Rüya Yorumları Rüyalarr((((

vala canım rüya degilde gerçek gibiydi bildigin dokunuşunu bile hissettim sabah kalkıp kendi kendime rüyamda bildigin aşık oldum diye mırıldandım..aşık olursam bi gün aynı ona benzesin :)rüya içimde adeta yarım kalan bi aşk olarak kaldı :))
inş kıss karşına öle birisi cıkar:16:

aynı problem bendede var geceler uzun oldugu içinmidir nedir anlam veremiyorum hergün rüyamda bi başka hayatta yaşıyorum hatta geçenlerde biskolata erkegiyle aşk yaşıyorum çocugumuz oluyor uzaylı doguyor bu en normalı düşün artık :))

arkadaşım yorumuna çok güldüm :)bir tek ben varım zannederken imdadıma yetiştin. hortumlarıyla silah çeken yavru filler,burundan çıkan kelebekler,kahkaha atan örümcekler görürüm:) yaşasın yalnız değilimmmmm:9:

cnm aynı problem bende de mevcut. hatta daha dün bir arkadaşımla bunu nasıl çözerim diye konuştuk.
1. eğer rüyaların seni yoruyorsa, yani sabah uyandığında beynin yorgun uyanıyorsan
2. rüya görmekle beraber uykun gece boyu sık sık bölünüyorsa
3.uykuya dalmakta zorluk çekiyorsan
4.bu durum günlük yaşamını etkiliyorsa
4. uyku kaliten çok düşükse ki ilk 4 seçenek evetse durum bunu gösterir bence bir psikologla görüşebilirsin. çünkü uyku bir insan için çok çok önemli. kalitesiz bir uyku bir süre sonra beden sağlığını da etkileyebilir. ama bunun yanında bir uyku laboratuvarına gidip uyku testi de yaptırabilirsin. en azından işin nörolojik kısmını da kontrol ettirmiş olursun. yani açıkcası kendim için düşündüğüm çözüm yollarını açıklamaya çalıştım. inşallah bu sıkıntıyı yaşayan herkes biran önce bu durumdan kurtulur çünkü komik gibi gelse de( bende kendime çok gülerim bu konu yüzünden) aslında büyük bir problem olduğunu düşünüyorum. bu gece rüyasız mışıl mışıl uykular dilerim cnm....:3:

arkadaşım yorumuna çok güldüm :)bir tek ben varım zannederken imdadıma yetiştin. hortumlarıyla silah çeken yavru filler,burundan çıkan kelebekler,kahkaha atan örümcekler görürüm:) yaşasın yalnız değilimmmmm:9:

bayıldım sabah sabah kahkaha atan örümcekler burundan çıkan kelebeklerr benden daha tuhaflarıda varmışşşş :))))))))))))))))))))))))))))

benim rüyalarım süperdir
birden kendimi victoria secret mayo defilesinde görürken arkamı döndüğümde kutup hayvanı sergisi açmış oluyorum taşları kaldırdığımda altından donmuş fosiller çıkıyor
ve sergi açılışına sanatçı olarak Ankara'lı Namık geliyor düşün artık :52::52::52::9::9::9::9:

Ne kadar çok problem yaşarsanız, ne kadar çok insanlarla haşır neşir olursanız, yamadan önce birileriyle konuşur, okur ya da izlerseniz hafızanız o kadar çok karışır ve bunların yansımasını rüyalarınızda görürsünüz. Ayrıca hayatınızın monotonluğu, kullanılan ilaçlar da geçici olarak gerçekle rüyayı ayırt etmenizi engeller. Kafanızı buna pek takmayın.

Size tavsiyem yatmadan bir kaç saat önce kendi kafanızı dinleyin, abdestli ve ayetel kürsüyü okuyarak yatın.

Bıçağı yastiğin altına koymuyoruz tabi belirtmeyi unutmuşum :1: Hani şu yaylı yataklarımız oluyor ya onu kaldırıp tahtayla onun arasına koyuyoruz bıçağı, yani biz de dahil kimsenin erişemeyeceği bir yere

Back
X