Rüyamı yorumlayamadım çok korktum

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
Kızlar merhaba bir haftadır beğendiğim biri var ve dün konuşmaya başladık ve beni çaya davet etti bugün Çay içmeye gideceğiz ama ben dün gece yatarken Allah'ım rüyamda bana bişeyler göster dedin ve Karışık bir rüya kurdum araba ike birine çarpıyodum ama çarpıp çarpmadığımdan emin deildim halam gizlice oğluna benle konuşmaması gerektiğini söylüyordu akrabalarım Sırt dönmüş gibiydi sebebi yoktu ama anlam veremedim şimdi bu rüyayı yorumlayamadım gözüm korktu akşamki insan hayırsızmı benim için diye

Çok karışıkmış gerçekten .. Araba sıkıntı diye biliyorum ama rüya yorumlayabilen arkadaşlar daha iyi açıklama getirirler ..

allahım bana birşeyler göster demekle bu şekilde rüya olmaz yani bu rüyayla kişinin hayırlı veya hayırsız olacağına karar veremezsiniz çünkü bu istihare değil canım içini ferah tut sadece kötü bir rüya görmüşsün yine de hayra yor neye yorarsan o olur çünkü

Rüyalara bu kadar anlam yüklemeyin hayıra yor yoluna devam et zamanla anlarsın hayırlı mı hayırsız mı?

bak canım rüya herkese anlatılmaz. hayra yoran da olur şerre yoran da. rüyanın şerre yorulması da iyi değildir.

bence sen aklında kurmuşsun. bilinçaltında bunları sana görsellemiş. Allah'ım bana göster demekle olmaz, istihare ile karıştırma. istiharenin bin türlü ön hazırlığı var. sen görüş konuş önce kalbinin sonra mantığının onayından geçir. hakkında hayırlısı olsun.

Allahım bana birşey göster demişsiniz ve gördüğünüz ilk şeyi buna yormuşsunuz
Öyle düşünmeyin siz sadece bilinçaltınızda kurmuşsunuz bence
Hayır olsun

Back
X