S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

samsunda ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum dr ismi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eğitim Araştırma hastahanesinde Plastik Cerrah Çağlayan Yağmur ile görüşmeni tavsiye ederim.Bir hastasını gördüm gerçekten çok hoştu burnu.Ben revizyon oldum kendisine ama henüz alçım 3 gün oldu çıkalı şekil olarak tam birşey diyebilmem için 1 ay beklemem gerekiyor şuan çok şiş.Ama doktorun hastası ile ilgisi,alakası,öngörüşmeleri ve hastayı bilgilendirme açılarından bakıldığında Çağlayan Beyi kesinlikle önerebilirim.

saol sonunda bi isim öğrendim. aslında benim nefes sorunum var onu halledttrmem lazım arada estetiğide düşünüyorum kbb olarak aynı hastaneden dr ismi verdiler senn söylediğinde aynı hastanede olunca ii oldu baya. ücret inş fazla olmaz kbb ücret almıyormuş diğerinde ücret fazla olur mu acaba bilgin varmı? sen de ameliyat oldun galiba aynı dr mu?

benimde nefes alma sorunum ve şekil bozukluğu vardı sigorta estetiği karşılamıyordu estetikşekil bozukluğunuda yaptırmam gerekiyordu,forumlardan okuduğum kadarıyla dr seçimi çok önemliymiş bende samsunda araştırdım medicana hastanesinde op.dr halit urganı buldum ve görüştümigörüşme anına kadar çok korkuyordum ancak halit hocaya sonsuz tşk etmem lazım ki beni ikna etti ve ameliyatımı gerçekleştirdi.Okadar mutluyum ki ağrı yok,tampon yok burnum gayet doğal duruyor.tek tavsiyem op.dr.halit urganla görüşmeden ameliyat olmayın.
bu arada istanbulda estetik konusunda (forumlara göre)barış çakır hocayı tavsiye ederim..

Son düzenleme:
teşekkür ederim dr isimleri için peki normal çalışma durumuna dönmek kaç gün alıyor. şişlikler aylarca sürüyormuş doğru mu?

benimde nefes alma sorunum ve şekil bozukluğu vardı sigorta estetiği karşılamıyordu estetikşekil bozukluğunuda yaptırmam gerekiyordu,forumlardan okuduğum kadarıyla dr seçimi çok önemliymiş bende samsunda araştırdım medicana hastanesinde op.dr halit urganı buldum ve görüştümigörüşme anına kadar çok korkuyordum ancak halit hocaya sonsuz tşk etmem lazım ki beni ikna etti ve ameliyatımı gerçekleştirdi.Okadar mutluyum ki ağrı yok,tampon yok burnum gayet doğal duruyor.tek tavsiyem op.dr.halit urganla görüşmeden ameliyat olmayın.
bu arada istanbulda estetik konusunda (forumlara göre)barış çakır hocayı tavsiye ederim..

herhangi bi ücret ödedin mi?

Özel bir hastahane ve estetik ameliyattan bahsediyoruz canım elbetki bir ücret ödemiştir.Belki devlette Kbb ye deviasyonlarda para ödenmez ama özel hastahanelerde doktora merhaba demek bile para iken sen tutmuş ücret ödedin mi diyorsun:))

Neyse Halit Urgan ı da duymuştum iyi diye.Ama yine diyorum bu iyiler herzaman herkese göre görecelidir.Bana iyi gelen bir doktor başkası tarafından çokda iyi olmayabilir.O nedenle sen bence bu forumda adı geçen Samsundaki tüm doktorlarla görüş kendi izlenimini edin ve ona göre karar ver.Ücret konusunda kısıtlı isen benim dediğim doktora mutlaka bir görün derim ben.Çünkü ben ilk başta ona gitmediğime çok pişmanım.Ha bu arada özelde olup memnun olmayan arkadaşlarım da var o nedenle bu iş tamamen şans işi unutma çok paralar vermek ya da en pahalısına olunca sonuç harika olur diye bir şey yok.Hasta-doktor iletişimini iyi kurmak çok önemli.

teşekkür ederim dr isimleri için peki normal çalışma durumuna dönmek kaç gün alıyor. şişlikler aylarca sürüyormuş doğru mu?

canım, 10- 15 gün içinde çalışmaya başlayabiliyorsun,şişlikler sanırım 6 ay ile 1 yıl kadar sürüyor ancak ameliyattan sonra doktorun sana belirli zaman burnuna masaj yapmanı isticek,masajın nedeni burundaki ödemin hızlıca inmesi. tekrar sölüyorum abartlı şişilkler 10 ila 15 gün içersinde geçiyor...

sende sanırım şişliklerden çekiniyorsun :) ameliat olmadan önce op.dr.halit urgan a ilk sorduğıum soruda şişlikler nekadar süre içersinde iner nezaman çalışmaya başlayabilirimdi.

