- 25 Nisan 2025
- 16
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi kedicik 2244
-
Cümleyi okuduğum an annenizin bunu bahane ettiğini düşündüm. Büyük ihtimalle birlikte olduğunuz kişiyi istemiyor. Ya hu gülsem ayıp olur mu ölüye bilemedim ama rüyaya gelip bunu nerden bulmuş diye de demez heralde yaMerhaba. Benim amcam vefat etti. Sevgilim var.Annem bu gece rüyasında amcamı görmüş sevgilim adına hayırlı değil ayrılsın demiş benim için nerden bulmuş falan demiş. Ben de annem de endişeliyiz Allâh herkese hayırlı eş versin. İnsan ister istemez endişe ediyo. Acaba annemin bilinç altında bu olduğu için mi gördü yoksa ölen kişinin dediği çıkar mı? Genelde inanmam böyle şeylere ama ölen kişi söyleyince ee bir de endişe edince bir kafama takıldı bu rüya yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
18 değilim gerçek yaşımı yazmadım18 yaşında evlilik mi düşünüyorsun anneb manipüle ediyo bence
Burası soru sorma platformu ya haniNerden bilelim bacim cikarmi cikmazmi? Bizde gelecegi goremiyoruz.
Ölüye değil diriye bakın.
Amcanız sağlığında çok mu mübarek bir zattı da öldüğünde doğruları söylüyor olsun
HocaydıÖlüye değil diriye bakın.
Amcanız sağlığında çok mu mübarek bir zattı da öldüğünde doğruları söylüyor olsun?
Onaylıyor hatta çok seviyoAnnen bu ilişkiye yanaşiyor mu peki yani onaylıyor mu
Olabilir bir de endişe ediyor sürekli onaylıyor evet ama acaba kötü olur mu her şey mutsuz olur musun diye endişe ediyor belki de bilinç altı gördürdü.Anneniz ya sizi etkilemek için böyle bir rüya uydurdu, ya da onun kendi biliçaltı ona böyle bi rüya gördürdü.Benim anneme böyle rüyada hep görünürler, sonra da gerçekten başımıza gelir gibi bir durumun da olmadığını varsayıyorum.
Yaa tamamdır teşekkür ederimÇıkabilir de cikmayabilir de. Bazen rüyalar çıkar bazen çıkmaz. Akışına bırakın ve çok dikkatli olun derim. Aileler de yanilabiliyor bazen.
Aksine çok seviyoCümleyi okuduğum an annenizin bunu bahane ettiğini düşündüm. Büyük ihtimalle birlikte olduğunuz kişiyi istemiyor. Ya hu gülsem ayıp olur mu ölüye bilemedim ama rüyaya gelip bunu nerden bulmuş diye de demez heralde ya
O zaman ister istemez kızı için endişeleniyor olabilir her anne baba için. Belki bilinçaltında siz mutlu olur musunuz, karşınızdaki kişi hayırlı mi diye ister istemez düşünceleri vardır. Amcaniz sözü dinlenen biri miydi ailede?Aksine çok seviyo
Tamam işte bundandır, anlıyorum siz ölen bi kişi söylemiş diye altında mana aramışsınız ama ne rüyalar görüyoruz hepsinden işkillensek benim eşimi direkt boşamam lazımOlabilir bir de endişe ediyor sürekli onaylıyor evet ama acaba kötü olur mu her şey mutsuz olur musun diye endişe ediyor belki de bilinç altı gördürdü.
Evet yani seviliyordu öyle diyeyimO zaman ister istemez kızı için endişeleniyor olabilir her anne baba için. Belki bilinçaltında siz mutlu olur musunuz, karşınızdaki kişi hayırlı mi diye ister istemez düşünceleri vardır. Amcaniz sözü dinlenen biri miydi ailede?
Hahah kahkaha attım kusura bakmayınTamam işte bundandır, anlıyorum siz ölen bi kişi söylemiş diye altında mana aramışsınız ama ne rüyalar görüyoruz hepsinden işkillensek benim eşimi direkt boşamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?