Rüyamda aldatıldıgımı gördüm :/

leeshiyoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
56
21
88
Merhaba arkadaşlar rüyamda yatağımda eşimle başka bir kadını gördüm. Onları basıyordum. Ama sarılması o kadar gerçekciydiki etkisini atlatamadım:/ eşim bi aralar aldatmadan açmıstı konuyo kavga etmiştik seni bırakırım felan demişti aldatırım ama allah korkusu var felan demişti( ailesi yüzünden kavga ettik 15 gün onlarda kaldım gitmek istemedim bi daha o yüzden) birde 9 haftalık gebeyim :/

rüyaların etkisinde kalıyoruz maalesef,ama rüyalra kalsa ben kırk kez zengin olmuştum,80 kez ölmüştüm,takma canım benım,bilinçaltının ıyunu,zıhnının oyunu

Ben de bu tarz rüyalar görünce eşime karşı kısa süreli nefretlere gark oluyorum. Üzerinde yorganı almak vesaire
Takmayın kafanızı, adı üstünde rüya, herkesin başına geliyor.

Eşim de beni görmüş.. artık nasıl gerçekçi geldiyse boğazımı sıkarken uyandım.. x dur napıyon diye bi çığlık kopardım o an uyandı ee bu rüyanın üstünden yıllar geçti ne eşimi aldattım ne de başka birini aklımdan geçirdim.. Allahım korusun zaten..

Rüyalara takılmayın bu kadar.. gebe gebe üzmeyin kendinizi..

Ben aksine daha çok sarıldım ona korktum gidicek diye. O da sarılınca rüyamı unutmaya çalıstım ama etkisinden cıkamadım.
Ben de bu tarz rüyalar görünce eşime karşı kısa süreli nefretlere gark oluyorum. Üzerinde yorganı almak vesaire
Takmayın kafanızı, adı üstünde rüya, herkesin başına geliyor.

Bende bundan 3 sene önce Allah korusun gecinden versin babamın öleceğini görmüştüm öldüğünü görsem hadi ömrü uzayacaktir derim ama inan çok farkli ve o kadar etkileyiciydi ki sanki rüya değil gerçekti
Am rabbime şükürler olsun çok cok cok dua ettim
Rabbim onların acısını bana ve kimseye göstermesin
Manyaga dönmüştüm kendimi görsem bu kadar etkilenmem
Rabbim gördüğümüz ruyalari hayra yorsun
Demek istediğim hrr gördüğümüz rüya gerçekçi olsa etkilensek bile gerçek olduğu anlamına gelmez

bende rüyamda savaş yıkım ölüm görüyordum sizin rüyanız basit kalmış benim rüyama göre neyseki rüya

Bir kere ben de görmüştüm ,çok gerçekciydi.O üzüntüye uyandım .Eşim sarıldı ,o an Onu tekmeleyip yataktan atmamak için zor tuttum kendimi,hangi yüzle sarılıyor diye

Yastıkla kılıf arasında lavanta dök bir iki avuç
rüya falan hatırlsmıyosun
bi kaç süredir lavantalı yastıkta uyuyorum sadece bir gece o yastıkta yatmadım ve kabuslar gördüm

Hay Allah iyiliğini versin rüya ile amel edilmez

Hem ona kalsa ben de bitane itici bi türkücü vardı adını hatırlayamadığım onunla sevgili olurdum. allahım kendimden igrenmistim bikac gün

Hamileliktendir o, bebiş kötü bi şaka yapmış annesine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…