M minasr Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 306 1 116 20 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minasr #1 Sevdigim kişi ve ailesi havuzdaydı. Beni gördüler sonra hoop onların evindeyiz benim ailem de gelmiş yemek yiyoruz annesi surekli bana bakıyor. Konu evliliğe geleceğimize geliyor. Normalde her ne kadar sevsem sadece arkadaşz anlami ne olabilir,?
Sevdigim kişi ve ailesi havuzdaydı. Beni gördüler sonra hoop onların evindeyiz benim ailem de gelmiş yemek yiyoruz annesi surekli bana bakıyor. Konu evliliğe geleceğimize geliyor. Normalde her ne kadar sevsem sadece arkadaşz anlami ne olabilir,?
parfumkokusu hola! Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.923 2.819 373 20 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minasr #2 çok anlamam ama bana olmasını istediğin şeyleri görmüşsün gibi geldi.
M minasr Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 306 1 116 12 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi minasr #3 septembr .!.: çok anlamam ama bana olmasını istediğin şeyleri görmüşsün gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Evlenmek hiç aklıma gelmedi ki? zaten arkadaşız işi ilerletmeyi istiyordum
septembr .!.: çok anlamam ama bana olmasını istediğin şeyleri görmüşsün gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Evlenmek hiç aklıma gelmedi ki? zaten arkadaşız işi ilerletmeyi istiyordum