniz. Veya kırılan dişin yerine takılacak yeni dişinizi, yine aynı şey ile mücadele edeceğiniz döneme kadar tekrar kullanırsınız. Yani aynı huylara veya her ne ise onları yaşamaya devam edersiniz. Rahatladınız ve acaba vaz geçsem mi artık beni zorlamıyor aralığındasınız.

Şu anki durum, üzerinden zaman geçtiği için daha açıklayıcıdır. Aynı mücadele içindemisiniz ?.. O vazgeçmek istediğiniz şey her neyse, ondan kurtuldunuz mu ?.. Yoksa, hayat kaldığı yerden keyifle devam mı ediyor.

Sanırım o rüyayı gördüğünüz dönemdeki benzer sıkıntılar, şu zaman da tekrar ediyor.
yorumunuz icin tesekkur ederim.. buyuk kararsizlik icindeydim uzun zamandir fakat simdi her sey cok net o konuda

Back
X