- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Amin insallah canim saglikla alalim cocuklarimizi kucagimizaEvet insan merak ediyor şahsen ben erkek hissediyordum rüyalarda etkiledi sanırım ama kız çok şükür erkek te olsa kızda olsa şu mübarek gün önce sağlıklı olsun kuzular
Sizin ki cok kansirmis siziBende baştan beri kız gördüm canım hatta ultrasonda doktor bak kızın diyordu ve gerçek bi bebek gözüküyordu sonuç oğlum olucAk:)
Devlete gidiyordum 12de kız dediler 16da erkeğe benziyor dediler 17de özele gidip öğrendim erkek oldugunuSizin ki cok kansirmis sizikacinci haftada ogrendiniz
Bende 14+2de konteolde gostercem bakalim ogrenebilirsekkDevlete gidiyordum 12de kız dediler 16da erkeğe benziyor dediler 17de özele gidip öğrendim erkek oldugunu
Ben henüz hamile değilken rüyamda erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm
Hamile kaldıktan sonra yine erkek bebek gördüm, ikinci rüyamda kızım olduğunu gördüm
Sonuç oğlum oldu :)
Oğlum olacağını hep hissediyordum
Öğrenirsin inşallah canım kızımıda 14sonu gibi öğrenmiştimBende 14+2de konteolde gostercem bakalim ogrenebilirsekk
14+4tede ozele gitmeyi planliyorum umarim gosterirrÖğrenirsin inşallah canım kızımıda 14sonu gibi öğrenmiştim
Kimisi ruyasinda hep ayni gorup sonra gercektende oyle oldugunu ogreniyolar. Anneler hisseder diyolar. Kimiside annenin gordugunun tersi babanin gordugunun aynisi cikar diyolar. Bakalim nizim nasil olucak. Bende kiz istiyorumrüyamda kızım olacağını söylemişlerdi ama ben erkek hissediyorum kız olsa inanılmaz güzel bir süpriz olur bize...
bende başından beri hep erkek diyordum kızım olsa ne güzel olurdu demeye başladım... acaba ne çok merak ediyorum...Kimisi ruyasinda hep ayni gorup sonra gercektende oyle oldugunu ogreniyolar. Anneler hisseder diyolar. Kimiside annenin gordugunun tersi babanin gordugunun aynisi cikar diyolar. Bakalim nizim nasil olucak. Bende kiz istiyorum
Bende cook merak ediyorumbende başından beri hep erkek diyordum kızım olsa ne güzel olurdu demeye başladım... acaba ne çok merak ediyorum...
Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al insallah. Bagdas kurup gostermedi benimki 15. haftada. Yarin kontrolum var insallah gosterir.Bende rüyamda 4 kere erkek bebek gormustum.Annemde fasulye gormus.fasulye erkek bebegin olacak demek demisti.bugun ogrendik erkekmis bebegimgercekten anneler hissediyor
Gosterdi mi ogrendiniz mi cinsiyetii. Benim kontrolum yarin sabah. Gostercekmis gibi bi his var icimde ama bakalimmbende rüyamda erkek bebek görüyorum sürekli allah hayır etsin belki yarın cinsiyet öğreniriz dr konrolüm var çok heyecanlıyım :)
yok kız ne göstermesi yerinde durmuyodu poposu kıpır kıpırdı :) dr kız dicem ama diyemiyorum anlamıyorum dedi bundan önce ki kontrolde de erkek dicem diyemiyorum demişti kafam allak bullakGosterdi mi ogrendiniz mi cinsiyetii. Benim kontrolum yarin sabah. Gostercekmis gibi bi his var icimde ama bakalimm
Benimki hem bagdas kurmus hem etrafinda dönüyordu sen düşünyok kız ne göstermesi yerinde durmuyodu poposu kıpır kıpırdı :) dr kız dicem ama diyemiyorum anlamıyorum dedi bundan önce ki kontrolde de erkek dicem diyemiyorum demişti kafam allak bullak
senin ki tam bir anadolu çocuğu olacak herhalde bağdaş nedir yaBenimki hem bagdas kurmus hem etrafinda dönüyordu sen düşünartık nabalim inatci cocuklarla ugrascaz artik
Bak teyzesi bacaklarasenin ki tam bir anadolu çocuğu olacak herhalde bağdaş nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?