• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sa cok canım sıkkın abarttımmı acaba

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
nette dolaşıyordum dün Müge de çıkan bit haber vardı yıllar önce Muhammed diye cocugu öldürüp tarlaya atmışlardı . Annesi fuhuş yapıyordu sanırım cocuk görünce ev sahibı dövüp öldürmüş ti tekrar gördüm haber incok üzüldüm tabi . Eşime okudum zamanında boyle boyle olmuştu falan dıye . İnsan gönerdi falan dedim yazık oldu kim hakeder oyle ölümü dedim . Oda gömselerdi cınayet bulunamazdı dedi cocuk cennete gitti kurtuldu onlardn vs dedi bunun öncesinde anlattım olayı kadın boyle boyle yapıyordu diye oda güzel mıydı dedi bende tabi köpürdüm saydım sayıştırdım o nasıl soru diye oyle sorunmu olur napacaktın güzel olsa uckurunuzu düşünmekten başka ne bilirsiniz dedim okadar sinirlendımki ben çocuğa acıdım ıcım acıdı oda lafı cevırmeye başladı aptal . Onu demek istemedim yanlış soru sordum şunu demek istedim . Ağzıma geleni saydım oyle sinirlendımki sapıkmısıb dedim sen nesin sapık mı oluyorum dedi bunu sorunca oyle uzadı hala sinirlıyım ya ben mi kafayı gıyorum yıyorum erkekler mi boyle

Saçma bir soru sormuş, haklısınız.
Üstelik bu kadar hassasiyet gösterdiğiniz bir konuda gereksiz olmuş.

Saçma bir soru sormuş, haklısınız.
Üstelik bu kadar hassasiyet gösterdiğiniz bir konuda gereksiz olmuş.
Dimi haklıyım şimdi gene yazdım ona nasıl bit soru o diye oyle şey mi olur hala sinirliyim ne zaman geçer bilmem ... oyle bir zamanki İnan'a şüphe edıyor ya acaba içinde sapık seyler mi var diye

Aklinca saka yapmis da cok ayip yani boyle bir olay uzerinden de geyik olmaz

sacma olmus normalde bile boyle birseyi esine demesi bir erkegin itici ama boyle bir konuda hic olmamıs

Her konuya da espri yapılmaz ki. Esinize baskalarinin yanında da böyle rezil espriler yapma çok dayak yersin diyim insanlık namına yoksa işi zor

Gıcık adam sapıkmısıb sen diye mesaj attım ona daha demin yazmadı daha cok kızgınım

Esimin de bazen manyak espirileri olur mesela benimle takilir kuma alayim zengin buyuk olsun sen calisma bize bakar der guler geceriz de boyle bir espri yapsa yapmaz da bende o an tepki gosteririm daha da uzatmam.bazen onlar da ne dedigini bilmiyor takma.

Bence biraz abartmışsın. Tabiki sormasa daha iyidi ama öylesine laf olsun diye sormuş olabilir. Ben de o tür programları izlerken, kendi kendime bazen, bu tipi ile o kadar kişiyi nasıl buluyo diyorum ordaki kadınlar için, tiplerine bakıyorum. Sapık fln demekle abartmışsın gibi geldi bana

Bence biraz abartmışsın. Tabiki sormasa daha iyidi ama öylesine laf olsun diye sormuş olabilir. Ben de o tür programları izlerken, kendi kendime bazen, bu tipi ile o kadar kişiyi nasıl buluyo diyorum ordaki kadınlar için, tiplerine bakıyorum. Sapık fln demekle abartmışsın gibi geldi bana
Cok sinirliyim ama ya aslında bu adam olgun çoğunlukla ne konustyguny bilir falan her nenkadar cok iyi anlaşamasakta neyse dikkatli olsun ya mesela söyle bir huyu var bazen arkadaşlarıyla yazsıırlen bazen aq yazar agzını kıraym denekmiş yazma dıyorum arkadaş ortamı kötü degıl aslında ipsiz sapsız insanlar degıl de uyarıyorum sürekli

Cok sinirliyim ama ya aslında bu adam olgun çoğunlukla ne konustyguny bilir falan her nenkadar cok iyi anlaşamasakta neyse dikkatli olsun ya mesela söyle bir huyu var bazen arkadaşlarıyla yazsıırlen bazen aq yazar agzını kıraym denekmiş yazma dıyorum arkadaş ortamı kötü degıl aslında ipsiz sapsız insanlar degıl de uyarıyorum sürekli
Arkadaşalarıyla konuşurken küfür etmeyen erkek görmedim ben. Sana etmesin yada seninle bir konu ile ilgili konuşurken küfür etmesin o önemli. Arkadaşlarıyla arada öyle konuşabilir. Çok takıntılısın bana kalırsa. Biraz rahat bırak bence, konuştuğuna bin pişman etmişsin :)

Arkadaşalarıyla konuşurken küfür etmeyen erkek görmedim ben. Sana etmesin yada seninle bir konu ile ilgili konuşurken küfür etmesin o önemli. Arkadaşlarıyla arada öyle konuşabilir. Çok takıntılısın bana kalırsa. Biraz rahat bırak bence, konuştuğuna bin pişman etmişsin :)
İstemıyorum uyarıyorum cocuk var sonuçta ağız alışkanlığı olacak daha kötü .... evet haksızdı haketti

Back
X