- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Ben de o kadar saçma rüyalar görürüm ki. Geçenlerde çimene uzanmışım beyaz tatlı bir tavşan geldi kıçımı ısırıp kaçtıBen de böyle saçma sapan rüyalar görüyorum. Bana zararı dokunduğu için görüşmeyi kestiğim insanlar sana hakkımızı helal etmiyoruz diyorlar.
Bacı sen alt tarafları ört uyurken.Ben de o kadar saçma rüyalar görürüm ki. Geçenlerde çimene uzanmışım beyaz tatlı bir tavşan geldi kıçımı ısırıp kaçtı
Kuzum bu kadar onemseme insanlari psikolojin bozuldugunda ne yapacaksin ?Bende eşimin ailesi yüzünden kafayı yemek üzereyim geçen ayağımı havaya kaldırmışım sonra da pat diye bırakmışım eşim neye uğradığını şaşırdı komik gelebilir olan şey ama bilinç altını da aştı artık fiziksel olarak etkilenmeye başladım
Neler çektim, ne düşmanlıklar yaşadım, hepsine de hakkımı ediyorum valla umrumda değiller. Şarkısı bile var “sen kendi derdini kendinle hallet, benden sorulmasın sevgiyle bahset…”Hakkımı helal etmediğim iki kişi rüyama giriyor. Bir gün birini diğer gün ötekini görüyorum. Her gün onlarla alakalı rüyalar görüyorum. Kafamda bitti sıkıntı o değil ama sanırım onlarda öyle değil. Hatta rüyasını gördüğüm biri bana hemen rüyanın ertesi sonra yazıp benle iletişime geçti oysa kı aylardır alakamız yoktu. Görmemezlikten geldim cevaplamadım. Her yerden silmiştim. Enerjim bitmiş sömürülmüş gibi uyanmaktan bıktım bunu yaşayan var mı
Eşimde öyle diyor anlatıyorum bazen halimi bişey olacak diye korkuyorum sana diyor şuan hayatımızdan çıktılar ama ben bi türlü sevinemiyorum kaygı bozukluğu var birazda ondan galiba bebek düşünüyorum kadın doğum doktorum ilaç kullanma dedi terapiye gidecektim bulunduğum şehirde devlet hastanesinde yok özel olarak gitsem pahalı geldi kendi kendimi tekin ediyorum sürekli ama bilinç altım işte teşekkür ederim bu aradaKuzum bu kadar onemseme insanlari psikolojin bozuldugunda ne yapacaksin ?
Bakın rüyaların %90’ı psikolojiktir. Siz ben umursamıyorum deseniz bile demek ki kafanıza takıyorsunuz, umursuyorsunuz ki bilinç altınız hala size bunu sunup duruyor. Olayları kendi içinizde tamamen çözmeden üstünü kapatırsanız ne yazık ki beyin bunu çözümediği için rüyalarda vs gün yüzüne çıkartmakta. Yani size tavsiyem hakkınızı helal etmemeden ziyade kendinizle meseleyi uzun uzadıya çözmeniz, sonra Allah’a havale etmeniz. Ben daha önceleri benzer bir şey yaşadım psikoloğun tavsiyesi böyleydi gerçekten de çözüldüHakkımı helal etmediğim iki kişi rüyama giriyor. Bir gün birini diğer gün ötekini görüyorum. Her gün onlarla alakalı rüyalar görüyorum. Kafamda bitti sıkıntı o değil ama sanırım onlarda öyle değil. Hatta rüyasını gördüğüm biri bana hemen rüyanın ertesi sonra yazıp benle iletişime geçti oysa kı aylardır alakamız yoktu. Görmemezlikten geldim cevaplamadım. Her yerden silmiştim. Enerjim bitmiş sömürülmüş gibi uyanmaktan bıktım bunu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?