S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

Gzzmdcim, ozelden gorusebilir miyiz acaba? mail adresini bana ozel mesaj atabilir misin? Cok sevinirim yardimci olursan tatlim ya, ameliyat konusunda kesin kararliyim ama acayip kararsiz kaldim halit beyle caglayan bey arasinda. Seninle de bir konusmak istiyorum.

Ben yaklaşık 3 ay önce Yavuz Sultan Selim Cerrah'a hem deviasyon hem estetik oldum. Önerilip sevilen biri

Ben yaklaşık 3 ay önce Yavuz Sultan Selim Cerrah'a hem deviasyon hem estetik oldum. Önerilip sevilen biri

Canım merhaba ;

alerjik rinit sebebiyle bugun gittim yavuz beye bana estetik isteyip estemedigimi sordu uzun zamandır düsündügüm için hemen evett istiyorum dedim.
Burnumun resimlerini çekti ve bana estetigi yapabileceğini söyledi.ama kbb uzmanı oldugu için tereddütüm var nasıl oldu senin burnun memnun musun çok agrın oldu mu tampon fln kullandı mı ? bilgi verebilir misin

Canım Resim yok mu?

kızlar mrb ben 6 yıl önce ismini vermeyeyim ama samsunda bir kbb doktoruna ameliyat oldum ama sonuç felaket şimdi cesaretimi toplayıp revizyon olmaya karar verdim ama bana yardımcı olursanız çok sevinicem varmı tavsiyeleriniz ve görebileceğimiz birkç öncesi sonrası fotografı??

Bende cuma günü Halit Bey'e ameliyatımı olucam inşallah. Korkum var evet, nasıl olucak, nasıl giricem tarzında bir çok tedirginliğim var. Halit Beyle konuşmak beni daha da rahatlattı diyebilirim ama içimde ki korkuyu bir türlü yenemiyorum. Halit Bey'i sanal ortamdan, bir çok forum sitelerinden araştırdım ve kesin kararımı vererek görüşmeye gittim, söyledikleri beni gerçekten rahatlattı, işiyle çok alakadar, çok ilgili ve her şeyden önemlisi çok iyi bir insan. Ailemin bana tek bir doktora takılı kalma başkalarıyla da görüş ısrarlarını hep kulak ardı ettim ve sonunda ilk olarak Halit Bey'e gidip görüştüm, konuşması, o süreci anlatması bile içimi çok rahatlattı, en önemlisi bir doktorun size vermesi gerektiği güveni Halit Bey'de bulmak mümkün. Ameliyatımı olduktan sonra da sonuçları sizlerle paylaşırım, bence Halit Bey'e görünmeden karar vermeyin diyorum :))

Forumda çağlayan beye revizyon olmus biri vardı ve çok memnun olduğunu söylemişti serpilce55 sanırım :/ Açıkcası bende ona oldum ve ilk ameliyatım ilk ve son oldu benim umarım bi sorun çıkmaz 3. ayımdayım ve çok memnunum, çağlayan bey herseyden önce hastasının isteklerini karşılamaya çalışan bi doktor şiddetle öneriyorum :)

kızlarrr cok acıl yardıma ıhtıyacım var aranızda hayatı akbas a meme buyutme estetıgı yaptırmıs olan var mı? varsa memnun mu tavsıye eder mı ??

kızlarrr cok acıl yardıma ıhtıyacım var aranızda hayatı akbas a meme buyutme estetıgı yaptırmıs olan var mı? varsa memnun mu tavsıye eder mı ??

hayati beyin konusu var oraaya bakabilirsin canım.. bende meme büyütmeameliyatı olacam ama çok efamlıyım karar veremedim hayati beyle görüştüm en sonda medicanada halit urgan ile görüştüm daha karar veremedim hala araştırmadayım :) ama hayati bey çok pahalı ya halit urgan neredeyse yarı yarıya yani:) eniyihekim.com dada halit bey ön sıralarda çıkıyor. olursam sanırım halit urgana olacam samsunda burun ve meme estetik konusunda ön sıralarda ...Hayati bey sana kaç para dedi? sende büyütmemi yaptırcan banada bilgi verirsen sevinirim.

canım merhaba bende çağlayan beyin adını çok duydum bende burnumu yaptrmak istiyorum fakat çok kararsızım banada bi yardımcı olabilir misin ? resimlerini nasıl görebilirim ? henüz yeniyim

özelden atamadım mesaj selamı yavuz hakkında bır bılgınız var mı acaba burun ıcın,teşekkürler

daha önce keşke belirlenseydi bunlar...

benim gibi itibar edip şu an olduğu operasyonlar yüzünden 6 aydır gece gündüz ağlayan bir insana mal oldular. üçüyle de birebir görüştüm, konuşmuştum. inanamıyorum... şu an bu mesajı okuyup kahroldum, hem parama hem acıma, üzüntüme hem zamanıma yazık değil miydi ya... eger doğruysa nasıl bi vicdan bu?

Merhaba canım. ben de kepçe kulak ameliyatı olmak istiyorum. ama özellerden korkuyorum sırf para almak içinm kesip biçeckler gibime geliyor. gazi devlette İbrahim ORAK'ı araştırdım. biraz daha yakın geldi. fikirlerini bekliyorum.

Merhaba. Ben de Tekin Şimşek'e oldum. Acaba burnunuzun son hâlini görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…