Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
Canım murat acar'la görüş derim hem uygun hemde güzel yapıyo
merhaba amelıyatnı oldun mu olduysan resım gorebılırmıyım
Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.
Ben de en son fakültede İsmail Küçüker'e karar vermiştim. Çok tatlı biri. Tekin bey de iyi görünüyor. Karar veremiyorum. Şu Samsun'daki bütün doktorları tanıyan arkadaşlar keşke bildiklerini direkt yazsalar da biz de böyle kararsız kalmasak.
Halit urganla gorusmeyi dusunuyorum herkes cok memnun ?Samsun da estetik amaçlı dr araştıran arkadaşlara yardımcı olabilirim.Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz bana arkadaşlar.Ama bazı şeyler burada anlatılmayabiliyor.Özellikle dr kötülemesi asla yapmam sadece fikir ve bilgi paylaşımı yapabilirim.Gerekirse müsait bir zamanımda birebir de anlatabilirim.Sadece çok iyi araştırın ve sadece adını çok duyduğunuz için bir hekime hemen gitmek yerine mutlaka ameliyat olmuş ve memnuniyet sağlamış hastalar ile irtibata geçin.Ne yazık ki ben böyle bir araştırma yapmadan birkaç kez adını duyduğum için gittim oldum sonuçtan memnun değilim.Umarım son bir operasyon daha geçirip istediğim sonuca ulaşabilirim.Ve sanırım istediğim doktoru buldum çok şükür Samsun da.
Benim daha 12.gunum canım :) daha çok yenirim . Bu arada bana erkek arkadasım ve ailem dahil herkes yaptırma dedi şimdi de iyiki yaptırmıştınız diyorlaro yüzden eğer sen kesin karardıysan hemen ol derim ve özellikle Çağlayan beye bence kesinlikle güvenebilirmiyim ama iyice isteklerini söyle ona ameliyattan önce
Q
Çok enteresan 2 yıldır bu forumdayım ve bu Samsun başlığını hiç görmemişim.Yineliyorum bir an önce konuşmalıyız.Ayrıca Samsunda ameliyat olacaklar kesinlikle benimle irtibat kursun.2 yıldır neredeyse tanımadığım dr yok Samsunda Plastik cerrah ve KBB üzerine...
Çağlayan yağmur un hastasiyim asla tavsiye etmiyorum kombine ameliyat oldum ozelden sorularını cevaplaabilirim[/QUOTE
Ozelden nasil mesaj atildigini bilmiyorum canim buralarda daha yeniyim eger sen atarsan bilgim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?