Rüya Yorumları Rüyalarım ve ben

Ayy bencede etme cesaret. Tırsarım ben öyle şeylerden

benim Allah ım şu rüya bitse de biraz sakin uyuyup dinlensem dediğim defalarca olmuştur.lücid rüya ne bilmem ama rüyamda istediğim için uçmuştum 2 kere falan bi de güvercin olmuştum isteyerek.

Bende öyleyim mükemmel rüyalar görürüm.
Fantastik , Bilimkurgu dolu.
Hatta hergün görürüm rüya abartısız.
Bu yüzden ben uykuya değilde diğer dünyama gidiyorum ...o dünyadan uyanınca bu dünyadanda uyuyunca bilinçsizleşiyorum..
Garip bir denge.Ama hoş.

Arastrmalara gòre IQ seviyesi arttıkça rüya görme oranıda artarmis :) bende çok görürüm hatta bazen bu rüyamiydi diye bile düşnrm ters etki yapti galiba bende

Ben süper zeki olmalıyım. Cok rüya görüyorum. Film gibi.

Hatta dizi gibi 3 gün gördüğüm oldu. Bir gün içinde uyanıp uyanıp rüyanın devamını gördüm.

Rüyada içinde rüyada ohooo çok gördüm

Rüyanın çıkmasında gördüm.

zekiymişim demekki

ama sanırım ben biraz zırdeliyim ya da rüyalarım yüzünden yakında olucam :) bu sabah saat 6 gibi hapşurarak uyandım uykumdan bir de güzel çok yaşa dedim kendime ama aslında kendime değildi o rüyamda başkasına diyordum :)( çünkü tanısam da tanımasam da her hapsurana çok yaşa derim de :)
ben de . Tamam deliyim ama zırdeli değilim

ama sanırım ben biraz zırdeliyim ya da rüyalarım yüzünden yakında olucam :) bu sabah saat 6 gibi hapşırarak uyandım uykumdan bir de güzel çok yaşa dedim kendime ama aslında kendime değildi o rüyamda başkasına diyordum :)( çünkü tanısam da tanımasam da her hapşırana çok yaşa derim de :) tabi sonrasında bu durum üzerine gelen gülme krizimden çıkıp kendime gelmem uzun sürdü. evet evet sanırım deliriyorum :)

benim Allah ım şu rüya bitse de biraz sakin uyuyup dinlensem dediğim defalarca olmuştur.lücid rüya ne bilmem ama rüyamda istediğim için uçmuştum 2 kere falan bi de güvercin olmuştum isteyerek.

sizinkide baya fantastik...uçmalı güvercinli...bide isteyerek...

puhahaaaa ay çok güldüm yafs

benim çatlak bir arkadaşım vardı...o gene hergün rüya tabirlerine bakmak için hergece yatarken baş ucuna kalem kagıt koyardı...sabah 6 gibi alarmı kurup òzel olarak kalkıp aklındaki rüyayı oraya not edip tekrar yatardı...ertesi günde tabirlere bakardı...teyallam eglenceli bir kızdı...

evet ya bu bazen bende de oluyo...zipzipı aratmıyım yaş kaç?

acaba aynı yaş gurubundakiler mi bòyle hissediyo ondan sordum...

23 yaşla alakali olduğunu sanmıyorum ama eskiden de olurdu bende

bende çok rüya görürüm. en ince detaylarına varana kadar hatırlarım. çoğu zaman rüya içinde rüya görürüm. ve genelde rüyamda gördüğüm bir nesne , kişi ( artık o gece ne dikkatimi çektiyse) ertesi gün onunla ilgili bişey yaşarım.
ve gerçekten yorgun uyanıyorum. ama dikkat ettim ben geceleri 2 saatte bir uyanıyorum yani nekadar çok uyanırsam o kadar çok rüya görüyorum. bence uyku problemi olan insanlar daha çok rüya görüyorlar. eşim mesela horul horul uyur ve nerdeyse hiç rüya görmüyor sayılıdır yani. ben rüyalarımı anlattığımda hayretle dinler beni. film gibi karşımdaki kişinin elbisesinin rengine varana kadar anlatırım. eşimdeki tip şu

Rüyaları baskilamak için bir psikiyatriye gidebilirsin.

Aynen cok yoruluyorum. Bu oskarlik filmler halt etmiş.

Ben yorulmuyorum garip bi şekilde hoşuma gidiyor gerçek hayatımda yaşamadığım bi ton atraksiyon yaşıyorum zengin oluyorum yatımla geziyorum sevgili ediniyorum ilişki sürecini görüp ayrılıyorum aradan yıllar geçiyo karşılaşıyorum ya da bi araba dolusu gangster beni kaçırıyo kurtulmak için plan yapıyorum uygulamaya koyuyorum yakalanacak gibi oluyorum wuhuuu uçuyorum falan güzel olanlar gerçek hayatıma sirayet etse ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…