Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

samiracim gercekten ilginc olmus. benim de basima cok ilginc bir sey geldi. 34 yasinda bir arkadasim var. Koreli. kizla tanistik. ben de cocuk dusunuyorum o zamanlar ama daha 2. denemem falan.ya da 3. iste laf acildi ben de cok calisiyorum hem de gercekten cok dedi. tabi soramadik. ama uzuldum 34 yasinda cok istiyor galiba falan diye. aslinda nereden bileyim asil acinacak kisinin ben oldugumu. neyse ebn buna tavsiyeler veriyorum. yok ovulasyon testi yap. yok hayit ic. vs vs. boyle destan gibi bir mail attim. sonra gorusemedik bir ay falan. birt gun ruyamda bu arkadasimi gordum. hamileymis. hamile oldugunu ogreniyor benim yanimda kocasindan mesaj mi ne geliyor ne. tam hatirlamiyorum. kalktim hayirdir dedim. telefonu yoktu mail attim. seni ruyamda hamile gordum test yapmissin falan diye. ertesi gun bana mail atti. o kadar ilginc ki dedi dun ben kendimi cok ilginc hissettim ve test yaptim pozitif cikti dedi. yani test yaptigi gun benim ruyamin sabahi. cok sasirdik ikimizde.
sonra ben ona danisiyorum ne yapmak lazim vs vs. megersem bu kiz sadece 2 aydir deniyormus. cok kolaymis hamile kalmak. hic bu kadar kolay olacagini tahmin etmemistim dedi!!!

yumurtlama donemini tespit edemediginden- adetleri duzensiz- her iki gunde bir iliskiye girmisler. megerse ondan cok calisiyorum diyormus. ben de sandim ki senelerdir ugrasiyor. her iliskiden once sicak su ile dus aldim, her iliskiden sonra en az 3 saat kalkmadim dedi.

vay benim halime. ben 7 aydir deniyorum. asil benmisim tavsiye verilmesi gereken. ama ruya cok ilgincti yani.
simdi hamile ekimde falan dogum yapacak.

bende anlatayım bari rüyamda babaannemi gördüm çok severdim kendisini vefat etti. babaannem birtane rengarenk bir kazak örmüş ona diyorum ki bu kazağı bana ver vermiyor. bizim halamın gelini var hiç konuşmadan ona veriyor kazağı. uyandım dedimki kesin bu kız hamile. aradım annemi bizim gelin hamilemi dedim evet dedi. çok şaşırdı. kim söyledi sana diye sordu. bana söylememişler üzülürüm diye. niye üzüleyim başkasının mutluluğuna demi ama.

annem de ne zaman babannesi ve dedesini görse biri hamiledir :roflol: hatta biz balayıdan döndükten bi kaç gün sonra görmüştü en son, benden şüphelenmişler (destur :roflol: ) Allah'tan yengem 4. ye hamile çıktı :roflol: :roflol:

ben de bu ara sürekli babamı görüyorum (5 ay önce öldü) ve cenazeler görüyorum, ölülerle uğraşıyorum. korkmaya başladım yani

kızlar bende rüyamda kuzu gördüm bembeyazdı. kucağıma atladı boynuma yattı. öyle tatlıydı ki.

arkadaşlar bende iki gün önce liseden arkadaşları falan görüyordum.evdeymişiz önce bir kız çocuğu belird
i 3 yaşlarında ağzı küçücük sevdim yok oldu gitti,sonra arkadaşlarımla otobüse binmişiz benim önüme bir kız çocuğu gönderiyorlar 4-5 yaşlarında o kadar güzel ki,şöyle kızım olsa diyorum çocuk onları yanına gidiyor,sonra tekrar yanıma gönderiyorlar.daha sonra arkadaşlarımı otobüsten inmiş yeşillikte otururken gördüm.dün de yengemle bir alışveriş merkezinde dolaşıyormuşuz ortam karanlık ama spot ışıklar var.gezerken yengemden ayrılıp tatlı bölümüne gittim tepsi tepsi yuvarlak şerbetli tatlılar vardı,birer tane koy dedim adama yengem geldi hadi iki olsun dedim.sonra ellerimle yedim tatlılaarı.bir ay önce aynı yengem ve üst komşumuz da beni hamile görmüş.dün adet zamanımdı bişey olmayınca test yaptım ama negatif çıktı.bugün hala bişey yok. hafif ağrı olu geçiyor belim ve bacaklarımda.inşallah sizler gibi Allah göstermiştir bana da yavrularımı.

bende rüyamda yeşil kocaman taşlı yüzük görmüştüm.ozamanlar bebeğim olsun çok istiyordum.rüya tabirine baktım murat demekmiş ve erkek evlat çocuğumuş.1 ay sonra hamiş kaldım.
evet bir oğlum oldu şimdi 1,5 yaşında allahıma bin şükür olsun.

ben ılk oğlumda şimdi 12 yaşında

adetıme vardı daha bı gece ruyamda bır ovanın tam ortasında bı ağaç ama hiç yaprakları yok dallarının arasında hanı buyuk salca tenekelerı olurya altın rengınde öle bır teneke ağaca cıktım tenekenın ıcınde su kaynıyo ıcerısındede paskalya yumurtaları gıbı boyanmış bı suru kuş yumurtası benım elımdede bı tane tavuk yumurtası var elımdekı yumurtayıda onların yanına koydum anne kuş geldı nası feryat fıgan al dıyo bana yumurtanı o senın aldım yumurtamı bı kendı yumurtama bı kuş yumurtalarına bakıyorum kuşun yumurtalarından yavruları cıktı hemen uyandım eşıme yuru tahlıl yaptırmaya
eşımde bön bön bana bakıyo delımısın sen adama gulerler ruya gördumde tahlıl yaptırdım denırmı sacmalama dıyo daha 5 aylık evlıyız yok laz ınadım tutu ve gıttık laboratuvara tahlılın sonucuc pozıtıf doktor gıttık hemen 15 gunluk hamılesın dedı hıç unutmama bu olayı ama ıkıncısın de görmedım böle bişi

Canim insallah hamilesindir. Guzel haberlerini okumak icin sabirsizlaniyorum...

