Rüyamda aldatıldıgımı gördüm :/

Eşinle bu " aldatırım ama ... " mevzusu yeni geçti ise aranızda onun etkisidir rüyanda.

Rüyayı boş ver de ; adam yenilir yutulur laf dememiş .

Bu sözü söylemesi kötü ,rüya değil .

Eşim normalde işinden evine evinden işine gider üstünde çok büyük sorumluluk var ve bi geçen sene ailesiyle cok büyük kavga ettik agıza alınmayacak seyler o zamanda hamileydim ama boş gebelik cıkmıstı. Eşim bak beni üzme zaten üzerimde büyük bir yük var ailemle iyi geçin demişti ama ben cok anlasamıyorum ailesi kendini begenmiş her seyi bildigini sana insanlar görümcem kaynanam kayınbabam hepsi. Bende dayanamıyorum laf sokmalarına kendilerini birsey zannetmelerine bende surat asıyorum. Eşimde o gün annemlere gidelim babam cagırıyo felan dedi bende 15 gündür onlardayım evde kalıcam dedim. Geldi beni aldı yolda kavga ettik arabanın dikiz aynasını camını kırdı o sinirle. Bak işlerim cok agır üstüme gelme dedi bende yol boyunca konusmadım konusmama sinirlendi o sözleri söyledi. Bende biliyorum gezmesini barlarda takılmasını ama takılmıyorum çalısıyorum seni aldatırım ama allah korkusu var felan filan öyle kavga ettik belki içten belki kızdırmak için söyledi bilemem ama cok canımı yaktı üst üste ikinci aldatma rüyasını gördüm cok korktum
Eşinle bu " aldatırım ama ... " mevzusu yeni geçti ise aranızda onun etkisidir rüyanda.

Rüyayı boş ver de ; adam yenilir yutulur laf dememiş .

Bu sözü söylemesi kötü ,rüya değil .

oluyor öyle rüyalar, çok takılmayın, sizi etkisinde bırakmış demek o konuşma ve bilinç altınız böyle bir tepki vermiş.

Rüyalar tersine çıkarmış derler :) Bende rüyamda eşimin beni aldattığını görmüştüm sonra o kızın saçlarını kesip yolun ortasında dövüp ikinizede dava açacağım demiştim. Uyanınca kıza acıdım Şaka bir yana bu bilinç altından kaynaklı lütfen zihninizi temizleyin çünkü meleğinizin buna ihtiyacı olacak...

Ben de rüyalarımdan çok etkilenirim.
O kadar ki uyandığım gibi rüyamda bana yanlış yapana bağırır çağırırdım.
Taa ki geçen haftalara kadar...
İnternette okuduğum bir yerde
"iyi ve kötü rüyaları paylaşmamamız" gerektiği yazıyor.
İyi rüyaları paylaşırsak gerçekleşmez; kötüyü paylaşırsak gerçekleşirmiş.
Özellikle kötülerin hiç üstünde durmadan geçiştirmeniz gerekliymiş.

sadece bır ruya korkma canım:)

Ben rüyaya değil de eşinin lafına takıldım. Neye güvenerek aldatırım diyo. Bunu hakedecek naptınız kv,lere gtmedın diye mi bunu soyledi

kız rüyaymış sonuçta aklına geçmiş lafları gelmiş etkisinde kalmışsındır

Rüyalar iki şeye dayanır biri bilinçaltı ikincisi ise tamamen gerçek olmayan, gerçek hayatımızla alakasız şeyler. Sizinki birincisi olmuş ama bu kocanızın katıksız bir öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…