rüyysında hamile olduğunu görüpte hamile olan varmı?

Canlarim meraba valla ben 7 aydir ruyamda erkek bebek doguruyorum yni bi futbll takimi kurdum ama bu ay bi kadin bana karnindaki bebek erkek adini ne koycaksin dedi uyandim aabah annem aradi ruyaasinda bikadin busra hamile demis :) adetimi 3 gun gecti hala aadet olmadim ama dun test yaptim negatif cikti galiba hamile falan deilim cok kafayi taktigimiz icin goruyoruz heralde ama annem niye gordu anlamadim ..

" aşk-ı sehadet "

Ben bundan 5 ay önce kadar hergün kendimi görüyordum. Düşünmüyordumda şimdi hamileyim

ahahahaaaaa valla futbol takımı çok hoşuma gittiii valla canım bi bilsem ama şu varki bazı rüyyalar rahmanidir ve bildirilir onu zaten bekleyerek görücez.ama tabi olmuyosa ondada bi hayır vardır daa yaa bn şu futbol takımına öldüüümmmmmmmmmm yaa allah sana inşallah bi hayırlı evlat versin gönlündekini bni çok güldürdün canım allah ta seni güldürsün.

Bende gördüm ve sabahinda test yaptım hamileydim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende gördüm 4-5 kere kucağımda bebekle ve ben hic beklemiyodum hamile olmayı öyleki adetim 9 gün gectikten sonra arkadasn alip bi test yapsana demesiyle test yaptim ve bi baktım hamileyim. İnsan uyandiginda da bi tuhaf oluyor zaten ben sahsen oyle oldum yani ve ben fal bakablyrm ama gunah oldugu icin bakmiyrm hatta hep arkadaslar yalvarirlar ama bakmam bi aksam oylesine kendi kapattigim fincana baktim actigimda resmen bir bebek surati gülümsuyordu hatta telefonuma fotosunu cekmistimde sonra bide sacmalama lutfen diyip kendime silmistim ve o gordugum seyi hic unutmam unutamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim yuzunu guldurduysem ne mutlu bana :) iyi dileklerin icin tesekkur ederim allahim seninde gonlune gore versin ins :)

" aşk-ı sehadet "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…