amin ecmain Allah-u teala razı olsun canım çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. anladım doktoruma bir sorayım bakalım belki o da ister o iğneden yapmayı. Rabbim ne derse o olur. hakkımızda hayırlısıGebelik aşısını istedim adetim geldiğinde 3. Gün gittim o gün haplar vitamin falan verdi... rahim durumuna göre transfere 10 gün kala başladık gebelik aşısına rahmi gebeymiş gibi yapıyormuş bi yandan gelen embriyoyu yabancı olarak algılamıyormuş. Adet başlangıcından itibaren 21. Gün transferim yapıldı...allahım dualarını kabul ettiği kullar zümresine senide dahil eder inşallah... içini ferah tut ...
bu gebelik aşısının ismini bana yazabilir misin?Gebelik aşısını istedim adetim geldiğinde 3. Gün gittim o gün haplar vitamin falan verdi... rahim durumuna göre transfere 10 gün kala başladık gebelik aşısına rahmi gebeymiş gibi yapıyormuş bi yandan gelen embriyoyu yabancı olarak algılamıyormuş. Adet başlangıcından itibaren 21. Gün transferim yapıldı...allahım dualarını kabul ettiği kullar zümresine senide dahil eder inşallah... içini ferah tut ...
aayy canım benim çok teşekkür ederim. ne güzel şeyler yazmışsın. Allah-u teala razı olsun. evet hurma yemek aklımda ve tek sayıda biliyorum hatırlattığın için sağol.Yazarım tabiki reklam değil sonuçta Fraven .. normalde çeşitleri var galiba bana doktorum bunu yazdı...sen bi doktoruna sorarsın bakalım ne dicek sana.. ayrıca adetine başladığımda her sabah aç karnına 3 adet hurma yedim test gününe kadar...tek sayıda ye ama çift yeme biliyorsundur..yine her sabah balı bardakta sulandırıp içtim..şifa niyetine tabiki sanada şifa olur inşallah..
Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak belirtilerle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mutlu olurum çünkü bir çıkmaza girdim Rabbim yardım etsin hayırlısıylaGebelik aşısını istedim adetim geldiğinde 3. Gün gittim o gün haplar vitamin falan verdi... rahim durumuna göre transfere 10 gün kala başladık gebelik aşısına rahmi gebeymiş gibi yapıyormuş bi yandan gelen embriyoyu yabancı olarak algılamıyormuş. Adet başlangıcından itibaren 21. Gün transferim yapıldı...allahım dualarını kabul ettiği kullar zümresine senide dahil eder inşallah... içini ferah tut ...
Ayrıca gece bir rüya gördüm Allah hayra çıkarsın annem ve kız kardeşimle karşılaşıyoruum annemin elinde bi poşet bana uzatıyor açıp bakıyorum içerisinde iki adet ped bir adet hamilelik testi bu ne diyorum annem diyorki bana ped al demedin mi aldım işte. Kardeşim se banada test al dedin aldım al yapta sevinelim bizde falan diyorÖncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak belirtilerle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mutlu olurum çünkü bir çıkmaza girdim Rabbim yardım etsin hayırlısıyla
K benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bir veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi normalde adet gününden iki gün önce falan akıntım kesilir sonra adet günümde adet olurdum çok afedersiniz şuanda yoğun şeffaf akıntım mevcut ve kasık kramplarım batmalarım devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu
Transfer mi oldunuz önce bunu sorayım... herşeye rağmen inşallah hamilesiniz... ben transferden sonra adet günlerimde kanama lekeleme şeklinde yaşadım ama öncesi hiçbir belirtim yoktu tutmadı yine kesin demiştim ..Öncelikle hepinizin bebişini Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sorum olucak belirtilerle alakalı yardımcı olursanız çok sevinirim çok mutlu olurum çünkü bir çıkmaza girdim Rabbim yardım etsin hayırlısıyla
K benim bugün adet tarihim ama olmadım neredeyse hiç bir belirti yok bende normalde bir veya iki öğünle koca günü bitirirdim ama bu aralar durmadan acıkıyorum şuanda midem bulanıyor hafif hafif göğsüm normalde adet zamanı çok aşırı Hassaslaşır ama şuan yok dencek kadar az ve bazen sağ bazende sol kasığıma ağrı ve batma giriyor kramp gibi normalde adet gününden iki gün önce falan akıntım kesilir sonra adet günümde adet olurdum çok afedersiniz şuanda yoğun şeffaf akıntım mevcut ve kasık kramplarım batmalarım devam ediyor sizce hamilemiyimdir yoksa kuruntumu
Yok hiç bi şekilde birşey kullanmıyorum ve hiç bi tedavim yok normal olucak olursa şuanda yediklerim sanki boğazımda çıktı çıkcak gibi bulantım var ama kusmuyorum inşallah sizce varmıdır,Transfer mi oldunuz önce bunu sorayım... herşeye rağmen inşallah hamilesiniz... ben transferden sonra adet günlerimde kanama lekeleme şeklinde yaşadım ama öncesi hiçbir belirtim yoktu tutmadı yine kesin demiştim ..
İnşallah vardr canım yaa ben çok bekledim 12 yıl.. Sen kaç yıllık evlisiz?Yok hiç bi şekilde birşey kullanmıyorum ve hiç bi tedavim yok normal olucak olursa şuanda yediklerim sanki boğazımda çıktı çıkcak gibi bulantım var ama kusmuyorum inşallah sizce varmıdır,
Ben daha yeniyim ablacım 4 aylık evliyim ama eşim çok isyşyor bebek bende tabii nasip olur inşallah gidicem birazdan acileİnşallah vardr canım yaa ben çok bekledim 12 yıl.. Sen kaç yıllık evlisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?