Rüyamda...

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
İçimi dökmeye ihtiyacım var, yazmak istedim.

Rüyamda 7 ay önce kaybettiğim dedemi gördüm kızlar. Zaten sık sık girer rüyama. O benim için bambaşkaydı, belki de bu yüzden hep aklımda, rüyalarımda. Neyse, rüyamı anlatayım:

Dedem evinde rahatsızlanarak vefat etti. Oysa ki rüyamda, namaz kılarken vefat ettiğini duyuyorum. Bir hastanede namaz kılarken gitmiş meğerse. Bunu gören de hastanede çalışan bir bayanmış. Namaz kılarken vefat ettiğini duyunca, sevinçle karışık bir çığlık atıyorum, içimden de demek ki şehit olarak gitti diyorum. Ve o görüntü, namazdaki görüntüsü gözümün önüne geliyor. Hala da sürekli gözümün önünde...

rüyanızın tabiri öncelıkle hayırlara vesile olsun ınsallah..

sizin dedeniz için endişeleriniz varmış sanıyorum.. bu dini ibadetletini yaptı yapamadı tarzı olabilir.. demekki dedeniz şehitlik mertebesinde (insallah ) buda size malum olmuş olabilir rüyanızda..

belki size bir işarettir namaz kılmanız yada namaza başlamanız açısından

bir diğer teoride dedeniz sizden dua bekliyor olabilir..bir yasin okuyuverin ruhuna :34:

ölü diriyi getirir derler birde evliyseniz belki yakında hamile haberinizi alacaksınız yada yakınlarınızdan birileri hamiledir kimbilir..

rüyanızın tabiri öncelıkle hayırlara vesile olsun ınsallah..

sizin dedeniz için endişeleriniz varmış sanıyorum.. bu dini ibadetletini yaptı yapamadı tarzı olabilir.. demekki dedeniz şehitlik mertebesinde (insallah ) buda size malum olmuş olabilir rüyanızda..

belki size bir işarettir namaz kılmanız yada namaza başlamanız açısından

bir diğer teoride dedeniz sizden dua bekliyor olabilir..bir yasin okuyuverin ruhuna :34:

ölü diriyi getirir derler birde evliyseniz belki yakında hamile haberinizi alacaksınız yada yakınlarınızdan birileri hamiledir kimbilir..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ben ona hakkıyla, yasin okuyamadım. Çünkü hiç inanamıyorum gittiğine:(
İnşallah okuyacağım. Ama ne kadar da okusam yetmiycekmiş gibi garip bir his doğuyor içime.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ben ona hakkıyla, yasin okuyamadım. Çünkü hiç inanamıyorum gittiğine:(
İnşallah okuyacağım. Ama ne kadar da okusam yetmiycekmiş gibi garip bir his doğuyor içime.

ölüm soğuk ve acı bi şey işte konduramıyoruz bir türlü sevdiklerimize ,kabullenemiyoruz :50:
Rabbim sizin ve ailenizin acısını hafifletsin insallah :25::25: yüreklerinize metanet küllerini serpiştirsin :25:

ettiğiniz dualarıda kabul eylesin Rabbim..

eğer arapça bilmiyorsanız latin harflerinden de okuyabilirsiniz :34: şimdiden Allah kabul etsin :16:

hepimizin gideceği yer orasıda işte bu gerçekle yüzleşmek zor geliyor bizlere :50:

ölüm soğuk ve acı bi şey işte konduramıyoruz bir türlü sevdiklerimize ,kabullenemiyoruz :50:
Rabbim sizin ve ailenizin acısını hafifletsin insallah :25::25: yüreklerinize metanet küllerini serpiştirsin :25:

ettiğiniz dualarıda kabul eylesin Rabbim..

eğer arapça bilmiyorsanız latin harflerinden de okuyabilirsiniz :34: şimdiden Allah kabul etsin :16:

hepimizin gideceği yer orasıda işte bu gerçekle yüzleşmek zor geliyor bizlere :50:

Ne kadar güzel şeyler yazmışsınız, çok teşekkür ederim.
Allah razı olsun. Yüce Mevlam, gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin.

Yine rüyamda ilginç, bir o kadar da beni huzurlu hissettiren bir şey gördüm. Dün gece rüyama giren dedem, konuyu açma sebebim olan canım dedeciğim değil. 1,5 ay önce vefat eden diğer dedem. Yani ikisinin vefatının arasında 10 ay gibi bir süre var, neyse.

