- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
İnşallah olur artik canimÜzülme canım bu ay gördün diye bu ay olmak zorunda değil ki bak ben birkaç ay önce rüya görmüştüm dün öğrendim.
Ayrıca tabi malum rüyalar bilimsel dayanak değiller zihnmizi çok meşgul eden bir şey illa ki rüyaya sirayet eder.
İnşallah saģlıcakla alırsın kucağına.Hamileyim :)
Amin canım Allah razı olsun inşaAllah hayırlsııyla tez zamanda nasip olsun sana daİnşallah saģlıcakla alırsın kucağına.
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etain. Ben de babannemi gördüm. Bu ay bebeğin olacak dedi. Ama olmadiBen de 6 yıldır uğraşıyorum aşılama tüp bebek yaptırdım olmadı 2 kez düşük yaptım 2. Tüp bebek için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Gece rüyamda rahmetli babaannemi gördüm elinde kundakta bebek vardı bana gülümsüyordu çok etkilendim hiç aklımda yokken gidip erken test alıp bakınca öğrendim bizim için mucize oldu Rabbim isteyince nasip ediyor demekki zamanı gelmiş:) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlar da umudunu kaybetmesin
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etain. Ben de babannemi gördüm. Bu ay bebeğin olacak dedi. Ama olmadi
Ne güzel canım hayırlısı olsunHamileyim :)
Amin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere.Ne güzel canım hayırlısı olsun
Amin dua edin bizlereAmin Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere.
Ben de 6 yıldır uğraşıyorum aşılama tüp bebek yaptırdım olmadı 2 kez düşük yaptım 2. Tüp bebek için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Gece rüyamda rahmetli babaannemi gördüm elinde kundakta bebek vardı bana gülümsüyordu çok etkilendim hiç aklımda yokken gidip erken test alıp bakınca öğrendim bizim için mucize oldu Rabbim isteyince nasip ediyor demekki zamanı gelmiş:) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlar da umudunu kaybetmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?