Rüyasını gördükden sonra hamile olduğunu öğrenenler buraya

İnşallah olur artik canim

6 haftalık hamileyim (galiba hamile kaldığım gece) görümcemi hamile gördüm ertesi günü de bana kuranı kerim i ilk öğreten hocamı hamile gördüm

Ben de 6 yıldır uğraşıyorum aşılama tüp bebek yaptırdım olmadı 2 kez düşük yaptım 2. Tüp bebek için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim. Gece rüyamda rahmetli babaannemi gördüm elinde kundakta bebek vardı bana gülümsüyordu çok etkilendim hiç aklımda yokken gidip erken test alıp bakınca öğrendim bizim için mucize oldu Rabbim isteyince nasip ediyor demekki zamanı gelmiş:) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin benim gibi bekleyen arkadaşlar da umudunu kaybetmesin

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etain. Ben de babannemi gördüm. Bu ay bebeğin olacak dedi. Ama olmadi

Bende evimin heryerinde pembe bebek battaniyeleri tulumlar kıyafetler görmüştüm ve beta testi yaptırıyorum sonuç 7 çıkıyor sonra hamile oldugumu öğrendim.Kalp atısı için gideceğim günden önceki gece mahallemizden bir teyzenin öldüğünü gördüm ve zaten çok huzursuz uyumuştum içimde kötü bir his belirdi.Rabbim dedim sen herşeyin en gzlini bilirsin.Ertesi gün bebeğimin kalp atışı yoktu.İnsan bazen böyle şeyleri görüp hissedebiliyor.Rabbim birdaha yaşatmasın hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldığımız günü göstersin inşallah

Ben bu gece rüyamda neler gördüm neler. Adıyamanda bir dağın başından Kabe'yi izliyordum. (Hayatımda hiç Adıyamana gitmedim) sonra bir kadın bana yeşil güzel işlemeli bir seccade hediye ediyordu. Sonra Peygamberimizin, Hz.İsa'nın, Hz. Musa'nın kabirlerini yanyana gördüm. Dua ettim orda. Peygamberimizin mezarının üzerinde bir salyangoz vardı. Bir de test yaptım rüyamda 3 çizgi çıktı. Artık kafam gitti galiba rüyalardan.

Bende ruyamda 10 haftalık hamıle olduğumu gördüm 2.5 aylık yani diyordum
Ama hiç umudum yok zaten ramazandan dolayı ıdrar yolu enfeksıyonum çoştu bu ay olmaz bişey yani

Ağladım yazdıklarınıza ne güzel bir rüyaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…