Rüyamda sürekli terkediliyorum.

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
4.553
3.922
83
30
Merhaba kızlar 3 senedir evliyim 5 yıldır da beraberiz. Gerçekten sorunsuz mutlu bir ilişkimiz var. Her şey yolunda seviyorum seviliyorum ailelerimizle de aramız iyi. Rüyalarımda sürekli ayrıldığımızı eşimin beni acımasızca terk ettiğini görüp ağlayarak uykudan sıçrıyorum. Bir suç falan da işlemedim bir şey gizlemiyorum yani. Sadece şu 10 gün içinde bile üç kere benzer rüyalar gördüm. Neden sürekli böyle rüyalar görüyorum anlamadım çok yoruldum

Belki bilinc altinizda terk edilmekten korkuyorsunuz. Belki daha derin anlamlari var kendi icinzde bunun. Bir psikologla gorusmeyi deneyin. Illaki ilahi bir isaret olacak hali yok bu ruyalarin.

Ben de 7 senelik evliyim ve hala böyle rüyalar görürüm. Bunun sebebi eski sevgilim beni acımasızca terk etmişti kendimi b.k gibi hissettim yıllarca. Eşimle sevgililik döneminde de bir iki defa böyle ayrılıklar yasadik sonra barıştık evlendik ama benim travmam olarak kaldı galiba.
Çocukken annemle babam ayrı ve babam hiç arayıp sormadigi için annemin de beni terk edip gideceğinden çok korkar buna ilişkin rüyalar görürdüm.
Yani sizin de vardır bjr sebebi muhakkak.
Ya da hassas birisinizdir.
Şey de olabilir eğer bosanirsaniz ailenizjn arkanızda olmayacağını biliyorsanız ve bir işiniz de yoksa kendi ayaklarınızın üzerinde durmayacak iseniz bu korku yaratır .
Ben iyi bir işe girmeden once de böyle hissederdim.

Çocukken de rüyalarımda hep annemin öldüğünü gittiğini görürdüm ama sorunlu bir ilişkimiz vardı zaten annemle. Bu kadar iyi giden bir ilişkide niye böyle hissediyorum anlamadım sorun bende galiba. Eşime de anlatamıyorum bunları yanlış anlar diye.

Bilinçaltında terk edilme korkusu var.
Bilinçaltı temizliği yap lütfen.

Anlatma zaten insanogludur sana karşı kullanabilir ilerde. Ben anlatma gafletinde bulundum ve bunu kullandı eşim. Ki bizde sözde iyiyizdir. Ama insanoğlu canı yanınca bel altı vurmayı seviyor

Aktarım yaşıyor olabilirsiniz, sorunlu ilişki annenizleydi ama şu anda en yakınınızda eşiniz var ve bu korkulari onunla yaşıyorsunuz . Annenizle ilgili olan sorunu çözmeniz gerekebilir .

Aktarım yaşıyor olabilirsiniz, sorunlu ilişki annenizleydi ama şu anda en yakınınızda eşiniz var ve bu korkulari onunla yaşıyorsunuz . Annenizle ilgili olan sorunu çözmeniz gerekebilir .
Annemle olan sorunum çözüldü aslında konuştuk birbirimizi anladık afettik vs. Ama içimden atamamışım belli ki

Annemle olan sorunum çözüldü aslında konuştuk birbirimizi anladık afettik vs. Ama içimden atamamışım belli ki
Kolay değil şu andaki siz annenizle sorununuzu cozdunuz belki ama küçük bir kizkenki halimiz cozebildi mi ? Mantıklı olan durum değildi duygunuz ne boyutta , belki bı yardım alabilirsiniz , durum sizi çok rahatsız ediyorsa.

Dr. Murat kemaloğlu var instagramda. Jungcı psikanalist sanırım, bu tarz rüyaları yorumluyor arada. Sürekli görülen rüyaların anlamı olduğunu söyler hep. Ona danışabilirsiniz bence, antalyada da kliniği var ama online görüşürsünüz sanırım

bende aldatılmak üzerine görüyorum sürekli paso aldatılıyorum anlamadım bu nasıl bi Bilnçaltı

Muhtemelen terkedilme şemanız var. Bir psikologtan şema terapisi alın. Bilinçaltı temizliği ancak bu şekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…