Özel bir hastahane ve estetik ameliyattan bahsediyoruz canım elbetki bir ücret ödemiştir.Belki devlette Kbb ye deviasyonlarda para ödenmez ama özel hastahanelerde doktora merhaba demek bile para iken sen tutmuş ücret ödedin mi diyorsun:))

Neyse Halit Urgan ı da duymuştum iyi diye.Ama yine diyorum bu iyiler herzaman herkese göre görecelidir.Bana iyi gelen bir doktor başkası tarafından çokda iyi olmayabilir.O nedenle sen bence bu forumda adı geçen Samsundaki tüm doktorlarla görüş kendi izlenimini edin ve ona göre karar ver.Ücret konusunda kısıtlı isen benim dediğim doktora mutlaka bir görün derim ben.Çünkü ben ilk başta ona gitmediğime çok pişmanım.Ha bu arada özelde olup memnun olmayan arkadaşlarım da var o nedenle bu iş tamamen şans işi unutma çok paralar vermek ya da en pahalısına olunca sonuç harika olur diye bir şey yok.Hasta-doktor iletişimini iyi kurmak çok önemli.

Kesinlikle göreceli doğru diyorsun , ancak burada yapılan yorum kendi görecesine bakarak memnuniyetini belirtmesidir...

evet canım medicana hastanesine 2.500 tl ödedim.hernekadar acıyarak korkarak elim titreyerek ödediysemde ameliyat sonunda aldığı paraya helal olsun diyorum..çok güzel bi burun a sahip oldum dr.halit urgan a sonsuz minnetarım kendimle barıştım

Kesinlikle göreceli doğru diyorsun , ancak burada yapılan yorum kendi görecesine bakarak memnuniyetini belirtmesidir...

Elbet ki herkes yaşadığı tecrübe sonucuna dayanarak kişisel fikrini belirtiyor.Bu da araştırırken kişilerin işini kolaylaştırıyor ya da belkide daha da zorlaştırıyor orası muamma aslında.Bazen daha çok kafa karışmasına da neden olabiliyor.Ben mesela ilk ameliyatımı tamamen kulaktan duyma bilgilere dayanarak sırf birkaç kişinin "Çok iyi bir dr,çok fazla ameliyatı var..vs"demesi üzerine gitmiştim o doktora.Ama en güzel araştırma yöntemi bizzat ameliyat olmuş kişilere ulaşabilmek ve sonucu canlı görebilmek bence.Tabi yineliyorum ama 10 kişide hiçbir şey çıkmaz 1 kişide komplikasyon oluşabilir.O nedenle biraz bünye,biraz şans ve iyi iletişim sağlayabileceğin bir hekim çok önemli bu ameliyatta.

canım, 10- 15 gün içinde çalışmaya başlayabiliyorsun,şişlikler sanırım 6 ay ile 1 yıl kadar sürüyor ancak ameliyattan sonra doktorun sana belirli zaman burnuna masaj yapmanı isticek,masajın nedeni burundaki ödemin hızlıca inmesi. tekrar sölüyorum abartlı şişilkler 10 ila 15 gün içersinde geçiyor...

sende sanırım şişliklerden çekiniyorsun :) ameliat olmadan önce op.dr.halit urgan a ilk sorduğıum soruda şişlikler nekadar süre içersinde iner nezaman çalışmaya başlayabilirimdi.

evet şişlikler beni meraklandırıyor malum yaza giriyoruz düğünler var her resimde şişmiş bir suratla hatrlanmak istemiyorum :(

para konusu önemli tabi memurum sonuçta:) senin söylediğin araştırma hastanesinde söylenene göre araştırma hastanelerinde ücret alınmıyormuş die duydum ne kadar doğru bilmiyorum. sen daha ii bilirsin öle mi :)

evet şişlikler beni meraklandırıyor malum yaza giriyoruz düğünler var her resimde şişmiş bir suratla hatrlanmak istemiyorum :(

canım ona önceden karar vermen gerekiyordu :) ameliyatı şimdi olacaksan ceremesini çekeceksin :) bende samsunda dr halit urgan a oldum gayette memnunum,tampon derdide yok :) ağrı yok sızı yok..

