- Konu Sahibi pembepatron
-
sodayı tasa doldurduğun suya 2 çay kaşığı veya yarım tatlı kaşığı koyup eritiyosun hemen eriyor zaten. durulayıp saça onu döküyosun sodalı suyu sonra 30 sn falan bekleyip duruluyorsun bnm saçlar çok güsel oldu o kedy kuyruğu kadar kalmış saçlarım birden farklılaştı dökülmeden önceki haline döndü saçlarım hatta kızıl boyalı boyalar dahada güselleşti çok memnunum yani anlatamam hiç dökülmüyor artık çektikçe su gibi akan saçlarım kendine geldi
başka yapan varmı sadece iki kişimi aranızda ,bendemi yapsam kararsızım
bende denedim bu arkadaştan duyup saçım acaip dökülüyor çok şey denedim önce dökülmeyi azaltıyor sonra gene başlıyor karanfil suyu denedim oda öyle çıktı elma sirkesi denedim oda öyle bide soda deniyim dedim burdan okuyup diğer kullandıklarım kesmemişti dökülmeyi sadece azaltmış bi süre kullandıktan sonra etkisi azalmıştı çamasır sodasını bi tas içine durulama suyuna tatlı kaşıgı kadar koyup erittim döktüm sonra azbişey duruladım parlattı saçlarımı dökülme durdu şimdilik gür bi görünüm aldı saçlarım inş zamanla değişmez gene yazarım sonuçları
valla çok dökülüyordu çok az kalmıştı saçım arkadaşın dediğini okuyunca napıyım dedim bi deniyim çok çok kedi kuyruğu kadar kalmış saçtanda olurum yada fayda görürüm diyerek riske girdim memnunum sonuçtanda zaten bir düşünün neden bu kadar dökülmeye başladı kadınların saçları sular çok fazla kireçli olduğundan soda sudaki kireci yok ettiğine göre güzel sonuç almamız gayett normal benceayy ciddimisiniz sizzz
ben bunuda kullanırmıyımmmm az araştırimm kullanırım valla..(?)
bir arkadaşımız ne kadar zamandır kullanıyorsun demiş 2 hafta oldu canımcım 2 haftada arada arada saçımı eğip yıkarım 3günde bir banyo harici 2milyona aldım marketten hemen gürleşiyor arkadaşlar yani dolgunluk veriyor ben kimseyi aldatmıyorum istedimki yararrı olsun herkeze ama siz bilirsiniz kullanıp kullanmamak size kalmış bana yaptığı etkiyi yazdım ben hiç işim yok gelicem buraya oturup dakikalarımı verip dil dökücem başka işim yokmu ben bu arkadaşımdan duydum uyguladım sonra gelip yorumladım.sonra kullanan yokmu yorum yapmamış kimse diyorsunuz ben kullandım işte yorumuda yaptım düşünsenize saçlarımıza neler neler kullanıyoruz saç boyaları içlerinde ne kimyasallar var öle deilmi bazılarımız saç açtırıyorlar o dahada beter bunlara dayanıyorsa saçlar bilmemne yağları yok ısırgan suları vs vs vs hatta bnm bi arkadaşımın saçı bitlenmişti tiner döktü çamaşır suyuyla bile yıkadı saçını bitler ölsün diye ona bişey olmadı hep bunları göz önünde bulundurdum yıkamadan sonra zarar vermez herhalde dedim çünki her ay saç boyuyan biriyim boyalar kel bırakmamışsa o kullandığım peroksit buda napabilir dedim işte böyle riske girdim eskiden arap sabunuyla saç yıkıyorlarmış şimdi ölemi yok bioblas yok bilmene şampuanı tonlarca para saçıyoruz eskiden saçı dökülen yokmuş şimdi teknoloji ve lüks yıkama şampuanları kel kalacaz öyle deilmi bayan arkadaşlarım:) eski kadınları bi düşünün böyle kol gibi gibi saçları varmış upuzun belinde herkezin saçı bi örerlermiş kol kalınlığında olurmuş haksızmıyım hım
walla canım arkadadaşım sonuçta dökülüyor deilmi hee o 2telimde dökülcekti kel kalıcaktım ya dökülsün ya dursun deip can havliydi o risk ama şükürler olsunki durdu bundan sonra gelsin yeni saç telleri :)Genede ne kadar doğru yaptıgın arkadasım, sonuçta çamasır sodası şuan iyi gelse bile emin ol yan etkisi olur onun en azından derini tahriş eder yani ben bu uygulamaya katılmıyorum zaten iki tel saçım var bunu uygulayıpta o iki tel saçımada zarar veremem..kızlar dikkatli olun bence her duydugunuza kafanıza sürmeyin...
abi en güzeli beton dökelim her gün tarama derdinden de kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?