Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

Bence yapma ya canim o tək cizgi cok uzuyo adetin duzenliyse bir gün gecikince YAP
Ben 2.3yillik evliyim aslinda bu ay pek umutlu deyilim
yapmıcam kuzum evet o da moralmen etkiliyor beklicem biraz daha olursa olur olmazsa zaten olmamıştır diyorum geçiyorum kafaya gerçekten takmamak gerek çaba göstermek ama düşünmemek gerek gerçekten umutlu olmayınca geliyor ah o umutlar inşallah vardır

Bende hep umudum yok diyorum zaten olmuycak diyorum ama icimde bir yerde umutlaniyorim olmayınca da cok uzuluyorum

Bende hep umudum yok diyorum zaten olmuycak diyorum ama icimde bir yerde umutlaniyorim olmayınca da cok uzuluyorum
zaten olmucak deme kuzum orada da bir beyin olduğunu düşün deneme yanılma ile öğreniyoruz görüyoruz ha deyince olmuyor işte umudunu yitirme elinden gelen herşeyi yapmaya çalış çok kafana takmadan ne bileyim yumurtlama testi al, 2 güne bir ilşki olsun ayaklarını dik , olmadı dr dan aşılama ile bile oluyor her türlü yeterki umut olsun

Ben yumurtlama donemimde birlesme olduktan 2-3 gun sonra bi bebek gordum ruyamda yasitlarina gore cok ciliz ve boyu kucuktu hastaydi ben onu koltuga koymus onunde comelmis yemek yediriyordum burnundan agzindan iltihap akiyordu sonra ben hamileyim galiba dedim gidip kan tahlili yaptirdim beta 193 cikmisti sonra maalesef 11 haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim

Reactions: H M
Yumurtlama testi de yaptigimi oldu
Doktor da yumurta takibi de yaptirdim bu kac kez bende hep ayni reglin 10cu gununde artik catlamiw oluyo o yuzden sadece 4 günlük bir wansimiz oluyo her ay 6_10gun arasi

Yumurtlama testi de yaptigimi oldu
Doktor da yumurta takibi de yaptirdim bu kac kez bende hep ayni reglin 10cu gununde artik catlamiw oluyo o yuzden sadece 4 günlük bir wansimiz oluyo her ay 6_10gun arasi
şansı sen yapacaksın kız bende gece gündüz çalışıyorum ama ayın başından beridir 1 gün ara ile çalıştık gece gündüz demeden biryere yetişcez demeden 1 günde 2 kez veya 2 güne bir yapmak daha olumlu sonuçlar doğuruyormuş denemelisin

Ay kiz kocayi buluyorommu ki wey də yapayim bu 2.3 yilda hic bi ay bile olsun duzenli iliwkimiz olmadi

Konu eski ama bende yazayım dedim . Benim genelde rüyalarım çıkar ama şöyle ki kendim için gördüklerim değil başkaları için gördüğüm rüyalar bir haber bekliyorlarsa ben rüyamda olumlu gördüysem olumlu olumsuz gördüysem olumsuz çıkıyor . Bir arkadaşım hamileydi herkes erkek düşünüyordu ben onunla ilgili rüya gördüm kızı olacaktı ve gerçekten de kızı oldu daha bir çok şey var böyle gördüğüm ailem bile bana bu konuda çok güveniyor ama Rabbim bana, benimle ilgili rüyalarda genelde tersine çıkarıyor inşallah bu rüyamda tersine çıkmaz . Bende bu sabah kalktığımda o kadar mutluydum ki rüyamda iki tane gebelik testi yapıyordum ikisi de pozitif, eşime de direk testi veriyordum hatta. O kadar mutluydum ki rüyamda kalktığımda diyorum ki “rüyası bile ne kadar mutlu edici “ bende çocuk istiyorum , şu sıralar kasık ağrısı yaşıyorum ama havalar soğudu üşüttüm diye düşünüyorum bu hafta regl günüm düzensiz olduğu için bi kaç gün içinde olacağım not olarakta ekleyeyim regl öncesi genelde karın ve baş ağrısı çekiyorum hiç kasık ağrısı çekmedim.. Biliyorum yine hamile değilim ama umarım bu sefer rüyam gördüğüm gibidir .

hay masallah nerdeyse herkesin ruyasi cikmis darisi isteyenlerin basina

Benide çokta yakın olmadığım bir arkadaşım rüyasında görmüştü rüyasında bi bebek görmüş güzel bembeyaz tenli yeşil gözlü sen çok güzelsin yoksa melusinanın kızımısın diye sormuş oda gülümsemiş sabahına bana söyledi ve ben 3 haftalık hamileymişim haberim yoktu bi kaç gün öncede bir kızımın olacağını öğrendim

Ben hep dua ederdim eğer bir gün hamile kalırsam bunun müjdesini Rahmetli BABAM versin rüyamda diye. Dün gece ne hikmetse şöyle dua ettim Allah'ım eğer hamilelik durumum olacaksa bunu bana hiç tanımadığım biri söylesin rüyamda. Bir yere gitmişiz değişik kişiler var orada bişeye bakıyorlar bi tanesi bana sen hamilesin diyor, bende şuan imkansız diyorum (çünkü adetimin üzerinde 10 gün geçti henüz). yok yok hamilesin diyor. rüyanın devamında güvercinler var bir yerde 2 elimi uzatıp biri beyaz biri gırcıllı güvercin yakalıyorum 2 elimle birden, gırcıllı olan su içerken boğazına kaçmış ölecek gibiydi eşime veriyorum onu gagasını açıp yan çeviriyor ve kurtarıyor ölmüyo güvercin canlanıyor. Sonra uyandım. Daha önceleri çok gördüm hamile olduğumu, testte 2 çizgi olduğunu, adet olduğumu, bebeğim olduğunu, emzirdiğimi, hatta uyandığımda hala kokusunu duyduğum bir çok rüya gördüm 11 yıllık evliyim ben. Hiç hamile kalmadım yaşamadım o duyguyu rüyalar hariç. Bu gördüğüm rüya hepsinden farklıydı bilinç altı oldu sanırım. Belki kimse görmeyecek bu yazdıklarımı konunun üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama paylaşmak istedim. Kimseye anlatamam çünkü üzülmesinler benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…