Bana bişeyler oluyor galibakardeşim benim telefonumla dalga geçiyordu s3 mini aldığında( bu arada ben nokia n8 kullanıyorum )
daha 6 ay oldu alalı ,yere bir kere düşürmüş ekranı örümcek ağı gibi çatlamış . ben 2 buçuk senedir kullanıyorum o kadar da yere düşürdüm hiç bir yerinde bir şey yok :)
bi arkadaşımda da samsungun o tarz bir telefonunun ekranının aynı şekilde olduğunu gördüm . belki samsung bu konuda pek iyi değildir bilemiyorum tabi.
teknik özellikler konusunda bir yorum yapamayacağım . görünüm ,şıklık olarak çok hoş bir telefon
Ben uzun bi süredir telefon almayı düşünüyorum ve aradığım özelliklere ve maddi durumuma en uygun olanı s3 mini. Fakat şöyle bir sorun var birçok kişi o telefon oyuncak gibi düşene kadar kullanırsın anca hemen bozulur vs. diyorlar. Gerçekten kullanan birilerinden yardım almak istedim çünkü o kadar para veripte çöp olmasından korkuyorum. Çünkü insanlık hali aldığım gün bile düşürebilirim bi aksilik olur birşey olur sakarımda zaten:) Sizi tavsiyeleriniz nedir bu konuda. Kısmet olursa yarın sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.
maddi durumunuzun çok üzerinde bi telefon almak neden daha uygun androit akıllı telefonlar vardır.. aileni düşünmelisin o konuda biraz bence. operatorlerin cihaz kampayaları var yanılmıyorsam vodafonede s3 mini de vardı (baktım evet var...) faturalı kullanan muhakkak bi tanıdığınız vardır çekirdek ailenizde yoksa bile hatrınızın geçeceği birisine sorun tahutsuzmu kullanıyor hattı 2 yıl aynı hattı kullanacak mı sonrada rica edin aylık ödemesi 35-2o arasında kullandığı tarifeye göre şekilleniyor.. ama son 2 telefonunuda samsungtan alıp 2sindede 1 ay içinde sorun yaşayan biri olarak samsungtan uzak durmanı tavsiye ederim..Baya baktık burada ama 24 ay senetle taksit yapan en ucuz evkur bulduk.s3 miniyi 1800 liraya satan yerler var ya yuh dedim s4 neredeyse o kadar.
bir telefonda sen ne ararsın en çok kullandıkların neler bunlar önemli yoksa bin özelliği olup 5ini kullanmak da mantıksız ihtiyaçlarını belirle ona göre al. mesela lumia da net hızı inanılmaz güzel reklamı bol siteyi bile sorunsuz yağ gibi açıyor s3 mini abimde var karşılaştırdık lumia önde. kamerası, sesi de çok güzel. hem ana ekrandaki canlı kutucuklar çok şekers3 de hep aynı siyah tema canım sıkıldığında rengini değiştiriyorum öyle kullanıyorum. :) etkilemek istemem asla ama kullanılışlık da önemli bende ikisi arasında gittim geldim ama iyiki lumia aldm
Ben uzun bi süredir telefon almayı düşünüyorum ve aradığım özelliklere ve maddi durumuma en uygun olanı s3 mini. Fakat şöyle bir sorun var birçok kişi o telefon oyuncak gibi düşene kadar kullanırsın anca hemen bozulur vs. diyorlar. Gerçekten kullanan birilerinden yardım almak istedim çünkü o kadar para veripte çöp olmasından korkuyorum. Çünkü insanlık hali aldığım gün bile düşürebilirim bi aksilik olur birşey olur sakarımda zaten:) Sizi tavsiyeleriniz nedir bu konuda. Kısmet olursa yarın sipariş etmeyi düşünüyorum çünkü.
Mesajlarınız için teşekkürler kiminiz ilk düşüşte parçalandı demişsiniz kiminiz birçok kez düştü birşey olmadı demişsiniz sanırım biraz beklenti ve şans işi. Ben beklentilerimi fazlasıyla karşılayacağını düşünüyorum eğer düşürürsemde artık şansıma kalmışBu arada evkurdan ayda 48 liraya alıcaz bütçemizi zorlucak bir fiyat değil ama taksitleri toplayınca kazık bir fiyat çıkıyor ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?