Rüyalarda buluşmak..

Perlavista

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
313
53
18
35
İstanbul

Merhaba Arkadaşlar..

Birkaç gündür psikolojik olarak hiç iyi değilim.. yıllar önce bir erkek arkadaşım vardı. Sanki Allah’ın bir mucizesi gibiydi. Hani kafanızda bir adam yaratırsınız, tipi, boyu posu karakteri.. ve biri çıkar sizin kafanızda yarattığınız adamın kopyasıdır. Allah’ın bir lütfudur. İki sene harika bir ilişkimiz oldu. Resmen bulutların üzerinde geçirdiğim iki yıldı.. Sonra bir gün; hiç belirtisi olmadığı halde hiç beklemediğimiz ve konduramadığımız bir anda “Beyin Tümörü” olduğunu öğrendik.. Sonrasında bizi zorlu bir üç yıl karşıladı.. 3 yılda beni en fazla iki gün görmemiştim. Kendi ailemin de desteği ile 3 yılım hastanede baş ucunda geçti. Hiç elini bırakmadım, hiç başından ayrılmadım. Hastalığının son evrelerinde hiç kimseye tepki vermezken beni gördüğünde gülümsüyordu. Herkesi unuttuğu anda beni hiç unutmadı.. Şarkılarımızı unutmadı.. Hasta yatağında benim için şarkılar söyledi.. Son nefesine kadar eşi oldum, hayat arkadaşı, can yoldaşı oldum.. Allah biliyor ya çok sevdim.. Hiç vazgeçmedim.. Ailesi ailem oldu.. Ama beklenen son oldu ve Allah 4 yıl önce onu bizden aldı.

Sonrasında hayatıma tüm ısrarlara rağmen uzun süre kimse girmedi. Sonra eşim çıktı karşıma.. Hani bir söz vardır ya “Kaybettiğini sandığın herşey başka bir surette sana geri gelir” Allah sanki onu bana geri verdi.. Görüntüsü, karakteri her şeyi aynıydı sanki.. Açık yüreklilikle anlattım. Benim yaralarım var.. Bu yaralarla beni sevebilir misin? O hep aklımın bir köşesinde olacak.. Bununla yaşayabilir misin dedim.. hepsine tamam dedi.. Benle ağladı.. Beni mezarına bile götürdü.. ailesini ziyaret etmelerimi kısıtlamadı.. Siz bir acıyı paylaştınız dedi.. Beni hep anladı. Allah eşimden razı olsun.. Onu çok seviyorum.. Bana saygı duyduğu için, doğru ve dürüst olduğu için.. Ve benim için tekrar bir mucize yarattığı için..

Şimdi ise birkaç gündür eski erkek arkadaşımı yoğun olarak rüyalarımda görüyorum. Ruyalarımda sarılıyoruz öpüyorum ve hasret gideriyoruz. O kadar özlemişim ve o kadar içli sarılıyorum ki sanki tüm kemiklerimde hissediyorum. Sonra acaba sana sarılırken “eşimi aldatıyor muyum” diyorum… Ve kendim cevaplıyorum. Sen öldün, hayatta değilsin ki..

Derler ya bir kalbe iki aşk sığar mı?

Biri hayatta biri değilse sığarmış.. İkinin sevgisi de ayrı kavururmuş.. Yakarmış..

Tüm yorumlardan önce eşinizi tebrik etmek istiyorum . Sizi çok sevdiğinden mi , kendisine saygısından mı yoksa aşka saygısından mı bilemem ama bir çok erkeğin yapamayacağı bir olgunluk göstermiş , helal olsun .

Sizden de ricam , onun bu erdemli davranışa karşılık , onu daha çok sevin . Eski sevgilinizi unutmayın elbet , aşkı bitse anıları kalır . Ama bir ölünün gölgesinde ve yaşanan büyük bir aşkın bitmemiş hikayesinde evliliğinizi sürdürmeyin .

İnanın bana bu evlilik ve bu eş , hem hayatta hem rüyalarda sarılıp , öpülmeyi hak ediyor .

