Ayy en sevdiğim şey rüya yorumlamaktır benim. Ama tabi öyle dini tabir anlamında değil. Freud'un "Düşlerin Yorumu" diye bir kitabı var, onu okuduğumdan beri çok ilgiliyimdir. :) Neyse, Freud amca der ki "Rüya (baskı altında tutulmuş) bir dileğin (başka bir kılıkta) gerçekleşmesidir." Yani bilinçaltıyla alakalı bir durum var. Aldatma rüyaları da en sık görülen rüyalardan biri hatta. Mesela birtakım değişiklikler gördüyseniz eşinizin hayatında onu bilinçaltınız aldatma diye yorumlayabilir. Atıyorum eşiniz yeni bir parfüm aldıysa bilinçaltınız bunları not eder ve rüyalarınıza yansıtır. Sonracığıma, genelde kişinin kendi görünüşüyle alakalı bir endişesi varsa böyle bir durumda görebilirsiniz. Mesela siz hamilesiniz kilo aldınız, bilinçaltınızda "Kilo aldım eşim beni sevmeyecek başkasına gidecek" gibi bir düşünce olabilir. Bilinçaltında olan düşünceler adı üstünde bilinçaltı, bilerek düşünmezsiniz, altta yatar. Yani korkulacak bir şey yok, türlü türlü yorumu var Freud amcaya göre. :)
bende sürekli beni terkediyor görüyorum:) bu freud amcanın bu konuyla ilgilide bir fikri varmıı:)
kitap ilgimi çekti ,okuyayım iyisimi bende
dip not:hamile değilim
Astoria çok teşekkür ederim..ben en iyi şartlarda bile kötü kötü hayaller kurardım :) arkadaşlarım düğününü düşünerek dalardı uykuya,ben cenazemi:)) yani çok kez öldüğüm günü düşünüp,çok ağlamışımdır kendime...yazarken bile gülüyorum şu an..
ingilizcem kitap okuyacak kadar yok malesef,inşallah çevrilmiştir..çok istereim okumayı
Canım ben de aynı şekilde sanki gerçekti başkasıyla evleniyor filn ama bende hamileyim çok saçma rüyalar görülüyor. Sabah kalkıp eşime trip yaptımKızlar son 1 aydır 4-5 defa rüyamda eşimin beni aldattıgını görüyorum. Eşime karsı o yönden bir güven sorunum yok ama sürekli görmek beni yıprattı. Dün gecede bir kadın için ağladıgını gördüm ve hamileyim onu terkediyordum. 35 haftalık hamileyim belki zihnimin oyunları veya hamilelikte kötü düşünceler. Olmaz böyle birşey bu konuda eminim ama ne bileyim gerçek gibiydi rüyalar ve cok etkisinde kalıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?