arkadaşlar bende iki gün önce liseden arkadaşları falan görüyordum.evdeymişiz önce bir kız çocuğu belird
i 3 yaşlarında ağzı küçücük sevdim yok oldu gitti,sonra arkadaşlarımla otobüse binmişiz benim önüme bir kız çocuğu gönderiyorlar 4-5 yaşlarında o kadar güzel ki,şöyle kızım olsa diyorum çocuk onları yanına gidiyor,sonra tekrar yanıma gönderiyorlar.daha sonra arkadaşlarımı otobüsten inmiş yeşillikte otururken gördüm.dün de yengemle bir alışveriş merkezinde dolaşıyormuşuz ortam karanlık ama spot ışıklar var.gezerken yengemden ayrılıp tatlı bölümüne gittim tepsi tepsi yuvarlak şerbetli tatlılar vardı,birer tane koy dedim adama yengem geldi hadi iki olsun dedim.sonra ellerimle yedim tatlılaarı.bir ay önce aynı yengem ve üst komşumuz da beni hamile görmüş.dün adet zamanımdı bişey olmayınca test yaptım ama negatif çıktı.bugün hala bişey yok. hafif ağrı olu geçiyor belim ve bacaklarımda.inşallah sizler gibi Allah göstermiştir bana da yavrularımı.
Benimde ruyalarim var ama anlatmak ne kadar dogru olur bilmiyorum. Hele bir hamis olayim Allahin izniyle ondan sonra anlatirim belki:)
bekliyoruz güzel haberini bebekim.yarın tahlil yaptırıcam.inşallah sevinçten ağlrım bu kez.bir esmer birde sarışın kız görüyorum hep.
negatif,rüya bukez mucizeye eşlik etmedi:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?