S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

samsun' da 3 ayrı arkadaşım dr. halit urgan'a burun ameliyatı oldu. ben de meme ameliyatı olmuştum. arkadaşlarımın burnu inanılmaz derece doğal görünüyor. sanırım özel birkaç teknik kullanıyormuş. örneğin hiç tampon kullanılmamış. ameliyat süreleri epey uzunmuş. 3-4 saat sürüyormuş.
ameliyat olmasanız dahi görüşmenizi öneririm..

benim ameliyatımda 4.5 saat sürdü demekki tüm ameliyatlarına özen gösteriyor.samsunda burun ve meme ameliyatı olacak arkadaşlar halit urgan ı düşüne bilirsiniz.

selam 2500 e mal oldu 1 gecelik oda ücreti içinde çok memnunum beni gören ameliyat olmak istiyor o derece yani:)) selami yavuz u öneriyorum. resim koyamıyorum kusura bakma ama güzel oldu öncelikle çok doğal oldu ben estetiğim diye bağırmıyor burnum önemli olanda bu galiba yalnız ben hiç doktorun işine karışmadım siz bana yakışacak burnu daha iyi bilirsiniz dedim ve ona bıraktım iyiki öyle yapmışım. ben doktoruma çok güvendim sizde güvenin bu çok önemli:)

teşekkür ederim mesaj için selami yavuz kbb dr.u estetik konusunda tereddütlerim vardı yani bir plastik cerahın yapabildiği gb yapıyormu die düşünüyodum. ameliyat olmuşken estetik de istiyorum. birley daha öğrenmek istiyorum sadece nefes sorununu çözmek için ameliyat ücreti ne kadar bu konuda görüşmüşmüydünüz doktorla?

teşekkür ederim mesaj için selami yavuz kbb dr.u estetik konusunda tereddütlerim vardı yani bir plastik cerahın yapabildiği gb yapıyormu die düşünüyodum. ameliyat olmuşken estetik de istiyorum. birley daha öğrenmek istiyorum sadece nefes sorununu çözmek için ameliyat ücreti ne kadar bu konuda görüşmüşmüydünüz doktorla?

canm öncelikle geçmiş olsun,Estetiklik işin varsa işin erbabıuna gidecen bunu öğrendim :) sanırım devlet hastanesinde ücret alınmıyor,özel hastanede 300 ila 500 arası değişiyor die bilkiyorum.

Arkadaşlar başlığı yeni gördüm.
Devlet veya özel farketmez estetik ameliyatlarda belli bir ücret olur.
En önemlisi doğru doktora ulaşabilmek.Ben Eğitim Araştırma Hastanesinden Çağlayan Yağmur'u kesinlikle tavsiye ederim.
Ameliyat olmadan önce mutlaka görüşün.Doğru karar vermek çok önemli.
Yaptığı burunları gördüm gerçekten çok doğaldı
Ayrıca meme küçültmede daha az iz bırakıyor.Annem adını vermeyeceğim başka bir doktora mem küçültme yaptırmıştı
kesinlikle felaket oldu.Yara izleri çok kötüydü Çağlayan beyin yaptığı meme küçültmelerdeki yara izi çok daha güzel.
Merak edenler özelden mesaj atarsa ayrıntılı bilgi verebilirim.

Dr Çağlayan Yağmur un ismini görünce yazmadan duramadım.Gerçi şuan 2 ay olmak üzere yani çok yeni ama en azından beklentimi sağladığı ve eskisinden daha iyi bir şekli olduğu için bile kendisine minnettarım.2 ameliyat sonrası bozulan burun şeklim ve yapısını Samsunda pek çok doktor hiçbir şekilde ellemek ve düzeltmek istemezken DR Çağlayan Yağmur bu meşakatli ameliyatı yapan tek hekimdi diyebilirim.Hasta psikolojisinden anlayan,efendi ve saygılı kişiliği ile hastayı çok iyi telkin eden bu Plastik Cerraha keşke ilk ameliyatımda gitseymişim diyorum hep.

serpilce mrb bende revizyon için doğru doktoru arıyorum şuan bana özelden öncesi sonrası fotonu gönderirsen çok sevinirim ve biraz cesarete ihtiyacım var daha kötü olmasından korkuyorum...

serpilce mrb bende revizyon için doğru doktoru arıyorum şuan bana özelden öncesi sonrası fotonu gönderirsen çok sevinirim ve biraz cesarete ihtiyacım var daha kötü olmasından korkuyorum...

Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım resimlerime bakabilirsin ayrıca şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile;Samsun da revizyon veya ilk ameliyat olarak Çağlayan Beyi çok rahat düşünebilir herkes.Çünkü ben çok memnunum.En kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim.Geçmiş olsun herekese.

Arkadaşlık isteğini kabul ettim canım resimlerime bakabilirsin ayrıca şunu söyleyebilirim gönül rahatlığı ile;Samsun da revizyon veya ilk ameliyat olarak Çağlayan Beyi çok rahat düşünebilir herkes.Çünkü ben çok memnunum.En kısa zamanda yeni fotolar ekleyeceğim.Geçmiş olsun herekese.

Merhaba canım nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. Son durumunu ben de merak ettim arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim :)

Merhaba canım nasılsın? Herşey yolundadır inşallah. Son durumunu ben de merak ettim arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim :)

Teşekkürler canım iyiyim çok şükür:)En azından artık herkesin bu sefer düzgün olmuş dediği bir burnum var artık:)Diğer iki ameliyatta garip bakışlar ve sanki yamukluk mu var ne söylemlerinden gerçekten çok yorulmuştum.

eski halini bilmiyorum ama suan gayet doğal ve güzel olmuş biraz ödemin var ama oda geçince süper olacak gibi duruyor;)

eski halini bilmiyorum ama suan gayet doğal ve güzel olmuş biraz ödemin var ama oda geçince süper olacak gibi duruyor;)

Aslında o ödem dediğin kısım sağ taraftaki doldurulan yer canım.Yani diğer taraftan daha geç inecek bunu 4 ayın bittiği bugün daha iyi anladım.Çünkü diğer kısım daha iyi şekil aldı ama sağda hala bombe var gibi.Yeni resim ekledim.4 ay ve 4 gün ki halleri...

Bugün bikez daha anladım ki samsunda estetik ameliyat olunacaksa kesinlikle
Çağlayan Yağmur'a gidilmeli.Arkadaşımın burnunu düzeltmişti muhteşem olmuş

Ben oldum mesela; ama başlığın amacını anlamadım, doktormu öneriyoruz başımızdan geçenleri mi anlatıyoruz?
Burun estetiği ameliyatı oldum. Doktorum Dr.Halit Urgan, memnunmuyum? herşey süperdi.

Bugün bikez daha anladım ki samsunda estetik ameliyat olunacaksa kesinlikle
Çağlayan Yağmur'a gidilmeli.Arkadaşımın burnunu düzeltmişti muhteşem olmuş

11 ekim için Çağlayan Beye randevu aldık bakalım, inşallah memnun kalırız.Yorumlar olumlu. Muayeneden sonra gene yazacağım bakalım hayırlısı.

Back
X