Sıkı sıkı sarılın yaşayan aşkınıza :34:

Fazla masalsı; insanüstü geldi. Belki romantik biri değilim, ondan anlamadım.

Tüm yorumlardan önce eşinizi tebrik etmek istiyorum . Sizi çok sevdiğinden mi , kendisine saygısından mı yoksa aşka saygısından mı bilemem ama bir çok erkeğin yapamayacağı bir olgunluk göstermiş , helal olsun .

Sizden de ricam , onun bu erdemli davranışa karşılık , onu daha çok sevin . Eski sevgilinizi unutmayın elbet , aşkı bitse anıları kalır . Ama bir ölünün gölgesinde ve yaşanan büyük bir aşkın bitmemiş hikayesinde evliliğinizi sürdürmeyin .

İnanın bana bu evlilik ve bu eş , hem hayatta hem rüyalarda sarılıp , öpülmeyi hak ediyor .

Sıkı sıkı sarılın yaşayan aşkınıza :34:

onu o kadar çok seviyorum ki.. onu her konuda o kadar çok anlıyorum ki.. yine de onun büyüklüğü karşısında eziliyorum. Bu konuda konuşmadan sessizce yaşıyoruz. O benim en büyük şansım.. Büyük nimetim. Ona "Of" bile demiyorum..

Merhaba Arkadaşlar..

Birkaç gündür psikolojik olarak hiç iyi değilim.. yıllar önce bir erkek arkadaşım vardı. Sanki Allah’ın bir mucizesi gibiydi. Hani kafanızda bir adam yaratırsınız, tipi, boyu posu karakteri.. ve biri çıkar sizin kafanızda yarattığınız adamın kopyasıdır. Allah’ın bir lütfudur. İki sene harika bir ilişkimiz oldu. Resmen bulutların üzerinde geçirdiğim iki yıldı.. Sonra bir gün; hiç belirtisi olmadığı halde hiç beklemediğimiz ve konduramadığımız bir anda “Beyin Tümörü” olduğunu öğrendik.. Sonrasında bizi zorlu bir üç yıl karşıladı.. 3 yılda beni en fazla iki gün görmemiştim. Kendi ailemin de desteği ile 3 yılım hastanede baş ucunda geçti. Hiç elini bırakmadım, hiç başından ayrılmadım. Hastalığının son evrelerinde hiç kimseye tepki vermezken beni gördüğünde gülümsüyordu. Herkesi unuttuğu anda beni hiç unutmadı.. Şarkılarımızı unutmadı.. Hasta yatağında benim için şarkılar söyledi.. Son nefesine kadar eşi oldum, hayat arkadaşı, can yoldaşı oldum.. Allah biliyor ya çok sevdim.. Hiç vazgeçmedim.. Ailesi ailem oldu.. Ama beklenen son oldu ve Allah 4 yıl önce onu bizden aldı.

Sonrasında hayatıma tüm ısrarlara rağmen uzun süre kimse girmedi. Sonra eşim çıktı karşıma.. Hani bir söz vardır ya “Kaybettiğini sandığın herşey başka bir surette sana geri gelir” Allah sanki onu bana geri verdi.. Görüntüsü, karakteri her şeyi aynıydı sanki.. Açık yüreklilikle anlattım. Benim yaralarım var.. Bu yaralarla beni sevebilir misin? O hep aklımın bir köşesinde olacak.. Bununla yaşayabilir misin dedim.. hepsine tamam dedi.. Benle ağladı.. Beni mezarına bile götürdü.. ailesini ziyaret etmelerimi kısıtlamadı.. Siz bir acıyı paylaştınız dedi.. Beni hep anladı. Allah eşimden razı olsun.. Onu çok seviyorum.. Bana saygı duyduğu için, doğru ve dürüst olduğu için.. Ve benim için tekrar bir mucize yarattığı için..