para konusu önemli tabi memurum sonuçta:) senin söylediğin araştırma hastanesinde söylenene göre araştırma hastanelerinde ücret alınmıyormuş die duydum ne kadar doğru bilmiyorum. sen daha ii bilirsin öle mi :)

Açıkcası özellikle son revizyon öncesi pek çok doktorla görüştüm.Özel muayenehanelerde,fakülte hastanesinde ve eğitim araştırma da yani devlet ya da özel farketmiyor işin içine estetik ameliyat girince mutlaka bir fiyat ortaya çıkıyor.Aradaki fark özelde fiyatlar 3000-5000 TL arası iken devlette 1500-2500 arasında değişiyor.

Şişlikler ilk 3 hafta içerisinde yok denecek seviyeye geliyor.Kalan zamanlardaki ödemleri sadece sen anlayabiliyorsun genelde canım.Belki bünyeden bünyeye fark edebilir ama bariz bir şekilde şişlik kalmaz 3 haftadan sonra.Ayrıca ben kendi doktoruma sormuştum yazın ameliyat olmaz şişlikler açısından iyi değilmiş doğru mu diye o da bu tamamen Şehir Efsanesi böyle bir şey yok dedi.Çünkü zaten ameliyatlı ya da ameliyatsız yazın cildimizi güneşten korumalıyız.

Açıkcası özellikle son revizyon öncesi pek çok doktorla görüştüm.Özel muayenehanelerde,fakülte hastanesinde ve eğitim araştırma da yani devlet ya da özel farketmiyor işin içine estetik ameliyat girince mutlaka bir fiyat ortaya çıkıyor.Aradaki fark özelde fiyatlar 3000-5000 TL arası iken devlette 1500-2500 arasında değişiyor.

bende özelde oldum 2.500 tl yatak ücreti dahil malüm 1 gece kalıyorsun hastanede.

hmmm devlette de 1500-2500 arası ise ayse57 dediği gb halit urganı düşünürüm en azından adı var özel yani. bakalım mayısı bekliyorum doktora gitmek için önce kbb muayne olmam gerek nefes için estetik de arada hallolur inş.

slm bende samsun da düşünüyorum sizin ameliyat ne kadara mal oldu. tavsiye ediyorsunuz bu benim için önemli .ameliyat sonrası nasıl geçti?

selam üzgünüm yeni gördüm ameliyatım 2500 tl ye mal oldu ameliyat sonrası güzel geçti 1.gün hastanede kaldım ameliyatın ertesi günü tamponlarım alındı ve 1 hafta içerisinde morluklarım geçti diyebilirim burnumda çok şişlik olmadı şu an 2. ayımı doldurdum burnumda çok az bir şişlik var ben farkediyorum sadece. herkes çok beğeniyor ve çok doğal buluyorlar bende çok memnunum selami yavuzu tavsiye ederim medicana hastanesinde

cnm nekadaraa mal oldu resimlerinide görebilirmiyim öncesi ve sonrası benm için çok önemli lütfen

selam 2500 e mal oldu 1 gecelik oda ücreti içinde çok memnunum beni gören ameliyat olmak istiyor o derece yani:)) selami yavuz u öneriyorum. resim koyamıyorum kusura bakma ama güzel oldu öncelikle çok doğal oldu ben estetiğim diye bağırmıyor burnum önemli olanda bu galiba yalnız ben hiç doktorun işine karışmadım siz bana yakışacak burnu daha iyi bilirsiniz dedim ve ona bıraktım iyiki öyle yapmışım. ben doktoruma çok güvendim sizde güvenin bu çok önemli:)

samsun' da 3 ayrı arkadaşım dr. halit urgan'a burun ameliyatı oldu. ben de meme ameliyatı olmuştum. arkadaşlarımın burnu inanılmaz derece doğal görünüyor. sanırım özel birkaç teknik kullanıyormuş. örneğin hiç tampon kullanılmamış. ameliyat süreleri epey uzunmuş. 3-4 saat sürüyormuş.
ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm..

Back
X