Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...
benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.
15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?
bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?
Siz belki çoktan almşsınızdır sorunun yanıtını, ama ben de benzer durumda odluğum için yazmak istedim.
Benim bebeğim de SAT'a göre 1 hafta ileride.
Bu onun iri ve hızlı gelişen bir bebek olduğunu değil, benim erken yumurtladığımı ve bu nedenle usg sonucu ile SAT'ımın uyumlu olmadığını gösteriyor. Bebebğin durumu ile hiç alakası yok.
Sizinki de tersi olarak geç yumurtlama olmuş. SAT'ınız dikkate alınarak hesaplanan gebelik yaşı, sizin SAT'dan sonra 14.gün yumurtladığınızı baz alır. Ama siz bir miktar daha erken veya geç yumurtlarsanız SAT'ın düzeltilmesi gerekir, buna da düzeltilmiş gebelik yaşı denir ve gebelik buna göre takip edilir.
Olay bu, rahat olun. Sağlıklı doğumlar.
benim bebeğim de sata göre 2 hafta geride başladı
zaman zaman arayı kapatıyor sandım ama yok öyle bir şey
olsaydı şu anda doğurmuş olmam lazımdı
bi haftam daha var
ama bu problem değil,haftasına göre sağlığı da gelişimi de iyi çok şükür![]()
:yorumlarınız için teşekkür ederim..
fakat ben bebeğimi 17 aralık da 6+5 de kaybettim...
Allah sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
afedersin canım tarihe bakmadan yazıverdim
inşallah en kısa zamanda tekrar bebeğin olur![]()
Rabbim tekrar nasip etsin,
sağlıcakla kucağına versin inş. er_ca'cım.
yaaa hanımlar benımde sıze bı sorum olucaktı . S.A.T 14 KASIM ve her ay 1 gun gerı gelrdı . bu ay 13 aralıkta olmam gerekrken olmadım ve belırtıd e yok . kan ve ıdrarda da 2 gun gectı dye bakmıstım . acaba benımde gec dollenme olabılırmı .son adet tarihim 19 ekim. bebeğin dün 6 haftalık olmasını beklerken ultrasonda 4 hafta 3 günlük olduğunu gördüm.
10 gün fark var.dr. un hesabıyla...
benim hesabıma göre doğru ama dr. başta 6 hafta dediği için canım sıkıldı.
15 gün sonra tekrar bakalım arayı kapatmış olabilir dedi.
illa ki adet tarihi ile uyumlu mu olmalı bebek?
bunu yaşamış bebeği sağlıklı olan anneler var mı?
hanımlarrr .. sızce de hayla bı ıhtımal varmıdır kıyaaa hanımlar benımde sıze bı sorum olucaktı . S.A.T 14 KASIM ve her ay 1 gun gerı gelrdı . bu ay 13 aralıkta olmam gerekrken olmadım ve belırtıd e yok . kan ve ıdrarda da 2 gun gectı dye bakmıstım . acaba benımde gec dollenme olabılırmı .![]()