yapmıcam kuzum evet o da moralmen etkiliyor beklicem biraz daha olursa olur olmazsa zaten olmamıştır diyorum geçiyorum kafaya gerçekten takmamak gerek çaba göstermek ama düşünmemek gerek gerçekten umutlu olmayınca geliyor ah o umutlar inşallah vardırBence yapma ya canim o tək cizgi cok uzuyo adetin duzenliyse bir gün gecikince YAP
Ben 2.3yillik evliyim aslinda bu ay pek umutlu deyilim
Bende hep umudum yok diyorum zaten olmuycak diyorum ama icimde bir yerde umutlaniyorim olmayınca da cok uzuluyorumyapmıcam kuzum evet o da moralmen etkiliyor beklicem biraz daha olursa olur olmazsa zaten olmamıştır diyorum geçiyorum kafaya gerçekten takmamak gerek çaba göstermek ama düşünmemek gerek gerçekten umutlu olmayınca geliyor ah o umutlar inşallah vardır
zaten olmucak deme kuzum orada da bir beyin olduğunu düşün deneme yanılma ile öğreniyoruz görüyoruz ha deyince olmuyor işte umudunu yitirme elinden gelen herşeyi yapmaya çalış çok kafana takmadan ne bileyim yumurtlama testi al, 2 güne bir ilşki olsun ayaklarını dik , olmadı dr dan aşılama ile bile oluyor her türlü yeterki umut olsunBende hep umudum yok diyorum zaten olmuycak diyorum ama icimde bir yerde umutlaniyorim olmayınca da cok uzuluyorum
Yumurtlama testi de yaptigimi olduzaten olmucak deme kuzum orada da bir beyin olduğunu düşün deneme yanılma ile öğreniyoruz görüyoruz ha deyince olmuyor işte umudunu yitirme elinden gelen herşeyi yapmaya çalış çok kafana takmadan ne bileyim yumurtlama testi al, 2 güne bir ilşki olsun ayaklarını dik , olmadı dr dan aşılama ile bile oluyor her türlü yeterki umut olsun
şansı sen yapacaksın kız bende gece gündüz çalışıyorum ama ayın başından beridir 1 gün ara ile çalıştık gece gündüz demeden biryere yetişcez demedenYumurtlama testi de yaptigimi oldu
Doktor da yumurta takibi de yaptirdim bu kac kez bende hep ayni reglin 10cu gununde artik catlamiw oluyo o yuzden sadece 4 günlük bir wansimiz oluyo her ay 6_10gun arasi
Ay kiz kocayi buluyorommu ki wey də yapayimşansı sen yapacaksın kız bende gece gündüz çalışıyorum ama ayın başından beridir 1 gün ara ile çalıştık gece gündüz demeden biryere yetişcez demeden1 günde 2 kez veya 2 güne bir yapmak daha olumlu sonuçlar doğuruyormuş denemelisin
ondan olmuyordur kız dert ettiğin şeye bak bende yumurta takibi falan birşey sandımdıAy kiz kocayi buluyorommu ki wey də yapayimbu 2.3 yilda hic bi ay bile olsun duzenli iliwkimiz olmadi
Yok ya genelde yumurtlama gunlerinde oluyo 3_4gun sonrası yokondan olmuyordur kız dert ettiğin şeye bak bende yumurta takibi falan birşey sandımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?