Kibelecim ozellikle senin icin dua ediyorum her aklima geldiginde, senide bebis icin duama katiyorum muhakkak. Canim en cok hamile kalmasini istedigim kisilerden birisin.

Benimde ruyalarim var ama anlatmak ne kadar dogru olur bilmiyorum. Hele bir hamis olayim Allahin izniyle ondan sonra anlatirim belki:)

Benimde ruyalarim var ama anlatmak ne kadar dogru olur bilmiyorum. Hele bir hamis olayim Allahin izniyle ondan sonra anlatirim belki:)

bekliyoruz güzel haberini bebekim.yarın tahlil yaptırıcam.inşallah sevinçten ağlrım bu kez.bir esmer birde sarışın kız görüyorum hep.

selam kızlar bende hamileliklerimde rüya görmiüştüm ve sonra hamile olduğumu anladım.insan bi şekilde hissediyor heralde.ama ben malesef bebeklerimi kaybetttim.ikiside 4 aylık olunca düştü.düşük yaptığımıda gördüm ve ellerimle toprağı kazıyordum rüyamda 1 hafta sonra düştü bebeğim.allah sizlere acı göstermesin.dün yine rüyamda hamile kaldığımı gördüm. umarım hamile değilimdir çünkü dr.um bi süre hamile kalmamam gerektiğini söylediii.allah hepimize sağlıklı bebekler versin.senağlama

BUNA İNANAMAYACAKSINIZ :valla benimki inanılmaz oldu ben eğil eşim rüyasında gördü ve biz daha 1 haftalık evliydik ve çocuk 3 yıl planda yoktu bi sabah kalktı ve bana dediki rüyamda halamla birlikte bi adam gördüm adam bana dediki karının elleri şiş anlamadınmı hamile demiş ve senin oğlun olacak eğerki hayırlı olmasını istiyosan adını umut koy demiş ben sabah güldüm geçtim sonra merak işte test yaptım ve çift çizgi şok oldum 4. ayımda cinsiyete baktırdım erkek ve zaten adıda doğal olarak umut oldu ama rüyanın en ilginç kısmı halası ben doğum yaptıktan sonra hala gelip itiraf etti halamın oğlu bi evlilik yaşadı şimdi ayrılar biz evlenmeden önce oldu bu olay ve eski gelinleri hamileymiş erken doğum yapmış ve çocuk yaşasın diye adını umut koymuşlar ve bundan kimsenin haberi yok yani eşimin tarafından yazarken bile ütylerim diken diken oldu yaaaaaaa böyle işte ister inanın istersenizde palavra diyin ama ben canlı şahidiyim

vallahi benimde tüylerim diken diken oldu,bu ara çok sık rüya görüyorum bugünde gebelik testi pozitif çıkıyorud.test yaptım sonuç olumsuz.kan testi verdim bekliyorum hayırlısı

ben de ruyamda birsye gordum ama bilinc alti oldugunu dusunuyorum. bu gece goguslerimin yanlarinda damarlar var. boyle 3 tabe kisa kisa tam gogus ucuma yakain ama kabarmislar ve kirmisilar yani mavi falan degiller. demek ki insan boyle anlkiyor hamile oldugunu diyorum. kendimden emin oluyorum ruya iste.
ruyanin devaminda burada eylulde dogum yapacak bir arkadasimi gordum. bir bebek yaninda bir erkek bebek de yeni dogmus. ikisi de agliyor. aralari cok azmis. offf diyorum nasil bas geleceksin ikisiyle birden.
yas farki cok azmis. ama ben birseye yormuyorum. cunku bebegi kendimde gormedim. goigus olayinda ise tersi cikabilir bilincv alti da olabilir.

arkdaşlar ben rüyamda altın fabrikasındayım o kadar güzeller ki çeişt çeşit kolyeler yüzükler bilezikler hepsini kollarıma parmaklarıma takıyorum bir de ucuza alacakmışız o yüzden fazla fazla alıyorum.bir kase çekirdek veriyorlar kuzenim ve bir arkadaşım daha var kasenin içinden kime altın çıkarsa yani kimin nasibiyse o altın onun olacakmış.ve altın bana çıktı.kayınvalidem çok iyi rüya yorumcusudur.çok da temiz kalplidir.rüyamı anlattım ve dediği şu oldu senin çocuğun olcak ben çocuklarımın hepsindede hamile kalmadan rüyamda altın taktım dedi.hatta birindede altın görmüş aaa benim gene mi çocuğum olacak diye altını fırlatmış rüyasında ve gerçekten düşük yapmış.
biz de ilk kez eşimle o ay bebek için karar aldık korunmayı bırakmıştık ama kimseye söylememiştik.hatta ben hiç olcağını tahmin etmiyordum hemen olmaz diye düşünüyordum.annem anlatınca çok etkilendim 2 gün sonra adet olmam gerekiyodu dayanamadım test yaptım pozitif çıkmıştı şuan 2 aylık hamileyim.allah isteyen herkese yaşatsın.bu arada kuzenim de bebek sahibi olmayı isteyenlerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…