bebişin hayırlı olsun tatlım hayırlısyla eline alırsın inşallah benim daha yok 1 yıldır istioruz ama bu ay sanki küçük belirtiler var ama daha aetime 10 gün var acaba idrar testi yapsam şimdiden çıkarmıbende mayıs ayında hep rüyamda adet olduğumu görüyordum ve bugün öğrendim ki 3 haftalık hamileymiş bir arada devamlı kuzular görüyordum rüyamda kime anlattıysam hamile kalıcaksın dedi ve doğru çıktı
ben pek rüya görmem hamile olduğumu öğerenmeden önce yakın arkadaşımı bebeğini emzirirken gördüm bu arkadaşım benim bebek sahibi olmam için çok dua eden biri en az benim kadar ve yine aynı arkadaşımı benim kucağıma erkek bebek veririken gördüm bilmiyorum ilgisi varmı ama üst üste görmem dikkatimi çekmişti
bu gece ruyamda erkek kardesim ellerime kina yakiyordu. mujdeli habermis. mujdeli haber diye tabir ediliyor ediliyor gelmiyor mujdeli haberim.
bal Surat, Hayal Kız Valla Korktum şimdi! Tatlicadiarzu
Aslında Bende Iki Gün önce Rüyamda Göğüslerim Kocaman Olmuş Ve Sıkınca Süt Geliyordu, Annem Hamile Olduğumu Söylüyordu Rüyamda! Senağlama Annemide Nasıl özlemişim, Ahh Ahh..
Ama Ben Bu Ay Hamile Kalmayayım Diye Korundum çünkü Antibiyotik Içmek Zorunda Kaldım. Kör Gözüne şimdi Bide Kazara Hamileysem Ne Yaparım Ben??? Kafamçokkarıştı
kibele selam canım inşallah canım benim rüyan hayırlara vesile olsun bende hamile kaldığım ay evimin içerisine serçe kuşu girmişti serçe demek erkek evlat demekmiş rüya tabirlerine baktığımda öyle yazıyodu ve gördüğüm ay hamile kaldım canım inşallah seninde öyle olur bu arada rüyanı iyiye yor iyi çıksın neye yorarsan ona çıkarmış yaa seninde öyledir inşallah canım benim tez zamanda Rabbim sana bi evlat nasip etsin .a.s.
kizlar ben hamile kaldigimi ogrenmeden birkac gun once babamin olmus halasini gormustum ruyamda bana dediki bana yaklas niye diye sordugumda elimi karnina verip dua okuyacamki bir cocugun olsun ve birkac gun sonra supelenerek bir test yaptim ve pozitifti ALLAH herkese benimki gibi bi hala nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?