Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

ben rüyamda bir arkadaşıma senindemi benim gibi çocuğun olmuyor dedim meğer hamilymişim

bende adet olduğumu görmüştüm inşallah hamileyimdir. birde bir akşam rüya gördüm ama hatırlamıyorum rüyamı uyandığımda sol tarafımda bir titreme hissettim. acaba rüyalar gerçekleri anlatırmı. inşallah hamileyimdir bugünlerde belli olacak bakalım.

Ya Arkadaşlar Bende Ne Zaman Rüyamda Regl Olsam..gene Regl Oluyorum.. Hamiş Falan Olmuyorum. Bebekde çok Görüyom Emzirirken.. Ama Bilmyorum.. Nasip Artik Bence..ve Hamişde Değilim Yani.. Belkide Kafamiza çok Takiyoz Da Onda.. Ama Ben Artik Relaxim. Takmiyom.ohh Bee Dünya Varmişş:))

bende mayıs ayında hep rüyamda adet olduğumu görüyordum ve bugün öğrendim ki 3 haftalık hamileymişim bir arada devamlı kuzular görüyordum rüyamda kime anlattıysam hamile kalıcaksın dedi ve doğru çıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
bebişin hayırlı olsun tatlım hayırlısyla eline alırsın inşallah benim daha yok 1 yıldır istioruz ama bu ay sanki küçük belirtiler var ama daha aetime 10 gün var acaba idrar testi yapsam şimdiden çıkarmı

yok boşuna yapma ben dün yaptım 5 gün geçmesine rağmen silik bir çizgi çıktı emin olmak için bugün gittim kan testi yaptırdım en güzeli günün geçince kan testi yaptır ve sakın stres yapmayın 3 ay denedik olmadı geçen ay dedim ki artık bebek düşünerek ilişkiye girmek istemiyorum olursa oolur nasip kısmet dedim düşünmedim çoğu zaman sonunda güzel haberi aldım

canim senin gordugun ruyalarin aynisini gormustum bende bebek emzirdigimi gormustum bide annemin bana erkek bebek verdigini gormustum ve hamileydim ve ruyalarim hep dogru cikti beni annem test yapmaya tesvik etmisti ve bana sen hamilesin bu ay dedi gercektende hamileymisim hem ruyamda hem gercekte annemin soyledikleri cikti kim bilir belki seninde bir oglusun olur hayirlisi

canım benım ruyanı neye yorarsan ona cıkar derler ıns bebısın olur allahım ne olur kımsenın kucagını bos koyma guzel haberlerını beklıyoz opt canım

bu gece ruyamda erkek kardesim ellerime kina yakiyordu. mujdeli habermis. mujdeli haber diye tabir ediliyor ediliyor gelmiyor mujdeli haberim.

not: kina yakiyor ama tutmuyordu. yani acik sari tutuyordu... bu da dis gebelige delaletmis demek ki...(27 agostusta ekledim)

Son düzenleme:

Canim Ben Amniyosentez Oldum Bebek Için Doktor Bana Antibiyotik Verdi Korkma Bişey Olmaz

kibele selam canım inşallah canım benim rüyan hayırlara vesile olsun bende hamile kaldığım ay evimin içerisine serçe kuşu girmişti serçe demek erkek evlat demekmiş rüya tabirlerine baktığımda öyle yazıyodu ve gördüğüm ay hamile kaldım canım inşallah seninde öyle olur bu arada rüyanı iyiye yor iyi çıksın neye yorarsan ona çıkarmış yaa seninde öyledir inşallah canım benim tez zamanda Rabbim sana bi evlat nasip etsin .a.s.

kardelencım hıç uğramıyon kız dığer sayfaya herkes senı soruyor ordamısın

kizlar ben hamile kaldigimi ogrenmeden birkac gun once babamin olmus halasini gormustum ruyamda bana dediki bana yaklas niye diye sordugumda elimi karnina verip dua okuyacamki bir cocugun olsun ve birkac gun sonra supelenerek bir test yaptim ve pozitifti ALLAH herkese benimki gibi bi hala nasip etsin

amın canım canım bısey sorucam ordamısın

bende aylarrr önce ilk bebek istediğim zamanlar...kucağımda 2 yaşlarında bir erkek çocuğu saçları kıvır kıvırdı ve merdivenlerden yukarı çıktım eşime verdimm oğlunu ama merdiven bayağı uzunduu..sonunda da eşim vardı...ondan sonrada çok bebek rüyası gördüm hatta kokusunu bile hissettim uyandığımda burnumdaydı kokusu hala çok güzel bir duyguydu...ama işte 21 aydır bekliyorum kısmett..inşallah birgün rüyalarımız gerçeğe dönüşürr

ya kizlar manyak oldum. bu gece uyandigimsa ilk aklima gelen sey ay ruyada regli oldgumu gordum mu oldu? kafayi yedim yani yazilanlar sayesinde:)

ama gebelik belirtisi listesi tutan arkadaslar gormesinler belirtilere ruyada regli oldugunu gormek de yazarlar mazallah. zira her gun yeni bir belirti bulunuyor:roflol:

slm kızlar bende 3, 4 ay önce gördüğüm rüyayı anlatayım size rüyamda terasta otururken bir cin geliyor yanıma ve ben çok korkuyorum tabi doğal olarak selavat getiriyorum ve korkma ben iyi cinim diyor biliyorum çok üzülüyorsun çocuğun olmuyor diye ama sabret aralık ayında bir oğlun olacak diyor hatta adını bile söylüyor ama ben sabah kalktığımda hatırlayamadım tabi..nedir bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur bir ümit bekliyorum işte

kizlar size dun gördugum ruyami anlatiyim,ruyamda gecen sene vefat eden kizima benzeyen bir kiz geldi yanima,sonra ben soruyorum ,ne zaman bebegim olacak diye,bana diyorki sen daha iyi bilirsin diyerek gulumsuyor,iyce yanima yaklasiyor elinde incecik cubuk varmis onu agzimin icine sokarak üfluyor ,bir tuhaf oluyorum,ruyanin etkisinde kaldim yorum yapabilirmisiniz?SEVINIRIM

canım demekki stres yapmaman gerekiyor rüyana göre ağzına üflediğine görede yakında bir bebeğin daha olacak sanırım inşallahta olur sakın üzme ve kendini öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…