aldatmayan erkek yoktur cümlesini kullanan kadınlar
aldatılmış ve bu cümleyle kendini kandırmaya çalışan aciz insanlar bence
neden her erkek aldatsınki
eşini seven erkekler değil aldatmak başkasına yan gözle bile bakmaz aldatmak karakter meselesi daha doğrusu karaktersizlik meslesi
ben "rusya'da aldatılmak" olarak okudum
bilinçaltıdır önem verme
Dün gece ruyamda eşimi başka bir kadınla yakaladım, o dakika ÖLDÜĞÜMÜ hissettim, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum inanasım gelmiyor ya , neden diyorum.. NEDEN YAPTIN , ama Sen hamilesin dedi bana.. bir kere daha yıkıldım. neyseki uyandığımda kan ter içinde kalmışım , gözyaşlarımla ıslanmış yastığım.. bir baktım eşim yok yatakta . salonda tv izliyormuş! ağlama seslerime geldi neyin var aşkım dedi , AŞKIM demesi bile tiksindirdi beni o dakika .. bağırdım çağırdım gerçekten aldatılmışım gibialttan aldı sakinleştirdi beni bi şekilde ama ÇOK KIRILDI.. eşime güveniyorum ama kız arkadaşlarla toplandığımız zaman Konu erkeklere gelince , aldatmayan erkek yoktur deyip kafamı bulandırıyorlar , birde hamile olunca iyice kafaya takmaya başladım , kendimi tanıyamıyorum
Canım belki bu söylediğime inanmayacaksın bana söylendiğinde bende inanmamıştım ama zamanla doğruluğunu yaşadım bu rüyanın anlamı eşinin seni çok seviyor olması! ben bir ara o kadar çok böyle rüya görüyordum ki üstelik eşimde iş için başka yerdeydi sabah arayıp kavga ettiğimi bilirim beni aldatıyorsun orda sen diye:) adam neye uğradığını ne Diceni şaşırırdı (tabii içten içe de hoşlarına gidiyor böyle kıskanılmak bunu da bilesin) uzun lafın kısası canım eşin seni çok seviyor sakın bu hamile halinle kendini ve bebişinizi bu şekilde üzme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?