Doktorun veremedigi orani biz nasil verebiliriz tam olarak?Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi
Saat 11 yönü yırtık ne arkadaş ilk defa duydum yırtık yırtıkdır yani. Bütün kanlar o yırtık ile akmadıysa yine kanama ihtimali vardır ama kesin degil yani. Ne olay yaşadınız bilmiyorum ama bunun için kendinizi üzmeyin sakınKızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi
İstenmeyen olay derken?....Kızlar bilginize ihtiyacım var daha önce istenmeyen bir olay yasadım bugun cesaretimi toplayıp muayneye gittim kontrol için doktor saat 11 yönünde yırtığın var gerisi sağlam bozulmamıs dedi ben birdahaki ilişkimde kanar mı dedim bilmiyorum oran veremem vs dedi o olayda baya kan gelmişti ama tam bozulmamıs eger tam bozulursa kanama ihtimali kaç tam bozulmamıs ama yırtıgın var saat 11 yönünde dedi lütfen bilenler söyleyebilir mi
Muhtemelen sürtünürken alev almış.İstenmeyen olay derken?....
Biz nasıl bilelim ki kadın doğum doktoru bilir o bile kesin bişey
E en bilenine sormuşsunuz o da ben nereden bileyim demiş. Daha neyi soruyorsunuz biz de onu anlamadık.Bilene sordum zaten bilgin yoksa ne yorum yapıyorsunuz ki
Sanırım 18 yaşındasın doğru mu ? Gidip geleceğine odaklan böyle bir konuyu neden kafana takıyorsun ?Bilene sordum zaten bilgin yoksa ne yorum yapıyorsunuz ki
Başından böyle bir olay geçmiş olan birileri yani siz cevap vermek zorunda değilsinizE en bilenine sormuşsunuz o da ben nereden bileyim demiş. Daha neyi soruyorsunuz biz de onu anlamadık.
Yani saat 5 yönünde olsaydı kanama olurdu da 11 yönündeyse bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?