- 13 Haziran 2015
- 5.941
- 19.909
- 448
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Nasil insanlari bu kadar uzebiliyorlar neler yasatiyorlar boyle hayatini etkileyecek kadar ya sinir oluyorum...Eşimde öyle diyor anlatıyorum bazen halimi bişey olacak diye korkuyorum sana diyor şuan hayatımızdan çıktılar ama ben bi türlü sevinemiyorum kaygı bozukluğu var birazda ondan galiba bebek düşünüyorum kadın doğum doktorum ilaç kullanma dedi terapiye gidecektim bulunduğum şehirde devlet hastanesinde yok özel olarak gitsem pahalı geldi kendi kendimi tekin ediyorum sürekli ama bilinç altım işte teşekkür ederim bu arada
Bilmiyorum canım anlatabileceğimi zannetmiyorum ben öyle insanları ama keşke bu kadar önemsemesem keşke elimde olmuyor amaNasil insanlari bu kadar uzebiliyorlar neler yasatiyorlar boyle hayatini etkileyecek kadar ya sinir oluyorum...
Kuzum beyhan budak ve diger uzman videolarini mutlaka izle youtubeda ayrica altta yorumlayanlar oluyor onlari da oku neyi nasil yendiklerini ,sorunlarini ,herseyi yaziyorlar iyi gelir
Rüya günlüğü tutmanızı öneririm. Gördüklerinizi o deftere yazın. Hislerinizi, mekanı, olayları... Bir psikolog demişti, "bilinçaltı çöplerle dolar, o çöpleri boşaltmanın yolu deftere yazmaktır" diye. Bu arada çöpleri boşuna taşıyıp kendinize yük etmeyin bu hayatta, affedin gitsin. Tabii ki affetmek söylendiği kadar kolay bir eylem değildir. Affedip etmediğinizi şu şekilde anlayabilirsiniz; o kişinin başına iyi bir şey geldiğinde duygularınız nötr kalabiliyorsa, bingo başarmışsınız demektirHakkımı helal etmediğim iki kişi rüyama giriyor. Bir gün birini diğer gün ötekini görüyorum. Her gün onlarla alakalı rüyalar görüyorum. Kafamda bitti sıkıntı o değil ama sanırım onlarda öyle değil. Hatta rüyasını gördüğüm biri bana hemen rüyanın ertesi sonra yazıp benle iletişime geçti oysa kı aylardır alakamız yoktu. Görmemezlikten geldim cevaplamadım. Her yerden silmiştim. Enerjim bitmiş sömürülmüş gibi uyanmaktan bıktım bunu yaşayan var mı
yok ben george clooney alayım adamdaki o karizma kimsede yokBirisini affederek aslında kendimize iyilik yapmış oluyoruz. Salın ipini gitsin kalbinizde ki o nefret balonunun. Yazık günah onu düşüneceğinize Johnny Deep, Breadley Cooper falan düşünün.
O da taş gibiyok ben george clooney alayım adamdaki o karizma kimsede yok
Kendi içinizde affedin. Affetmediğimiz herşey bilincimizde koca bi yük.Hakkımı helal etmediğim iki kişi rüyama giriyor. Bir gün birini diğer gün ötekini görüyorum. Her gün onlarla alakalı rüyalar görüyorum. Kafamda bitti sıkıntı o değil ama sanırım onlarda öyle değil. Hatta rüyasını gördüğüm biri bana hemen rüyanın ertesi sonra yazıp benle iletişime geçti oysa kı aylardır alakamız yoktu. Görmemezlikten geldim cevaplamadım. Her yerden silmiştim. Enerjim bitmiş sömürülmüş gibi uyanmaktan bıktım bunu yaşayan var mı
Bu banada oluyor fakat rüyanın devamını görünce hatırlıyorumAhh benim rüyalarımı bir bilseniz. Bazılarının devamı oluyor
2 hayat yaşıyorum
Rüyalarımdaki ben ve dünyadaki ben
Abartmıyorum.
Rüyanızı tam hatırlıyomusunuz bana çıkıp şimdi bi abla diycek yaa sen napıyorsun günah diycek çünkü daha önce yaşadım özelden yazın rüyanızı yorumlıyayımHakkımı helal etmediğim iki kişi rüyama giriyor. Bir gün birini diğer gün ötekini görüyorum. Her gün onlarla alakalı rüyalar görüyorum. Kafamda bitti sıkıntı o değil ama sanırım onlarda öyle değil. Hatta rüyasını gördüğüm biri bana hemen rüyanın ertesi sonra yazıp benle iletişime geçti oysa kı aylardır alakamız yoktu. Görmemezlikten geldim cevaplamadım. Her yerden silmiştim. Enerjim bitmiş sömürülmüş gibi uyanmaktan bıktım bunu yaşayan var mı
Bu bende de oluyorBen de çok kaygili biriyim ve asiri ruya goruyorum.Her sabah dislerimi sıkmis olarak o
Uyaniyorum ve cenem agriyor.Bu yuzden disim bile kirildi ama bir turlu cözemiyorum bu sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?