Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmemi amar Sodas durdurdu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
yok canım bu çamaşır yıkamak için olandan bahsediyor...
ama bence tehlikeli..

benim babaannemde saçlarını çamaşır sodası ile yıkarmış.vallahi kadının o kadar gür ve sağlıklı saçları vardiki.soda zaten suyun sertliğini azaltmak için kullanıyor....şu an kullandığımız bir çok şampuanın içinde ne olduğunu bilmediğimiz maddeler var.bizler bu bilmediğimiz maddeleri bir ömür boyu saçlarımızda kullanıyoruz.demekki kimse bundan bir zarar görmediğine göre sodadanda bir zara gelmez.öyle bir şey olsaydı babaannemin kel kalması lazımdı..fisfisfis

arkadaşlar böyle şeylere itimat etmeyin sakın gidin adam akıllı testlerinizi yaptırın tedavinizi olun yalmaz:

wooww... lmaz:
ama tabi arkadaş kendine göre bişey bulmuş olabilir yani... şahsen ben denemem :)

sonunda bunu da duyduk ya bakalım daha neler duycaz artık ya lmaz:bence kesinlikle denenmemesi gerkiyor zaten piyasa da bişr çok soda markası var hepsini ne etki göstereceğini kimse bilemez .. zaten saçlarımıza her bulduğumuzu uygulamamızdan bu hale geldi kızlar geçen gün bir doktor da bunu üzerine bastırark söyledi birçok ürün gerçekten de faydasız özellikle kimyasallar bu ara saçın dökülmesi normal mevsim hava kirliliği herşey etki ediyor ama saçlarınızı bence rahat bırakın çok ürün kullanmakta inanın mahvedio her bulduğunuzu da bi umut diye denemeyin derim ben

heee çamaşır sodasıyla yıkayalımm, hatta renginden sıkıldıkmı çamaşır suyuylada rengini açarızz demiiia.s
iyi fikir yawss neden aklıma gelmediki:uhm:

ilginç bir paylaşım tesekkrler denemeye değer buluyorum cunku cok tehlıkelı bır yontem olsaydı paylaşmazdıı... ama herkesede ıyı gelır mı bılemem ama deneyecegım. çamaşır sodası nasıl oluyor bırde ya ???a.s

neden herkes tepki göstermiş! şaşırdım doğrusu analarımızdan bioblas'larla bioxinlerle doğmadık hiçbirimiz! eskiden kil vardı külle yıkanırdı buda çamaşır sodası!(bu arada saçlarımız giydiğimiz çamaşırlardan çok daha sağlam!)arkadaş kullanmış faydasını görmüş! en kısa zamanda deneyeceğim paylaşım için tşkler!

bence fazla tepkiye hiç gerek yok, herkesin bünyesi farklı kimin neye olumlu neye olumsuz tepki vericeği denemeden anlaşılmaz..arkadaş yapmış ve memnunda kalmış ne güzel..önyargılı olmamak gerekiyor

bende denedim bu arkadaştan duyup saçım acaip dökülüyor çok şey denedim önce dökülmeyi azaltıyor sonra gene başlıyor karanfil suyu denedim oda öyle çıktı elma sirkesi denedim oda öyle bide soda deniyim dedim burdan okuyup diğer kullandıklarım kesmemişti dökülmeyi sadece azaltmış bi süre kullandıktan sonra etkisi azalmıştı çamasır sodasını bi tas içine durulama suyuna tatlı kaşıgı kadar koyup erittim döktüm sonra azbişey duruladım parlattı saçlarımı dökülme durdu şimdilik gür bi görünüm aldı saçlarım inş zamanla değişmez gene yazarım sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…