S A M S U N 'da estetik olan vaRsa Lütfen Yazarmısınızz......!!!!!!!

19 mayıs üniversitesi hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümdeki asistan doktor ilhami oğuzhan aydoğdu hakkında bir bilginiz varmı acaba burnumu yaptırmayı düşünüyorum hala araştırmaktayımda

mrb bende samsunda yaptırmayı düşünüyorum burnumu acaba kime yaptırdınız sizden fikir alabilirmiyim

Ben de en son fakültede İsmail Küçüker'e karar vermiştim. Çok tatlı biri. Tekin bey de iyi görünüyor. Karar veremiyorum. Şu Samsun'daki bütün doktorları tanıyan arkadaşlar keşke bildiklerini direkt yazsalar da biz de böyle kararsız kalmasak.

Ben halit urgan a ameliyat olacgm.hakkinda olumsux bisey duymadim.ozel bi hastanede .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar halit urgana burun estetigi olmak istiyorum sizce nasil resim paylasir misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halit urganla gorusmeyi dusunuyorum herkes cok memnun ?
H

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ÇAĞLAYAN YAĞMUR YA DA ALPER AKTAŞA BURUN ESTETİĞİ OLAN VAR MII? VRSA MEMNUNLAR MI?

CANIM BENDE FOTOLARINI İSTESEMMM

Ben oldum bugün Halit urgana burun ve meme burundan Hıc korkma hiç Ağrı yok gırıyosun anestezi yapıyolar pat ıyuyosun bu bakmışsınız bıtmıs ne Ağrı ve sızlama ne nefes almada problem hıcbısey yok en basit operasyon tamponda koymadı oldu da bıttı maşallah ama gögüs fena ağrıyor

Halit Urgan veya Caglayan Yagmurda buna dahil mi??

Çağlayan yağmur un hastasiyim asla tavsiye etmiyorum kombine ameliyat oldum ozelden sorularını cevaplaabilirim

arkadaşlar arkadasım hayati akbaş a meme operasyonu oldu çok güzel ve dogal görünüyor ben hayati beyi tavsiye ederim ben bile dusunuyrum cunku:)

Murat acara ameliyat olanınız var mı kızlar?

Merhaba samsunda drlar hakkında bilgim var demissiniz...ben ameliyat icin eğitim araştırmadan Dr oguzhan aydogdu ya gittim.yaptığı ameliyat resimlerini gördüm çok doğaldı ama yinede çok kararsızım sizin bilginiz varsa yardimci olur musunuz?tesekkurler

Merhaba samsunda Drlar hakkında bilgim var demissiniz ben eğitim araştırmada oguzhan aydogdu ya gittim yaptığı ameliyatlara baktım doğaldı ama ben çok kararsız kaldım sizin bir bilginiz var mı varsa paylaşabilir misiniz ?ameliyat günü bile belli ama ben çok kararsız ve kötüyüm yardimci olabilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…