rüyamda eşimi bir kadınla?

Bilinçalti gün içinde karsılaşilan olaylar, sen kafaya takmamis gibi hissetsen de etraftan okuduğun gördügün kisiler , ya da eşine karşi bunun gibi bir düşüncen olmuşsa rüyana yansir bu. Bazen insana maglum oluyor tamam anladik da her ruyayi ciddiye alip can sikmak seni üzer ya da ümit bağlarsin. Esim de beni görmüstü bir kere
ki ben yolda babam gecse yanimdan tanimam bakar körüm elaleme mi bakacam ☺ olur boyle seyler neden ağliyorsun üzme kendini yok yere ya
Insan etksinde kalıyor gerçek gbydi çok mralm bozuldu:(

Şu bir derdim vara ne saçma konular açılıyor artık ya açmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamadım dert bunun neresinde biz ne yorum yapalım yardım edelim buna alt tarafı bir rüya ohooo her rüyayı gerçeğe yorsak işimiz var herkes boşanırdı eee şimdi eşim gerçekten aldatıyor mudur diye mi dertlendiniz hiç sağlıklı değil ve burası rüya tabiri bölümü değil her canınız istediğinde muhabbet etmek için konu açmayın artık valla baydı.

Şu bir derdim vara ne saçma konular açılıyor artık ya açmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamadım dert bunun neresinde biz ne yorum yapalım yardım edelim buna alt tarafı bir rüya ohooo her rüyayı gerçeğe yorsak işimiz var herkes boşanırdı eee şimdi eşim gerçekten aldatıyor mudur diye mi dertlendiniz hiç sağlıklı değil ve burası rüya tabiri bölümü değil her canınız istediğinde muhabbet etmek için konu açmayın artık valla baydı.

Dert bunun neresinde?:)
Sizemi sorcm bunu kendime dert yapıp yapmamayı:)
Yorum atan arkadaşlar atmş atmayanda olmuş.siz madem baydnz artk ndn buraya geldnz onud anlamadm;)

Ya bi rüya gördüm çok etkisndym hala da aglyrum.:(eşimle biz evlenyduk dügün gecesi kına falan işte eşimi bi kızla yakaladım.arkadaşlar falan da var dı orda .sonra bi baktm eşim teknede kızla beraber:,,(((ben dyrum nye böyle yaptn Bna güle güle dedi;((((çok ama çok şoktaym.uyandgmdan beri aglyrum.komik ama etkisnde kaldm.o kızıda parçalayamadan uyandım

bilinçaltı değilse bile rüyada uzaklaşması iyi. daha çok yakınlaşıcaksınız demek. zaten tekneyle gitmiş başka biri olmaz hayatında,rüya kötü değilki bence güzel bir rüya :))

Sevgilim de surekli boyle ruya goruyor ya. 3. falan oldu sanirim. o sinirli uyaniyor anlatinca ben sinirleniyorum ne bicim bilincaltin var senin diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X