Doğal Saç Bakım Kürleri Sa krklarna sper formul!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben bu arada sey daha önereceğim defne garlı die geciyo ismi o kadar güzel ki istnbulda bi kaç aktara sordum bulamadm bana arkadasım wermişti inanılmaz derece kayıp gidio resmen saclar ki benim saclarım kalcalarıma geliyor hiç bu kadar yumusatan we bakım yapanını görmemiştim.hataydan gelmiş sanırım arkadasıma üzerindede hatay yazıyordu zaten..harika bişey..!! zeytin yağınıda deniyorum bu sekildede iyi ama bide ısıtıp deniyeyim bencede mantıklı gözüküo..zeytin yağının hücre yenileme özelliği sanırım kırık onarmadada etkili bayanlar:)

saçlarım çok ince telli,çok kırılgan ve çabukta uzamıyor..ne yaptıysam olmadı,yine kırılıyor,yine kırılıyor.özellikle omuzdan aşağıya uzarken daha çok yıpranıyorlar..vallahi artık bende 15 günde bir uçlarında çok az aldırıyorum.hem kırılmasını önlüyorum hemde daha sağlıklı bir şekilde uzuyorlar.öyle çok çabukta uzamasını istemiyorum zaten sağlıklı bir şekilde uzasınlar yeter benim için.zeytinyağını şampuanın içine koyup saçlarımı öyle yıkıyorum..çalıştığım için öyle bekletme zamanım olmadığından dolayı daha pratik şeyler deniyorum..:1rolleyes:

benim saçlarım çok uzundu yıllarca omuzlarımda kestirdim şimdi kırıksız kendi renginde uzatıcam:bir forumda okumuştum 1ampül evigen 1ampül dodex 1 ampül bemix i badem yağına katıp isteğe göre bepantene ampül ekleyip saça sürülüyormuş streç filmle sarıp sıcak havlu üstüne 1-2 saat tutuluyor kardeşim ve kuzenim memnun kaldı saç bile çıkartıyormuş blginizekaydirigubbakcemile5

ben de sürekli olarak zeytinyağı sürüyorum ama hiç ısıtmayı denemedim. öyle yapayım bir dahaki sefere bari..:)

bende ısıtarak yaparım çok memnunum

Kırıklardan kurtulcaz diye yağlı bir saça sahip olmayalım..
Benim saçım çabuk yağlanır 2-3 gün yıkamazsam hemen yağlanır, zeytinyağını kullansam yağlanması artar mı?? :bbo:

saç uçlarıma denedim sonuc harika ya ve sadece 2 kez denedim :S palette yoğun açıcıyla siyah saçlarımı açmıştım baya bi yıpranmıstı suan cok iyiler muhakak sıcak deneyin ama :)

bende bıtlenırım dıye korkuyorum saclarım asırı gur zaten kel yapmam lazım acaba bıt yaparmı benımkılerde felaket tıftık tıftık koyun yunu gıbı nerdeyse fonle anca duzelıyo

ya bitlenme yazandan geçilmıyor arkadaslar bit insanoğlundan once vardı zaten..yani dogada yasayan bi canlı herhangi bi maddeden oluşmaz dogadan gecer insana..

bence fark yok aynı şey..arındırmak için sürdüğüm şampuanın çokluğu
gene katılaştırıyo bu yağ işleride boş

benim saçlarıma niye yaramıyor bu yaglar anlamadım gitti. ne zaman yag sürsem akıp gidiyo saçlarım. ince telli daha bi inceliyor ama kendi haline bıraktıgımdan beri topladı kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…