siz ruyayi gordunuz diye esi bosanmak istemedi, olsa olsa esi bosanmak isticek diye siz rüyayı gormussunuzdur.
Kötü bir tesadüf mü olmuş desem yoksa rüyanız çıkmış mı desem bilemedim . Allah hayra çıkarsın diyeyim .
Bende benzer kötü bir durum yaşadım .
Arkadaşınızın eşiyle arası düzelir inşallah .
Benim ruyalarim cikiyor geneldemesela uzun zaman gormedgm birini ruyamda gorsem ertesi gun falan mutlaka onla ilgili bi haber falan aliyorum adi, lafi geciyor ne bileyim. Dedigim gibi bebek elbisesi verince hamile kalacktr dusuncesyle dedim. Hem esi bi anda karar vermemstr bi birikim vardir. Bazen ruya gorunce korkuyorum bi kac kezde ruyama gore hareket ettim gitmem gereken yere gitmedim (
Normal şartlarda güzel yorumlanacak bir rüya zaten ama farklıymış nerden bilebilirsiniz ki ?
Rüyaların genelde çıkması bir yandan iyi bir yandan da sıkıcı ve korkutucu olabilir .
Bence çok takılmayın aksi hale kendinizi yok yere yıpratmış olursunuz . Dediğiniz gibi bir anda alınmış bir karar değildir elbette , sorunları vardı demek ki .
Üzüldüm şimdi .Borclari varmis( uzuluyorum insallah hallederler birbirlerni cok sewdiklerini biliyorum. Sanirim esinin psikolojisi bozuldu borctan
Mrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Ruyayi arkadasima anlattim tabirlere bakti kiz bebek elbisesi iyi degilmis kotu haber falanmis dedi. Ama rengi acisindan iyiyms. Ertesi gun bana mesaj atti esi bosanmak istedigini soylemis saskinim cok uzuldum suan kendmi kotu hissediyorumben bebegi mi olacak acaba diye dusunerekten soyledim nerden bileyim off...
Off kötü gerçekten .. Sizle bir ilgisi yok ama ben de olsam rüya üstüne bu habere kötü hissederdim .Mrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Ruyayi arkadasima anlattim tabirlere bakti kiz bebek elbisesi iyi degilmis kotu haber falanmis dedi. Ama rengi acisindan iyiyms. Ertesi gun bana mesaj atti esi bosanmak istedigini soylemis saskinim cok uzuldum suan kendmi kotu hissediyorumben bebegi mi olacak acaba diye dusunerekten soyledim nerden bileyim off...
çok korkunçRuyayi yorumlamak cok onemli bana gore, arkadasiniz kotu olacak demis kotu olmus.
Evrene negatif enerji yaymak deyin yada dua kapilarinin acik oldugu saat...
Ruyasinda disinin dustugunu gormus yurttan bir arkadas, oda arkadasi da oleceksin o yuzden falan diyip dalga gecmisler, kiz disari cikarken zaten olucem susleyin beni falan demis oda arkadaslarina kiminle bulusmaya gitmisti hatirlamiyorum cok samimi degildim o arkadasla ama o gun otobusun altinda kalarak can verdi.
Ruyalarinizi ya iyi kalpli olduvunu bildiginiz kisilere yada annenize anlatin ki iyi yorumlansin iyi ciksin demisti biri.
Mrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Ruyayi yorumlamak cok onemli bana gore, arkadasiniz kotu olacak demis kotu olmus.
Ruyasinda disinin dustugunu gormus yurttan bir arkadas, oda arkadasi da oleceksin o yuzden falan diyip dalga gecmisler, kiz disari cikarken zaten olucem susleyin beni falan demis oda arkadaslarina kiminle bulusmaya gitmisti hatirlamiyorum cok samimi degildim o arkadasla ama o gun otobusun altinda kalarak can verdi.
Ruyalarinizi ya iyi kalpli olduvunu bildiginiz kisilere yada annenize anlatin ki iyi yorumlansin iyi ciksin demisti biri.
direk rüyayı hayra yormamasından evliliğinde bir şeylerin ters gittiği belli bence.
Ruyayi yorumlamak cok onemli bana gore, arkadasiniz kotu olacak demis kotu olmus.
tesadüf olmuş ...kocası 1 gecede karar vermedi boşanmaya herhalde bu iş biraz zaman ister..adamın hayatında birimi var acaba?_..genelde böyle olur..Mrb arkadaslar bi kac gu n once ruyamda 3senelik evli bir arkadasimi gordum onlara gitmistim. Henuz bebekleri yk bu arada. Neyse valizimi acyrm hic bisey yok cikolata var verebilecegim. Veriyorum birde pembe bi bebek elbisesi veriyorum . Gonlum sadece cikolataya razi gelmiyor.
Aynen. amin canim mekani cennettir insallah.Ayy tuylerim diken diken oldu. Allah korusun
Ama size hak veriyorum, iyi yoralim ki iyi olsun deriz mesela..
Ay yazik ya çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?