- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
Geceleri uykuya daldığımda hep geceyi dolu dolu geçirdiğimi hissedderim.Hani derler ya rüyalar en fazla 3 saniyedir.Bence mümkün değil.O kadar astral seyahatler o kadar maceralar nasıl 3 saniyeye sığar ve nasıl insan o kadar yorgun uyanır ?Genellikle genç kızlığımn geçtiği evi görürüm.Yorar beni rüyalarım.Önceden uçardım bile rüyalarımda.Bir defa lücid rüyaya geçecektim korktum geçemedim.Bu tip şeyler yaşayanınız var mı?
Lücid rüya ne ki
yahu ben rüya içinde rüya bile görüyorum. Bu nasıl bir şey yarabbi.Her gece en az 3 tane ruya goruyorum
Bazen seneler once gordugum ruyanin devamini
Bazen ise alakasiz yerlerde kendimi gezerken vs goruyorum
Ve katiliyorum bazen basim agriyor ruya gordukten sonra..
valla gençliğimde de böyleydi. Gerizekalılar rüya görmezmiş.Böyle avunuyorum ben de :)rüya...ah ah evvelki gece bir rüya gòrdüm hopp ertesi gün yaşadım...bende rüya gòrmek istemiyorum artik...beni çok yoruyor...bòyle yatayım sabah kalkayım insanlarından olmak istiyorum...kaliteli uyku herzaman olmuyor...ee yaşlandık artık hehe..
Astral seyahatı bilmem de hergün rüya görürüm hepsini hatırlarım ve hepsi de uzun metrajlı film gibi konulu falan uzun olur
rüyayı kontrol edebilmek gibi bir şey :)
valla gençliğimde de böyleydi. Gerizekalılar rüya görmezmiş.Böyle avunuyorum ben de :)
yok lücid rüya daha farklı bir şey.Rüyana gerçek hayat gibi yön verebiliyorsun ama rüya olduğunun bilincinde olarak.Çok kontrollü olmak gerekiyor çünkü uyanamama riski var.Ben çok yaklaştım ama cesaret edemedim.Yaa ben iki kere kabus görürken bu bir rüya korkmama gerek yok diyip uyanmıştım. Lücid rüya mı oluyor bu?
Bende bazen rüyalarım da rüya görüyorum yada rüyada olduğumu anlıyorum rüya da kendi kendime nasılsa rüya gerçek değil diyorum
Yaa ben iki kere kabus görürken bu bir rüya korkmama gerek yok diyip uyanmıştım. Lücid rüya mı oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?