Kızlar bir kaç yıldır sürekli ruyamda aynı mekani görüp duruyorum kisiler olaylar farkli ama mekan hep ayni o mekanda benim ilkokulu okuduğum okulun bahcesi kac kere gordum inanın sayısını hatırlamıyorum dün gecede yine ayni yeri görünce artik dayanamadım bir buraya yazayım dedim yorumlayabilcek olan var mi acaba?
Ruyalarim mutlaka cikar bu nedenle cevap yazmak istedim. Bence sen burada bir şey yaşamışsin. Veya orayi özlüyorsun. Mesela ben heo eski evimi görürüm. Orayi cok severdim. Ve özlüyorum ayrica çocukluğum gecti orada. Nedeni budur. Hep eski yerleri görür insan.
Bunlar bir tesadüf mü? adlı yazima bakip yorumlarini bildirir misin cok dertliyim
Ruyalarim mutlaka cikar bu nedenle cevap yazmak istedim. Bence sen burada bir şey yaşamışsin. Veya orayi özlüyorsun. Mesela ben heo eski evimi görürüm. Orayi cok severdim. Ve özlüyorum ayrica çocukluğum gecti orada. Nedeni budur. Hep eski yerleri görür insan.
Bunlar bir tesadüf mü? adlı yazima bakip yorumlarini bildirir misin cok dertliyim
Ya benimde rüyalarım çıkar ruyalarada cok inanıyorum bu yüzden hep ayni yeri görmek artik cok kafama takılır oldu sevdiğim çocuğu bile o bahcede gordum rüyamda anlayamadim konuma bakıyorum canım hemen