Rüya Yorumları rüyada at görmek?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar rüyada at grmek güzeldir ama ya ben o atın iplerine takılmış sürükleniyorsam???:53::53::53: bi bilen varsa yardım etsin lütfen... çok zor bir dönmedeyim şuan... bu rüyanın bana bir mesaj olduğuna eminim. o mesajı öğrenmeliyim:50:

ama işte sürüklenme kısmı beni korkuttu:( gerçi sürüklenme ile ilgili yorumlar güzeldi tabirlerde... acaba bir muradım hızla gerçekleşecek ve ben peşinden mi sürükleneceğim... yani hızla mı olacak?:53:

Yok yok korkma.. :16:
Rüyada yerde sürüklenmek, güzel uğraşlara, içten davranan orta yaşlı kadına, verdiği sözü yerine getirmeye, alın teriyle elde edilen servete, gönül ilişkilerinde huzura, manevi külfeti bulunan yabancıdan uzaklaşılacağına, işte makama gelineceğine, sevince ermeye, hayallerin hayata geçeceğine, mala gelecek bolluğa, bol şansa delalettir. Nadiren de korkulanın gerçekleşmesine, ticaret nedeniyle sıkıntıya, anlayışsız bir insana, ticari kayba, iyi hali kaybetmeye yorulur. Bazı rüya alimleri şöyle derler: Bu rüya cefa çekerek ümit ettiği kazanca, uğraşlarının sonunda ulaştığı beceriye, yardım alarak hasret duyduğu rahatlığa, çektiği zorlukların sonunda istediği şöhrete yorulmaktadır.

gibi bişey buldum bak.. :16:

Yok yok korkma.. :16:
Rüyada yerde sürüklenmek, güzel uğraşlara, içten davranan orta yaşlı kadına, verdiği sözü yerine getirmeye, alın teriyle elde edilen servete, gönül ilişkilerinde huzura, manevi külfeti bulunan yabancıdan uzaklaşılacağına, işte makama gelineceğine, sevince ermeye, hayallerin hayata geçeceğine, mala gelecek bolluğa, bol şansa delalettir. Nadiren de korkulanın gerçekleşmesine, ticaret nedeniyle sıkıntıya, anlayışsız bir insana, ticari kayba, iyi hali kaybetmeye yorulur. Bazı rüya alimleri şöyle derler: Bu rüya cefa çekerek ümit ettiği kazanca, uğraşlarının sonunda ulaştığı beceriye, yardım alarak hasret duyduğu rahatlığa, çektiği zorlukların sonunda istediği şöhrete yorulmaktadır.

gibi bişey buldum bak.. :16:

inşallah:50: çok umutsuzum:( çok mutsuzum bu aralar:( keşke böyle çıksa... hayırlar olsun inşallah:(

Rüya yorumu bilmem ama at gücü temsil eder.
Kendini güçsüz hissettiğin için sürüklenme duygusu hissetmişsindir.

Rüyada at güzeldir :) Yakın zamanda muradın olacak sende peşinden sürükleneceksin :)
Seninki iyi ben geçen akşam bir sürü küçük kurtcuklar gördüm ince ince, uzun uzun ıyy :25: Gerçi benim rüyamda iyiymiş ama midem çok bulandı :37:

Back
X