rüyysında hamile olduğunu görüpte hamile olan varmı?

trassy123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
88
6
11
Ankara
arkadaşlar bn bazı rüyyalar gördüm hamilelik diyo anlamında ama bebk flan da değil alakasız yani ama hamile değilim. öle hissediyodum olmadı. acaba bnm gibi böle rüyyasında görüpte sonradan hamile kalan varsa yazın lütfen:)

ben değil ama arkadaşım ablasını rüyasında hamile görmüş ve kendisi hamile çıktı

ben değil ama arkadaşım ablasını rüyasında hamile görmüş ve kendisi hamile çıktı

canım bnide bi arkadaşım aradı ve seni rüyyamda hamile gördüm dedi işin garibi bn adet oldum bu ay ama içimden bi his hamile olacağımı söylüyor. ya bide bazı semboller gördüm hepside hamileliğe delaletmiş. hayırdır inşallah.

sen hamilemisin canım böyle rüyyalar gördünmü

Canım ben hamile kalmayı ve bir de erkek bebeğimin olmasını çok istiyordum. Uzun zaman uğraştık olmuyor biraz dert edindim bu durumu kendime neyse bir gece rüyamda hamile kalmışım,bebeğim olmuş hem de çok tatlı bir oğlan. Seviyorum bunu bir taraftan da ben şimdi ne ile meşgul olacağım en büyük derdim olan hamilelik ve bebek olmuş diye düşünüyorum rüyamda. Bu rüyadan bi kaç ay sonra hamile olan kız kardeşim aradı abla seni rüyamda gördüm bir oğlun olmuş çok tatlı nasıl seviyorduk biliyor musun deği. Ben de o ay daha hasta olmamıştım ama günüm yaklaşmıştı bir hafta falan vardı. Kız kardeşimin o zaman oğlu olacağı belliydi. Ben de sen kendi bebeğini görmüşsün canım benim de olmasını istiyorsun ya ondan bilinçaltı rüyası bu demiştim. Meğerse o zaman hamileymişim ve gerçekten de inş. Allah izin verirse bu Aralık bir oğlum olacak :) bizim rüyalar çıktı yani darısı isteyen tüm arkadaşlara

canım çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah öylesindir o zaman. hasta oldun mu

evet canım oldum maalesef ama birden kesildi valla bnde anlamadım gördüğüm rüyadan sonra okadar ağladımki çok rahmaniydi zaten bn rüyyamda kucağımda bi oğlan çocuğu gördüm adı Muhammet emre olsun dediler ama çok oldu hala yok valla şuda olabilir kafamda kurmuşta olabilirim hayırlısı olsun.

peki ne kadar oldun.1 gün 2 gün??

peki ne kadar oldun.1 gün 2 gün??

valla bn bi yeni rahimağzı operasyonu geçirdim ondan düzensiz kanamalarım var ama testtede negatif çıkıyo enson 0,56 çıktı 2 gün önce ama hafif bulnatım bide göğüs hassasiyetim var hamile olduğumu tıbben düşünmüyorum ama gariptir kendimi hamile gibi hissediyorum diyorumki ya bn kafayı yedim değilim işte zorlama yani imkansız tıbben . kendimi bişeylere veriyorum yokdiyorum herkeze hayırlısı olsun diyorum ama bi taraftanda allahım neden böle hissediyorum diyorum anlamadım kafamı yedim yoksayaaa

geçmiş olsun canım. belki çok istediğin içindir. bi ara benim arkadaş hamileydi. biz o zaman çocuk düşünmeyip korunmamıza rağmen ben o kadar çok imreniyordum ki arkadaşıma gerçekten senin gibi hamile sanıyodum kendimi

canım bn çıkıyorum inşallah sonra yine konuşuruz allaha emanet ol sonra yine girerim konuşuruz inşallah.

evet haklısın çok istemek beyni etkiliyo insanoğlu çok psikolojik fakat allah vermiyosada bi hayır vardır muhakkak ya zamanı değildir yada o bizim için hayırlı değildir ona bile şükretmek lazım. hakkımızda herkonuda hayırlısı neyse o olsun inşallah canım öptüm.

Biz eşimle bebek istemeye başlamıştık. Bi sabah uyandım , eşim işe gidecek hazırlanıyor. Rüyamda hastadeymişim, hamileydim test yapcam çıkma hemen dedim, çift çizgiyi görünce delirmiştik:) Bu ayın 23'ünde yani bikaç güne kadar oğluşu kucağımıza alıyoruz inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım bnmmm allah tamamına erdirsin tatlım hayırlı kolay doğumların olsun inşallah güle güle büyüt meleğini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…