Bugün yediklerimi tam olarak yazayım
Sabah tartıldım 68 kg
Sabah:1 dilim ekmek,şekersiz çay,3 adet zeytin,1 kk peynir ve 1 yumurta yedim.
Ara:1 Elma
Öğlen:1 kase ezogelin çorba
Ara:1Portakal ve 1 mandalin
Akşam:1Servis kaşiğı pilav 1 kepçe kuru fasulye,2 kaşık yoğurt, 2 lokmacıkda ekmek yedim.
Akşam yemeğimi 20:00 dan önce yedim yatmadan 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum...
Ben bugün kendi irademide menümüde beğendim.İlerleyen günlerde daha sağlıklı hale gelecek.Yarın eve gelirken alışveriş yapcam salata malzemesi için.Bide spor ve düzenli su içmeye başlarsam tam olacak.
Güzel menü öğlen çorbanın yanına salata tarzı şeyler yiyebilirsin ya da bir sebze yemeği ekleyebilirsin.Tabi imkan varsa.Bide her öğününe light yoğurdu katarsan göbek yağlarından yakıomuş bilgin olsun.Başarılarr cnm ve tebrikler günü güzel atlattın
Canım tşk ediyorum.Günü güzel atlatma gerçekten iyi geliyo.Dün çorbayı dışardan söyledim salatada istedim fakat salataları yoktu.Elimde altarnatif olmayınca mecbur çorbaya talim ettim.
Günaydın dünki menümü toplu halde yazıyorum:))
Sabah:1 minik börek ve 1 kk peynir,şekersiz çay
Ara:1 adet kırmızı erik ve yeşil çay
Öğlen:2kepçeye yakın fasulye,2 yemek kaşıgı pilav ve 2 kaşık yoğurt
Ara:1 mandalina ve erik arayla yedim
Akşam:Melemen(canım istedi:)) 2 dilim ekmek
Akşam biraz şişince tekrar bi ara öğün yamadım 8 de yemek olayını bitirdim.:)
menülerin cidden çok güzel şirinem. keşke ben de böyle olsam. ama benim gözüm aç... doyduktan sonra bile kusana kadar yiyebilirim.
Canım benimde aklıma gelmio pek suyla aram yok işyerinde bilgisayarımın hemen yanına 500ml lik bardağıma koyuyorum suyumu gördükçe zorla içiyorum 4 tane içince iki litre yapıo zaten ama bu seferde insan tuvaletten cıkamıo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?