- 17 Temmuz 2022
- 4.553
- 3.922
- 83
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
Belki bilinc altinizda terk edilmekten korkuyorsunuz. Belki daha derin anlamlari var kendi icinzde bunun. Bir psikologla gorusmeyi deneyin. Illaki ilahi bir isaret olacak hali yok bu ruyalarin.Merhaba kızlar 3 senedir evliyim 5 yıldır da beraberiz. Gerçekten sorunsuz mutlu bir ilişkimiz var. Her şey yolunda seviyorum seviliyorum ailelerimizle de aramız iyi. Rüyalarımda sürekli ayrıldığımızı eşimin beni acımasızca terk ettiğini görüp ağlayarak uykudan sıçrıyorum. Bir suç falan da işlemedim bir şey gizlemiyorum yani. Sadece şu 10 gün içinde bile üç kere benzer rüyalar gördüm. Neden sürekli böyle rüyalar görüyorum anlamadım çok yoruldum
Anlatma zaten insanogludur sana karşı kullanabilir ilerde. Ben anlatma gafletinde bulundum ve bunu kullandı eşim. Ki bizde sözde iyiyizdir. Ama insanoğlu canı yanınca bel altı vurmayı seviyorÇocukken de rüyalarımda hep annemin öldüğünü gittiğini görürdüm ama sorunlu bir ilişkimiz vardı zaten annemle. Bu kadar iyi giden bir ilişkide niye böyle hissediyorum anlamadım sorun bende galiba. Eşime de anlatamıyorum bunları yanlış anlar diye.
Nasıl yapılıyorBilinçaltında terk edilme korkusu var.
Bilinçaltı temizliği yap lütfen.
Annemle olan sorunum çözüldü aslında konuştuk birbirimizi anladık afettik vs. Ama içimden atamamışım belli kiAktarım yaşıyor olabilirsiniz, sorunlu ilişki annenizleydi ama şu anda en yakınınızda eşiniz var ve bu korkulari onunla yaşıyorsunuz . Annenizle ilgili olan sorunu çözmeniz gerekebilir .
Kolay değil şu andaki siz annenizle sorununuzu cozdunuz belki ama küçük bir kizkenki halimiz cozebildi mi ? Mantıklı olan durum değildi duygunuz ne boyutta , belki bı yardım alabilirsiniz , durum sizi çok rahatsız ediyorsa.Annemle olan sorunum çözüldü aslında konuştuk birbirimizi anladık afettik vs. Ama içimden atamamışım belli ki
Merhaba kızlar 3 senedir evliyim 5 yıldır da beraberiz. Gerçekten sorunsuz mutlu bir ilişkimiz var. Her şey yolunda seviyorum seviliyorum ailelerimizle de aramız iyi. Rüyalarımda sürekli ayrıldığımızı eşimin beni acımasızca terk ettiğini görüp ağlayarak uykudan sıçrıyorum. Bir suç falan da işlemedim bir şey gizlemiyorum yani. Sadece şu 10 gün içinde bile üç kere benzer rüyalar gördüm. Neden sürekli böyle rüyalar görüyorum anlamadım çok yoruldum
Bunu ben de cok merak ettim, önerebileceginiz bir sey var mi ki acaba? Nasil yapiliyor hicbir fikrim yok, ayni korkudan bende de var ama.Bilinçaltında terk edilme korkusu var.
Bilinçaltı temizliği yap lütfen.
bende aldatılmak üzerine görüyorum sürekli paso aldatılıyorum anlamadım bu nasıl bi BilnçaltıMerhaba kızlar 3 senedir evliyim 5 yıldır da beraberiz. Gerçekten sorunsuz mutlu bir ilişkimiz var. Her şey yolunda seviyorum seviliyorum ailelerimizle de aramız iyi. Rüyalarımda sürekli ayrıldığımızı eşimin beni acımasızca terk ettiğini görüp ağlayarak uykudan sıçrıyorum. Bir suç falan da işlemedim bir şey gizlemiyorum yani. Sadece şu 10 gün içinde bile üç kere benzer rüyalar gördüm. Neden sürekli böyle rüyalar görüyorum anlamadım çok yoruldum
Aldatıldığımı da çok görüyorumbende aldatılmak üzerine görüyorum sürekli paso aldatılıyorum anlamadım bu nasıl bi Bilnçaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?