gün almşsın tebrikler
Canim cok tesekkur ederim :) Gercekten caglayan bey hem beyefendiligiyle hem de yakisikliligiyla hayran olunmicak gibi degil :)) Yine en dogru karari sen verirsin ama samsunda estetik olucaksan Caglayan bey bana gore, insallah senin de resimlerine boyle guzel yorumlar yapariz sadece biraz cesarett ve asla kotu dusunme :)
Ben yaklaşık 3 ay önce Yavuz Sultan Selim Cerrah'a hem deviasyon hem estetik oldum. Önerilip sevilen biri
ben samsunda çok kişiyle görştüm bence olmayın samsunda
Benim daha 12.gunum canım :) daha çok yenirim . Bu arada bana erkek arkadasım ve ailem dahil herkes yaptırma dedi şimdi de iyiki yaptırmıştınız diyorlaro yüzden eğer sen kesin karardıysan hemen ol derim ve özellikle Çağlayan beye bence kesinlikle güvenebilirmiyim ama iyice isteklerini söyle ona ameliyattan önce
Q
kızlar mrb ben 6 yıl önce ismini vermeyeyim ama samsunda bir kbb doktoruna ameliyat oldum ama sonuç felaketşimdi cesaretimi toplayıp revizyon olmaya karar verdim ama bana yardımcı olursanız çok sevinicem varmı tavsiyeleriniz ve görebileceğimiz birkç öncesi sonrası fotografı??
kızlarrr cok acıl yardıma ıhtıyacım var aranızda hayatı akbas a meme buyutme estetıgı yaptırmıs olan var mı? varsa memnun mu tavsıye eder mı ??
Bana da kolay bi burun dedi ve kolay oldu :) Şu kadarını söyliyim benimle aynısın, saçım kötü olduysa dışarı bile çıkmam ben yani o kadar takıntılıyım :))) Şimdi annem dahil herke iyiki yaptırmışsın diyo :) Yaptır kurtul bence, eylüle kadar oturur en azından sisliklerin biraz da olsa iner :)
Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.
Bombayı patlatayım gene ;
Nurcan1984
ayse57
nihalll
tavsanim
buzlucay19
handekurt
bebekyuzlum
__mavi__
aytentan
kaptannehir
bu kişilerin hepsi ya aynı kişi, ya da aynı işyerinde çalışıp aynı PC'yi kullanıyor lakin aklıma şu soruda gelmiyor abi hepinizin mi meme ve burun operasyonuna ihtiyacınız vardı ?
Yukarıda ismi geçen kullanıcıların yorumlarına asla itibar göstermeyin.
Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
Ben, geçtiğimiz ay Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesinde, plastik cerrah Tekin Şimşek'e burun ameliyatı oldum.. Daha bir ayım dolmadığı için burnum tam şeklini almadı, beklemek gerekiyormuş.. Öyle hoop diye olmuyormuş bu işler, ama iyi bir hoca bence.. Çok detaylı bir şekilde herşeyi anlatıyor.. Asistanı çok sevimsiz ve ukala.. Mümkünse bizzat kendisiyle görüşün..:) Ben yeni burnumdan çok memnunum.. Birde şu ucu düzelseydi iyiydi..:):)
Yani Samsun'da ameliyat olmayı düşünenlere "Tekin Şimşek" önerimdir, yeni üye olduğum için araştıramadım detaylı, belki forumda adı geçmiştir.. Geniş bir zamanda bakınıcam artık.. Bu tür ameliyatlar kişiye özel olduğu için siz yinede tek isim alır almaz hareket etmeyin.. İyice bir araştırın ki vebal altında kalmayalım.. Öyle ya, size iyi gelen bana kötü gelir, bana kötü gelen size iyi gelir böyle bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?