Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sa dklmesinde mucizem "sar kantaron"

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
1-ilacı nerden bulabilirim?
ben doktor tanıdığımada sorarak güvenilir ve sağlık bakanlığı tarafından onay almış,dünyada satılan S......R adlı ilaç firmasını tercih ettim ve aldım.internette sitesi ve ücretsiz danışma servisi var lütfen inceleyin...

2-fiyatı ne kadar?
34,50....atmış adet var

3-kullanım şekli nasıl?
ilaçtan sonra peynir yada şarap tüketmemek gerekmiş,çünkü ilaç etkileşimini bozabiliyormuş bu mayalı şeyler...bundan sebep doktorunda bana dediği gibi akşam yemeklerinden sonra bir tane alıyorum...

4-kullanım süresi nedir?
atmış adet olduğu için hergün bir tane almak kaydıyla ilaç iki ay gidiyor...

5-saçtaki fayda ne zaman belli olur?dökülmedeki düzelme nasıl?
ben ilk bir ayın sonunda farkettim dökülmemdeki azalmayı...şuan ikinci şişeyi aldım yani üçüncü aya girdim...omuzumdan,yerlerden yataktan banyodan saç bulmuyorum artık,hatta günlük saç dökülme olayım bitti gibi,taradığımda üç beş tel tarakta kalıyor o kadar...banyo sonrasında bile taradığımda çok normal şekilde saç sayısı oluyor havluda, en güzel yanıda banyodaki deliği saçlardan temizlemiyorum artık...

6-ilaç saç için mi faydalı?
aslında ilacın fayda ettiği nokta sinir sistemi...bende bu sebeple aldım işin aslı,oda çok sevdiğim birini kaybettim ve üzüntülü günler geçirdim akabinde uyku sorunum başladı...tekrar yazıyorum nörolog doktor olan ahbabımla sohbet ederken bana yardımcı olabileceğini söylemesi üzerine bu ilacı kullanmaya başladım...

ancak ve ancak saçımdaki düzelme tamamen süpriz oldu,çünkü üç senedir bu dökülme olayıyla uğraşıyorum...yani bu şekilde keşfettim bitkinin olumlu diğer yanını...
sonrasında araştırdım baktım okudum ve sarı kantaronun saçtaki faydasınıda bu sayede öğrenmiş oldum...
üstüne basa basa yazıyorum
uzun süre hiç bir tedaviden tam sonuç alamayan arkadaşlar
ek olarak bu sarı kantaronu gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz...lütfen kullanmadan önce sizde netten arayın araştırın kendiniz iyice ikna olduğunuzda karar verin...a.s

sarı kantaron yagmı tabletmi belirtmemişsiniz saç diplerinemi kullancaz yoksa tablet olarakmı kullanacağız..

Sakinlestirdigi icin dokulmeyi durduruyorda bu ilac ozaman antidepresanlarda dokulmeyi önler.
Mantıklı gelmedi bana.

Back
X