- Konu Sahibi Perlavista
Merhaba Arkadaşlar..
Birkaç gündür psikolojik olarak hiç iyi değilim.. yıllar önce bir erkek arkadaşım vardı. Sanki Allahın bir mucizesi gibiydi. Hani kafanızda bir adam yaratırsınız, tipi, boyu posu karakteri.. ve biri çıkar sizin kafanızda yarattığınız adamın kopyasıdır. Allahın bir lütfudur. İki sene harika bir ilişkimiz oldu. Resmen bulutların üzerinde geçirdiğim iki yıldı.. Sonra bir gün; hiç belirtisi olmadığı halde hiç beklemediğimiz ve konduramadığımız bir anda Beyin Tümörü olduğunu öğrendik.. Sonrasında bizi zorlu bir üç yıl karşıladı.. 3 yılda beni en fazla iki gün görmemiştim. Kendi ailemin de desteği ile 3 yılım hastanede baş ucunda geçti. Hiç elini bırakmadım, hiç başından ayrılmadım. Hastalığının son evrelerinde hiç kimseye tepki vermezken beni gördüğünde gülümsüyordu. Herkesi unuttuğu anda beni hiç unutmadı.. Şarkılarımızı unutmadı.. Hasta yatağında benim için şarkılar söyledi.. Son nefesine kadar eşi oldum, hayat arkadaşı, can yoldaşı oldum.. Allah biliyor ya çok sevdim.. Hiç vazgeçmedim.. Ailesi ailem oldu.. Ama beklenen son oldu ve Allah 4 yıl önce onu bizden aldı.
Sonrasında hayatıma tüm ısrarlara rağmen uzun süre kimse girmedi. Sonra eşim çıktı karşıma.. Hani bir söz vardır ya Kaybettiğini sandığın herşey başka bir surette sana geri gelir Allah sanki onu bana geri verdi.. Görüntüsü, karakteri her şeyi aynıydı sanki.. Açık yüreklilikle anlattım. Benim yaralarım var.. Bu yaralarla beni sevebilir misin? O hep aklımın bir köşesinde olacak.. Bununla yaşayabilir misin dedim.. hepsine tamam dedi.. Benle ağladı.. Beni mezarına bile götürdü.. ailesini ziyaret etmelerimi kısıtlamadı.. Siz bir acıyı paylaştınız dedi.. Beni hep anladı. Allah eşimden razı olsun.. Onu çok seviyorum.. Bana saygı duyduğu için, doğru ve dürüst olduğu için.. Ve benim için tekrar bir mucize yarattığı için..
Şimdi ise birkaç gündür eski erkek arkadaşımı yoğun olarak rüyalarımda görüyorum. Ruyalarımda sarılıyoruz öpüyorum ve hasret gideriyoruz. O kadar özlemişim ve o kadar içli sarılıyorum ki sanki tüm kemiklerimde hissediyorum. Sonra acaba sana sarılırken eşimi aldatıyor muyum diyorum Ve kendim cevaplıyorum. Sen öldün, hayatta değilsin ki..
Derler ya bir kalbe iki aşk sığar mı?
Biri hayatta biri değilse sığarmış.. İkinin sevgisi de ayrı kavururmuş.. Yakarmış..