- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Bilen bilir, hatırlayan hatırlar yaklaşık 5 ay kadar önce bende burnumdan septorinoplasti ameliyatı olmuştum, resim falan da koymuştum, bir ay öncesine kadar herşey çok güzeldi ama son zamanlarda burnumun orta hattında çökme gibi bişey oldu, sanki düzleşti, ameliyatımı ankarada olduğum için (ben başka şehirde oturuyorum) ve işyerinden izin alamadığım için 3.ay kontrolüme gidememiştim, 1.ay kontrolümde herşey normaldi, son bir aydır şişlikler inmeye başladıkça burnum önden tuhaflaşmaya başladı (orta hat boyun
) Doktor beye mail attım, görmeden bişey diyemem eski resimlerine baktım tekrardan büyük bir komplikasyon olabileceğini sanmıyorum dedi ama görmeden de bişey yapamam dedi, şikayetinden kemikde açılmış olabilir diye aklıma geldi dedi, resim attım ama resimleri kesemedim, resimde çok uygun değil tam anlaşılmıyor kemik de açılma aklıma geliyor ama resimden anlayamadım muhakkak gelmelisin dedi. Ne olur şişliklerdendir deyin, çok şişliklerim vardı, bir türlü inmemişti, bir taraf inmeye başlamıştı bir taraf inmemişti, inşallah şişliktendir, tekrardan ameliyat olmayı gözüm yemiyor açıkcası, moralim sıfır, aynaya bakmak istemiyorum, daha da kötü olur diye acayip tırsıyorummm
( Başına böle bişey gelmiş olan var mı, şişlikten midir acaba, kemik de açılma olmuş demek ne demek acaba lütfen yardım edin kızlar
( :18: