O okaynus Guru Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 83 2 296 İstanbul 14 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okaynus #1 mesajda ne yazdığını hatırlamıyorum ama mesaj gelmesi ne anlama gelir?
S Sementaa Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2013 783 16 16 Adana 14 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okaynus #2 okaynus .!.: mesajda ne yazdığını hatırlamıyorum ama mesaj gelmesi ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... gerçekte hoşlandığın kişi ile ilgili hayal kuruyorsan bu bilinç altında ruhun sana böyle bir rüya gösteriyor..
okaynus .!.: mesajda ne yazdığını hatırlamıyorum ama mesaj gelmesi ne anlama gelir? Genişletmek için tıkla... gerçekte hoşlandığın kişi ile ilgili hayal kuruyorsan bu bilinç altında ruhun sana böyle bir rüya gösteriyor..
O okaynus Guru Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2012 83 2 296 İstanbul 14 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi okaynus #3 Sementaa .!.: gerçekte hoşlandığın kişi ile ilgili hayal kuruyorsan bu bilinç altında ruhun sana böyle bir rüya gösteriyor.. Genişletmek için tıkla... evet teşekkür ederim :)
Sementaa .!.: gerçekte hoşlandığın kişi ile ilgili hayal kuruyorsan bu bilinç altında ruhun sana böyle bir rüya gösteriyor.. Genişletmek için tıkla... evet teşekkür ederim :)