Doğuma Hazırlık Rüzgar isminin yanına isim arıyorum yardımmmmmm lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

civciv2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
45
0
36
Ankara
kızlar oğlum olcak benmde ismini rüzgar koymayı düşünüyorum.ama yanına kısa güzel anlamlı bir isim daha olsun istiyorum.bana yardımcı olun lütfen..

önerilerinizi bekliyorum

bence rüzgar tek basına çok güzel bir isim. yanı ikinci bir isme gerek yok tabı sen bılırsın iki isim olsun istiyorsan bence kısa bır isim olsa daha güzel olur rüzgarın yanına ege yada efe gibi.

bence rüzgar tek basına çok güzel bir isim. yanı ikinci bir isme gerek yok tabı sen bılırsın iki isim olsun istiyorsan bence kısa bır isim olsa daha güzel olur rüzgarın yanına ege yada efe gibi.

bende ege veya efe düşündüm ama kararsız kaldım:)bu isim konusu ne kadar zormuş .teşekkür ederim önerin için canm

bende ege veya efe düşündüm ama kararsız kaldım:)bu isim konusu ne kadar zormuş .teşekkür ederim önerin için canm

o zaman efe diyeyim bende. rüzgar ege deyince egerüzgarı gıbı bırsey olmasın.

KSIAMT OLURSA eYLÜL AYINDA BENİMDE OĞLUM OLACAK BENDE RÜZGAR İSMİNİ VERECEĞİM YANINA BİRŞEYLER ARADIM AMA HERKES RÜZGARIN TEK BAŞINA ÇOK KUVETLİ BİR İSİM OLDUĞUNU SÖYLEDİ AKLIMA YATTI AÇIKCASI BİDE ŞU SIRALAR EYMEN RÜZGAR HOŞUMA GİDİYOR

rüzgar alp te olabılır belki kulağa hos geliyor bence.

tek başına güzel ama ben illaki yanına bi isim daha koymak istiyorum:)) görkem rüzgar nasıl kızlar

banada tek başına rüzgar olmuyor gibi gelio:)sanki yanına bi isim olsa tamamlanacak gibi.evet eymen rüzgar çok güzelmiş arkadaşım

rüzgar alp güzel yiğenimin adı alp seviyorum bu ismi

bende ruzgar koyamyi dusunuyorum oglum olursa
ama ben tek koyucam sen illaki isim istiyorsan diger favori isimlerimi yaziyorum

ruzgar mete
ruzgar goktug
ruzgar deniz
ruzgar tugrul
bunlarida dusunebilirsin.

Benim bi öğrencim vardı.İsmi Rüzgar Toprak tı.Sınıfın en popüler,en zeki,en hareketli ve de en yaramaz çocuğuydu ama ben de ayrı bir yeri vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…