Rüyamda sevdiğim kişiyi görmek istiyorum

Hala 3 sene oncesinde olmanin nasil bir izahi olabilir ki? Hasretmis! Ne hasreti ya?! Eziyetten baska bir sey degil.

Ben de her gün rüyamda kaybettiğim oğlumu mutlu görmek istiyorum, ama olmuyor...
İnan her akşam dua ediyorum. Ama yok bunun bir yolu...
Ben de kardeşimi gormeyi çok istemiştim ama hiç göremedim hiçcccc bir kere bile görmeye raziydim cennet kuşumu

Evet kızlar var mıdır bunun için bir dua bildiğiniz? Onu 3 yıldır görmüyorum 3 yıl önce ayrıldık onu tekrar canlı görme şansımda yok imkansız. Nadir olarak bazen görüyorum o kadar gerçekçi oluyor ki dokunuyorum,yüzüne bakıyorum,hissediyorum,sesini bile duyduğumu hissediyorum bu rüyaları çoğaltma şansım var mı duayla veya başka yoldan :KK43:
Bilinçaltınız bu kadar saplantılıyken bu konuya daha bol bol görürsünüz rüyanızda merak etmeyin.

Ya da merak edin bence çünkü istediginiz şeyin hiçbi sağlıklı tarafı yok.

Madem durumu aşamıyorsunuz gidin adamla yüzleşin, yeniden denemek istediğinizi söyleyin ya da unutup tamamen hayatınızdan atmak için psikolojik yardım alın.

Ne bileyim 3 sene bi saçmalığa saplanıp kalacağınıza eyleme geçin. Rüyalarda buluşuruz diye arabeske bağlayacağınıza işe yarar, size faydası olan bi şey yapın.

çocuğun adını bi kağıda yazıyosun. kağıdı sürekli ikiye katlıyosun. her katın içine de çocuğun adını yazıyosun. yani toplamda 6 kere ismi yazılmış olan kağıdı toplamda 7 kere katlamış olman lazım. a4 veya daha büyük ince bi kağıtla kolay olur. katlar ayrılmasın diye en sonunda iple bağlayabilirsin. lastik vs tutturma kesinlikle. sonra o kağıdı beyaz bi bez parçasına sarıyosun, kese gibi. sonra 8 gün boyunca yatmadan önce eski sevgilini düşünerek keseye üflüyosun. 1. gün 1 kere, 2. gün 2 kere nefes veriyosun/üflüyosun. kese yattığın odanın dışında olmalı yalnız. evin içinde vs olabilir ama aynı odada olamaz kesinlikle. 9. gün üflemeden keseyi yastığının altına koyuyosun. o gün kafanı boşaltıyosun. hiç bişey düşünmüyosun. rüyanda o gün görmeyeceksin ama. ertesi gün keseye hiç bakmıyosun, dokunmuyosun. 10. gün yattığında yine kafanı boşaltıyosun. o gece rüyanda o kişiyi görüyosun. 11. gün ise keseyi yastığın altından alıp suya bırakıyosun veya toprağa gömüyosun. bu işlemi üst üste yaparsan yani 11. günden sonra hemen baştan başlarsan bi işe yaramaz yalnız. araya bir ay filan sokman lazım.
Keşke bende kaybettiğim babamı görsem. .sarilsam öpsem baba kokusunu çeksem içime doya doya..bunu yapsam olurmu acaba?

Keşke bende kaybettiğim babamı görsem. .sarilsam öpsem baba kokusunu çeksem içime doya doya..bunu yapsam olurmu acaba?

İnşallah görürsünüz. Bunu sadece Allah'tan isteyin. Allah içimizden geçeni bile bilir, gönülden isteyin. Böyle abudik gubudik şeylere inanmayın, anlıyorum hassas bir konu en ufak umut bile sizi heyecanlandırıyor ama sizinle dalga geçenleri görmezden gelin lütfen

Evet kızlar var mıdır bunun için bir dua bildiğiniz? Onu 3 yıldır görmüyorum 3 yıl önce ayrıldık onu tekrar canlı görme şansımda yok imkansız. Nadir olarak bazen görüyorum o kadar gerçekçi oluyor ki dokunuyorum,yüzüne bakıyorum,hissediyorum,sesini bile duyduğumu hissediyorum bu rüyaları çoğaltma şansım var mı duayla veya başka yoldan :KK43:
Bence onu rüyamda göreyim diye dua edeceğine karşına onu unutturacak daha hayırlı bir insan çıkması için dua et.

İnşallah görürsünüz. Bunu sadece Allah'tan isteyin. Allah içimizden geçeni bile bilir, gönülden isteyin. Böyle abudik gubudik şeylere inanmayın, anlıyorum hassas bir konu en ufak umut bile sizi heyecanlandırıyor ama sizinle dalga geçenleri görmezden gelin lütfen
İnanmam zaten böyle şeylere ben aslında..dediğiniz gibi Allah'a dua edip ondan beklemek en doğrusu. .sadece arkadaşın cevabını merak etmiştim.

Back
X