- 29 Ağustos 2014
- 2.292
- 1.509
- 248
- 39
- Konu Sahibi imagemaker
-
O bende de varyahu ben rüya içinde rüya bile görüyorum. Bu nasıl bir şey yarabbi.
yok lücid rüya daha farklı bir şey.Rüyana gerçek hayat gibi yön verebiliyorsun ama rüya olduğunun bilincinde olarak.Çok kontrollü olmak gerekiyor çünkü uyanamama riski var.Ben çok yaklaştım ama cesaret edemedim.
ben de . Tamam deliyim ama zırdeli değilimAyy bencede etme cesaret. Tırsarım ben öyle şeylerden
Arastrmalara gòre IQ seviyesi arttıkça rüya görme oranıda artarmis :) bende çok görürüm hatta bazen bu rüyamiydi diye bile düşnrm ters etki yapti galiba bende
ben de . Tamam deliyim ama zırdeli değilim
benim Allah ım şu rüya bitse de biraz sakin uyuyup dinlensem dediğim defalarca olmuştur.lücid rüya ne bilmem ama rüyamda istediğim için uçmuştum 2 kere falan bi de güvercin olmuştum isteyerek.
ama sanırım ben biraz zırdeliyim ya da rüyalarım yüzünden yakında olucam :) bu sabah saat 6 gibi hapşurarak uyandım uykumdan bir de güzel çok yaşa dedim kendime ama aslında kendime değildi o rüyamda başkasına diyordum :)( çünkü tanısam da tanımasam da her hapsurana çok yaşa derim de :)
ama sanırım ben biraz zırdeliyim ya da rüyalarım yüzünden yakında olucam :) bu sabah saat 6 gibi hapşırarak uyandım uykumdan bir de güzel çok yaşa dedim kendime ama aslında kendime değildi o rüyamda başkasına diyordum :)( çünkü tanısam da tanımasam da her hapşırana çok yaşa derim de :) tabi sonrasında bu durum üzerine gelen gülme krizimden çıkıp kendime gelmem uzun sürdü. evet evet sanırım deliriyorum :)
uyanınca yaşadığım şok yorgunluk cabası inception evreni gibisizinkide baya fantastik...uçmalı güvercinli...bide isteyerek...
puhahaaaa ay çok güldüm yafs
evet ya bu bazen bende de oluyo...zipzipı aratmıyım yaş kaç?
acaba aynı yaş gurubundakiler mi bòyle hissediyo ondan sordum...
23 yaşla alakali olduğunu sanmıyorum ama eskiden de olurdu bende
Aynen cok yoruluyorum. Bu oskarlik filmler halt etmiş.
yaş farkımız var...ufaksın benden...ne diyim bol ekşınlı rüyalar size...saçma oldu ama idare et hahayy
Hepimize bol ekşinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?