Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
Hanimlar, burada ruyalarimizi paylasalim. hem anilarin guzel bir tazelenmesi olur hem de eglenceli olur.

ben henuz bir evlat sahibi degilim. Allah'imin yazmasini bekliyiorum.

gecen hafta cumayi cumartesiye baglayan gece ruyamda cesitli tepsilerden baklava yiyordum. boyle bildigimiz cesit degil. boyle gul gibi. degisik degisik. oyle lezzetliydiler ki...
sabah arkadasima gittim. bana kizin olacak dedi. ruya tabirlerinde de mujdeli haber diyor.

benim en buyuk mujdeli haberim bebisimin gelmesidir.

evet cnm ben rüyamda hamile olduğumu görüm şöyle rüyada adet olduğunu görmek çocuğu olmayan kadınlarda gebeliğe işaret ben dua etmiştim Allah'ım göster diye ve iki kere rüyamda adet olduğumu gördüm tüp bebek denemde......... malesef çocuklarımı kaybettiğimide rüyamda gördüm boşbeşik görmüştüm üzüntüdür.. ve bebklerimi erken doğumla kaybettim

bende ruyamda bebek emzirdim
ve de regl oldumm ayni ay regl olmadimm
ve test yaptim pozitiif cikti ama ben ruyayi gordugumde ve hemen uyandigimda dedim ki evet ruyamda regl oldum demekki hamileyimmm
regl olmuycam dedim
ve iki hafta sonra gebe oldugumu ogrendim
darsisi size kizlarrrr:dance:

ben pek rüya görmem hamile olduğumu öğerenmeden önce yakın arkadaşımı bebeğini emzirirken gördüm bu arkadaşım benim bebek sahibi olmam için çok dua eden biri en az benim kadar ve yine aynı arkadaşımı benim kucağıma erkek bebek veririken gördüm bilmiyorum ilgisi varmı ama üst üste görmem dikkatimi çekmişti

bende anlatiyim ruyami sizlere,gecen ay görmus oldugum ruyaydu,bir oglan bebegi kucagima alip emzirmeye basladim,göguslerim bayagi buyumuslerdi bebek ise o kadar kuvvetli emiyorduki ,sasirarak seyrediyordum onu ,omuzuma alip gazini cikarirken biraz kusdu uzerime,sonra tekrar emmeye devam etti okadar guzel bi bebekdiki hayranlikla izledim,bu ruyadan 1 hafda sonra tekrar bi ruya gördum,hamileymisim ve karnim bayagi buyukdu heralde son aylardi sonra sancilar gelmeye baslamisdi dogum sancilari ,sanki gercek gibiydi ,bundan 2,3 gun sonra iki bebek gördum ilk birisini aliyorum elime kakasini yapiypr,altini temizleyip digerini aliyorum oda ayni sekilde kakasini yapiyor elime ,biraz uzun oldu sanirim ruyam ama böyle bi konu acilmisken kacirmiyim yaziyim dedim ,suan beklemedeyim 3 gun sonra adet gunum ,sabirsizlaniyorum,,,

valla bizdede tam tersi ben hiç kendimi hamilede görmedim regl oldugumuda görmedim ama eşim görüyo sürekli beni hamile tatlicadiarzu acaba one demek :)sengözlerimebaksanab

ben varım hattta konusunu açmıştıum gebelık bolumune ruyamda göğüsümden süt geldiğini görmüştüm ve o ay zaten hamıleymışım:)

bende rüyamda kocaman bir karınla dolaşıyordum herkese hamileyim deyip duruyordum....gerçektende birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim...
birde hep içime oğuyordu hamile olduğum..içimden hep dikkat et diyordu...:))
rüyalara inanıyorum..
aslında istiareye yatmayı istiyorum....bebek için...
bunada çok inanıyorum....

Bal surat, Hayal kız valla korktum şimdi! tatlicadiarzu

Aslında bende iki gün önce rüyamda göğüslerim kocaman olmuş ve sıkınca süt geliyordu, annem hamile olduğumu söylüyordu rüyamda! senağlama Annemide nasıl özlemişim, ahh ahh..
Ama ben bu ay hamile kalmayayım diye korundum çünkü antibiyotik içmek zorunda kaldım. Kör gözüne şimdi bide kazara hamileysem ne yaparım ben??? kafamçokkarıştı

ben de üç kez rüyasını gömüştüm, ilkinde regl olduğumu gördüm, ardından iki gece üst üste kucağıma erkek bebek veriyorlardı; sana da bunun aynısından verdik diyen bir ses duyuyordum, ama benim kızım olacak Allah izin verirse :))

kibelecim ,senin görmus oldugun ruyadan cok eskiden bende görmusdum,fazla hatirlamiyorum yalniz bende tepsiden baklava yiyordum tepsinin kenarina ailece oturmus yiyorduk ,sonra ne zaman hatirlamiyorum ama hamile kaldim ve bi kizim oldu ,

bende cok gordum bebek emzirirken gordum ikiz bebeklerim olmus gordum kendimi hamileyken gordum dogum sancisi cekiyodum
en sonda dun gece annemi gordum ruyamda kiyafetlerini giyinirlen bana ben hamileyim diyordu
ruya cok goruyom ama 6 senedir tik yok hayirlisi allahtan zamanini bekliyoruz
ama bu ruyalari gordugum sabahlar kalktigimda dusundukce cok mutlu oluyodum

bende rüyam iki akşam üst üste asker olduğumu görmüştüm sonra hamile olduğumu öğrendim...
Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin...

haminlar cok guzel ruyalar gormussunuz. ben de 4 ay oluyor ruyamda ikiz gormustum. biri kiz biri erkeke. ayni desenden birinin etegi var yanlis hatirlamiyorsam birinin de pantolonu. boyle 1-1.5 yasindalar. cok isterim biri kiz biri erkek ikiz bebegimin olmasini.

ben de gecenlerde yeni dogmus erkek bebek gordum ama hatirlamiyorum pek.
hayirlisi olsun. kiz erkek hic farketmez. saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun yeter.

kibelecim ,senin görmus oldugun ruyadan cok eskiden bende görmusdum,fazla hatirlamiyorum yalniz bende tepsiden baklava yiyordum tepsinin kenarina ailece oturmus yiyorduk ,sonra ne zaman hatirlamiyorum ama hamile kaldim ve bi kizim oldu ,

Nefisecim cok tesekkur ederim yorumun icin. insallah diyelim.a.s.

yaklaşık 4 ay once kucagımda erkek bebek gordum.emzırıyordum.daha sonra ıkı hafta once ruyamda tekrar kız bebek gordum hamılelıgımı gordum karnım kocamandı hıc kılo almamıstım bebegımı bır krede doguruyordum.onu kucagıma alıyodum ama sankı 4-5 aylık bı bebek gıbı tosun gıbı masallah.yataga uzanıyoduk beraber..bu ruyanın ardından hamiş haberımı aldımm. suan 6 haftalıkk bebeşim darısı ısteyen herkezeee insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…