Yine rüyamda ilginç, bir o kadar da beni huzurlu hissettiren bir şey gördüm. Dün gece rüyama giren dedem, konuyu açma sebebim olan canım dedeciğim değil. 1,5 ay önce vefat eden diğer dedem. Yani ikisinin vefatının arasında 10 ay gibi bir süre var, neyse.
Rüyamda ben dedemin elini öpüyorum. O da yanağımı ve başımı okşayarak beni seviyor. O kadar huzurlu bir an ki, anlatamam. Ve ben gülümsüyorum. Ayrıca, şöyle de bir şey var ki, kardeşim gece sürekli güldüğümü söyledi. Hatta güldüğümü ben de hatırlıyorum. Çünkü kendi gülme sesime kendim uyandım. Kardeşim beni uyarmış, niye gülüyorsun diye. Ben rüya gördüm demişim. Sonra dalmışım ama yine gülmeye başlamışım. :)))
Bir de, dün gece dedemin 40 ydı. Hatta mevlüt okuttular. Ben ve ailemden kimse gitmedik. Çünkü akrabalar arasında sorunlar var. Gerçi, ben ne olursa olsun giderdim, umrumda olmazdı da. Başka bir yere gitmek zorundaydım, o yüzden gidemedim.
Ben rüyamda gördüğüm bu dedemi, diğeri kadar candan sevemedim hiç. Ama yine de seviliyor, saygı duyuluyor tabi. Çok etkiledi beni.
Ne bileyim, değişik duygular içerisindeyim.