Rüyalar.. Rüyalar.. Bakar Mısınız, lütfeeen..

PsikopatPsikolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
451
1
26
İstanbul
Hanımlar, merhaba. Ben uzun bi zaman önce bi rüya görmüştüm; hala ara ara aklıma gelir, merak ederim manasını. aklıma takıldı yine, bir de iki gün önce tartışıp küstüğümüzde erkek arkadaşım bi rüya görmüş; bana çok ilginç geldi. fikri olanlar bir iki cümle de olsa yazsa da merakımı giderse ne iyi olur

benim rüyam:
Erkek arkadaşımı gördüm. Erkek arkadaşım aynı zamanda annemin amcasının oğlu. Bizden henüz kimse haberdar olmadığı için kuzen gibiyiz insanların yanında. Neyse işte, Sanırım memlekette, onlardayız. Onun geldiğini duyuyorum. Bahçeye çıkıyorum. Dış kapının ardından O'nu görüyorum. O da beni görüyor, gülümsüyoruz. Gelip bana çikolata veriyor. Sonra çok dikkat çekmemek için geri gidiyor, bahçede; etrafta akrabalar olduğu için yanımda duramıyor ama uzaktan bakıyor yani. Sonra çamurla oynayıp çamura bulanan bi kız çocuğu görüyorum, o da akraba ama kim olduğunu çözemedim. Ben o kızı alıyorum, çeşmenin önünde bi güzel yıkıyorum. Tertemiz oluyor. Sonra erkek arkadaşım yine yanıma geliyor. Muhabbet ediyoruz. Nasıl, beğendin mi beni diyor (uzun zamandır görüşmediğimizden). Ben de beğendim diyorum. Derken yeniden annemlerin yanına, içeri gitmeye yöneliyorum ve orda bitiveriyor rüya :)

erkek arkadasımın rüyası:
biz evliymişiz, ama küsmüşüz bi sebepten, ayrı odalardaymışız. bir kızımız varmış. görünmüyomuş ama sesi geliyomuş. erkek arkadasım onun oldugu odaya gittiğinde onun eksildiğini görmüş, ne oluyor sana neden siliniyor suretin demiş. kızımız da; siz kavga ettikçe bana da zarar veriyorsunuz sadece kendinize değil. eger bu kavganın sorumlusu sensen katilim oluyosun baba, yama böyle falan diyomuş. sonra uyanmış sevdiceğim :)

sesimi duyan ve cevap veren olur inşAllah.. çok teşekkür ederim şimdidenn

hayırdır inşallah rüyanız... ben de birkaç gün önce kötü bir rüya görmüştüm ve aynısı dün gerçekleşti, bazı rüyalar haberci olabiliyor..

Dün eşimin telefona göz ararken annesinin mesajlarını gördüm. Bir sınır oldumki o okuduklarımı gördüğümde, sonra sinirle uyuya kaldım, sabaha doğru o şeytanı rüyamda gördüm.. Bir kalkdim nasıl üzüldüm, rüyanın etkisinde cok kalırım, rüyamda gercek sanip, bazen hungur mungur ağlarım. Simdi eşimin dediğine göre seslenmeye başlamışım ama rüyalara inanmıyorum işte!

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır olsun dıyelim bende geçen gece bit gördüm ay kanlı canlı bit rüyam hd gibi okadar netti yanı birinin kafasından temizliyolar bende bakıyorum hiç aklımdanda bit falan geçmemişti neyse hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…