Jinekoloji Saat 11 yönü kızlık zarı

yakomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
8
5
1
18
Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi

İstenmeyen bir olay derken cinsel saldırı mı ? Öyle bir şey olsa bunları kafanıza takmazdınız zaten. O olayda bayağı kan geldiyse sonrasında kan geleceğini sanmıyorum.Ve zaten kadınların yarısında kan geliyor yarısında gelmiyor.Kan gelse ne olacak gelmese ne olacak ? Ayrıca bir dahaki ilişkinizde kan gelse bile bakire değilsiniz hanfendi.

Son düzenleme:
Doktorun veremedigi orani biz nasil verebiliriz tam olarak?

Saat 11 yönü yırtık ne arkadaş ilk defa duydum yırtık yırtıkdır yani. Bütün kanlar o yırtık ile akmadıysa yine kanama ihtimali vardır ama kesin degil yani. Ne olay yaşadınız bilmiyorum ama bunun için kendinizi üzmeyin sakın

İstenmeyen olay derken?....

İstenmeyen olay nedir? Cinsel saldırıya mı uğradınız?
Saat yönü verilen yırtıklarda o yönde zedelenme olmuş demektir, hymen kendini yenileyen bir yapı değil yani düzelmez. Kanamanın zaten bekaretle ilgisi yok. Her kadın kanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…