Rüyamda ben dedemin elini öpüyorum. O da yanağımı ve başımı okşayarak beni seviyor. (O kadar huzurlu bir an ki, anlatamam.) Ve ben gülümsüyorum. Ayrıca, şöyle de bir şey var ki, kardeşim gece sürekli güldüğümü söyledi. Hatta güldüğümü ben de hatırlıyorum. Çünkü kendi gülme sesime kendim uyandım. Kardeşim beni uyarmış, niye gülüyorsun diye. Ben rüya gördüm demişim. Sonra dalmışım ama yine gülmeye başlamışım. :)))

Bir de, dün gece dedemin 40 ydı. Hatta mevlüt okuttular. Ben ve ailemden kimse gitmedik. Çünkü akrabalar arasında sorunlar var. Gerçi, ben ne olursa olsun giderdim, umrumda olmazdı da. Başka bir yere gitmek zorundaydım, o yüzden gidemedim.

Ben rüyamda gördüğüm bu dedemi, diğeri kadar candan sevemedim hiç. Ama yine de seviliyor, saygı duyuluyor tabi. Çok etkiledi beni.
Ne bileyim, değişik duygular içerisindeyim.

Son düzenleme:
Yine rüyamda ilginç, bir o kadar da beni huzurlu hissettiren bir şey gördüm. Dün gece rüyama giren dedem, konuyu açma sebebim olan canım dedeciğim değil. 1,5 ay önce vefat eden diğer dedem. Yani ikisinin vefatının arasında 10 ay gibi bir süre var, neyse.

Rüyamda ben dedemin elini öpüyorum. O da yanağımı ve başımı okşayarak beni seviyor. O kadar huzurlu bir an ki, anlatamam. Ve ben gülümsüyorum. Ayrıca, şöyle de bir şey var ki, kardeşim gece sürekli güldüğümü söyledi. Hatta güldüğümü ben de hatırlıyorum. Çünkü kendi gülme sesime kendim uyandım. Kardeşim beni uyarmış, niye gülüyorsun diye. Ben rüya gördüm demişim. Sonra dalmışım ama yine gülmeye başlamışım. :)))

Bir de, dün gece dedemin 40 ydı. Hatta mevlüt okuttular. Ben ve ailemden kimse gitmedik. Çünkü akrabalar arasında sorunlar var. Gerçi, ben ne olursa olsun giderdim, umrumda olmazdı da. Başka bir yere gitmek zorundaydım, o yüzden gidemedim.

Ben rüyamda gördüğüm bu dedemi, diğeri kadar candan sevemedim hiç. Ama yine de seviliyor, saygı duyuluyor tabi. Çok etkiledi beni.
Ne bileyim, değişik duygular içerisindeyim.

hayır olsun...

bol bol dua et 2 deden içinde, yakında sevineceğin şeyler duyabilir beklediğin bazı işler varsa olabilir, bazı şeyleri yoluna koyabilirsin.

dua kapıların açık bundan yararlanmalısın.

mekanları cennet olsun...

hayır olsun...

bol bol dua et 2 deden içinde, yakında sevineceğin şeyler duyabilir beklediğin bazı işler varsa olabilir, bazı şeyleri yoluna koyabilirsin.

dua kapıların açık bundan yararlanmalısın.

mekanları cennet olsun...

Allah razı olsun. Bütün ölmüşlerimizin kabirleri, cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.
İkisine de çokça dua etmeye çalışıyorum. Yasin okuyorum.
Nasıl hissettiniz, dua kapıların açık derken? Merak ettim.

Allah razı olsun. Bütün ölmüşlerimizin kabirleri, cennet bahçelerinden bir bahçe olsun.
İkisine de çokça dua etmeye çalışıyorum. Yasin okuyorum.
Nasıl hissettiniz, dua kapıların açık derken? Merak ettim.

his diyelim :34:

önünde güzel şeyler var biraz sabret göreceksin.

kendin içinde çokça yalvar Allah'a,kalbin temiz hepsine karşılık bulacaksın.

:16:

his diyelim :34:

önünde güzel şeyler var biraz sabret göreceksin.

kendin içinde çokça yalvar Allah'a,kalbin temiz hepsine karşılık bulacaksın.

:16:

Teşekkür ederim, sağol. Rabbim senin de gönlüne göre versin. Ben de hislerime çok güvenirim. O yüzden sordum zaten.:34:

Back
X