S.A.T'a göre geç döllenen geriden gelen bebek?

kızlar benımde sat a gore hesaplanmıyo 2 hafta falan gerıden gıdıyo ınsllh arayı kapatır bebegım daha mınnacık 6 haftalıkkkk

Merhaba Arkadaşlar Ben Aranıza Yeni Katıldım sayılır sizinle paylasmak istiyorum bazı konuları lütfen cvp bekliyorum..
ben sad a gore 7+5 günlük hamile gorunuyorum ikiz gebelik kesenin ikiside goruluyor ama içleri suan bos ve dr un dediğine gore 4+6 günluk hamilelik gozüküyormus düsük tehlikesi var dedi dr ve iğne yaptı hap verdi orları kullanıyorum ve benim hamilelikten onceki adetim 15 gün sürdü acaba sada gore 15 gün süren adet olarak 7+5 gün ama simdi normalde hep 1 hafta idi neden keseler bsos gorunuyor dr 1 hafta beklememi soyledi bebeqim olusmassa operasyon gerekecek dedi ve 2 kere kanamam oldu kan pıhtısı seklinde dr a gittim ertesi gün ve hala kkeseler duruyordu düsük değil dedi keselerin içindeki bebeği ne zaman gorecez kaç haftalıkken acaba lütfen cvp istiyorum belim çok ağrıyor bulantı yok ve ben test yapalı 2 hafta olacak nerdeyse ve tahlilde 1000.00 üzeri çıkıyor ikiz kesin ultrasonda da gorduk 2 keseyi sorun nerde neden bebekler ortada yok :((

son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...

benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.

15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?

bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?

Siz belki çoktan almşsınızdır sorunun yanıtını, ama ben de benzer durumda odluğum için yazmak istedim.
Benim bebeğim de SAT'a göre 1 hafta ileride.
Bu onun iri ve hızlı gelişen bir bebek olduğunu değil, benim erken yumurtladığımı ve bu nedenle usg sonucu ile SAT'ımın uyumlu olmadığını gösteriyor. Bebebğin durumu ile hiç alakası yok.
Sizinki de tersi olarak geç yumurtlama olmuş. SAT'ınız dikkate alınarak hesaplanan gebelik yaşı, sizin SAT'dan sonra 14.gün yumurtladığınızı baz alır. Ama siz bir miktar daha erken veya geç yumurtlarsanız SAT'ın düzeltilmesi gerekir, buna da düzeltilmiş gebelik yaşı denir ve gebelik buna göre takip edilir.
Olay bu, rahat olun. Sağlıklı doğumlar.

benim bebeğim de sata göre 2 hafta geride başladı
zaman zaman arayı kapatıyor sandım ama yok öyle bir şey
olsaydı şu anda doğurmuş olmam lazımdı
bi haftam daha var:49::49:
ama bu problem değil,haftasına göre sağlığı da gelişimi de iyi çok şükür:66::66:

Son düzenleme:
Siz belki çoktan almşsınızdır sorunun yanıtını, ama ben de benzer durumda odluğum için yazmak istedim.
Benim bebeğim de SAT'a göre 1 hafta ileride.
Bu onun iri ve hızlı gelişen bir bebek olduğunu değil, benim erken yumurtladığımı ve bu nedenle usg sonucu ile SAT'ımın uyumlu olmadığını gösteriyor. Bebebğin durumu ile hiç alakası yok.
Sizinki de tersi olarak geç yumurtlama olmuş. SAT'ınız dikkate alınarak hesaplanan gebelik yaşı, sizin SAT'dan sonra 14.gün yumurtladığınızı baz alır. Ama siz bir miktar daha erken veya geç yumurtlarsanız SAT'ın düzeltilmesi gerekir, buna da düzeltilmiş gebelik yaşı denir ve gebelik buna göre takip edilir.
Olay bu, rahat olun. Sağlıklı doğumlar.

benim bebeğim de sata göre 2 hafta geride başladı
zaman zaman arayı kapatıyor sandım ama yok öyle bir şey
olsaydı şu anda doğurmuş olmam lazımdı
bi haftam daha var:49::49:
ama bu problem değil,haftasına göre sağlığı da gelişimi de iyi çok şükür:66::66:

:yorumlarınız için teşekkür ederim..

fakat ben bebeğimi 17 aralık da 6+5 de kaybettim...

Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

:yorumlarınız için teşekkür ederim..

fakat ben bebeğimi 17 aralık da 6+5 de kaybettim...

Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

:14::14::14:afedersin canım tarihe bakmadan yazıverdim
inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğin olur:71::71:

Rabbim tekrar nasip etsin,
sağlıcakla kucağına versin inş. er_ca'cım.

ilk konu baslığında bebegım olacagına sevınmıstım ancak kaybetmıssın demek şu an hayırlısı degılmıs, hayırlsıyla gelmesı gerektıgınde gelsn.
hayırlısı

son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...

benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.

15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?

bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?
yaaa hanımlar benımde sıze bı sorum olucaktı . S.A.T 14 KASIM ve her ay 1 gun gerı gelrdı . bu ay 13 aralıkta olmam gerekrken olmadım ve belırtıd e yok . kan ve ıdrarda da 2 gun gectı dye bakmıstım . acaba benımde gec dollenme olabılırmı .:110::eek:

yaaa hanımlar benımde sıze bı sorum olucaktı . S.A.T 14 KASIM ve her ay 1 gun gerı gelrdı . bu ay 13 aralıkta olmam gerekrken olmadım ve belırtıd e yok . kan ve ıdrarda da 2 gun gectı dye bakmıstım . acaba benımde gec dollenme olabılırmı .:110::eek:
hanımlarrr .. sızce de hayla bı ıhtımal varmıdır kı :eek:

Back
X