Şimdi ise birkaç gündür eski erkek arkadaşımı yoğun olarak rüyalarımda görüyorum. Ruyalarımda sarılıyoruz öpüyorum ve hasret gideriyoruz. O kadar özlemişim ve o kadar içli sarılıyorum ki sanki tüm kemiklerimde hissediyorum. Sonra acaba sana sarılırken “eşimi aldatıyor muyum” diyorum… Ve kendim cevaplıyorum. Sen öldün, hayatta değilsin ki..

Derler ya bir kalbe iki aşk sığar mı?

Biri hayatta biri değilse sığarmış.. İkinin sevgisi de ayrı kavururmuş.. Yakarmış..

bence sizin aşk tazelemeniz lazım..
şu an evliliğinizi gözden geçirin.. monotonlaştınız sanki..
biraz eskisi gibi duygu yüklenmeye ihtiyacınız var eşinizle..bunları sorgulayın bir bence... haklılık payım var mı?

Unutamamanız çok doğal,acı bir şekil de ayrılık girmiş aranıza.
Sizi fedakarlığınız dan ötürü tebrik ediyorum.
Ama eşiniz,yazdıklarınız dan anladığım kadarı ile mükemmel bir adam.
Siz şanslı bir kadınsınız...
Sevgiliniz ölmüş(Allah gani gani rahmet eylesin)...
Ama nasıl bir mucizeki karşınıza böyle "adam gibi adam" çıkmış.
Sizin durumunuz da olan biri için asla ve asla "nasıl rüyanda görürsün?eşini aldatmış oluyorsun vs." Gibi saçma sapan şeyler düşünemem.
İçin burkuldu..
Çok mutlu olmanızı diliyorum.

Son düzenleme:
Trajik bir hikayeymis, topragi bol olsun. Cocuk sahibi olun derim, neden derseniz icinizdeki sevgi yogunlugunu bosa heba ediyosunuz gibi geldi.

Eşinize ne kadar teşekkür etseniz azdır .
Çok duygulandım bu yazdıklarınızı okurken .
Eşinizi aldatıyor musunuz bilemem lakin eşinizin durumu da zor .
Yerinde olmak istemezdim .

eşinizi aldatmak diye birşey mümkün değil,
eşiniz gerçekten mükemmel bir insan..
ama onun için de çok zordur diye düşünüyorum..

Eşinize bravo!
Kadın ya da erkek herkesin kaldırabileceği bir şey değil bu!

Eski sevgilinize Allah rahmet eylesin.
Unutamamış olmanız ya da rüyalarınızda görmeniz normal.

Diyecek başkaca bir şey bulamıyorum.:ssz:
Üzüldüm.:43:

Ha, biraz da hamilelikten duygusallaşmış olabilirsiniz.
Rüyalar falan gebelikten dolayı da olabilir.

Eşiniz ve doğacak yavrunuz ile mutluluklar dilerim.
:16:

Çok şanslıyım, Onunla çok mutluyum.. Çok huzurluyum.. O benim mucizeler yaratan kahramanım.. Her gün daha çok sevdiğimi ve bağlandığımı hissediyorum. Anılarımın gölgesinde yıpratmıyorum onu.. Durup durup hatırlatmıyorum.. Onun bebeğini taşıdığım için de dünyanın en mutlu insanıyım..Bunun için her gece şükrediyorum. ama bazen insan içindeki kapanmaz yaraları deşiyor ve birilerine anlatıp rahatlamak istiyor.. ne yazık ki anılarımız bazen mutlu anlarımızın üzerinde dönüp durabiliyor..

hamileliginizden kaynakl psikolojiniz de hormonal olarak zayıflamıs olabilir,
esinizin sizin gecmisteki acılarınızı kapatmak icin cok gayret gosterdigi ve size ne kadar sevgi saygıyla baglı oldugu hissediliyor. bu ruyalarınız ve dusunceler ile ne kendinizi ne de onu uzmeyin, yazınızdan sizin de onu ne kadar cok sevdiginiz belli oluyor, ne guzel bir de bebeginiz olacakmıs... umarım omur boyu bu guzel ailenizle mutlu olursunuz...

Back
X