Ne düşünüyorsunuz, benim de 11 yönünde yırtığım vardı ama şakır şakır kanadım diyen birini bulmayı mı?Başından böyle bir olay geçmiş olan birileri yani siz cevap vermek zorunda değilsiniz
Bu ara istenmeyen olaylar yağıyorİstenmeyen olay derken?....
Evet ve hepsi de yeni üye. Bam teline basacak hassas konular bunlar ama bazıları ne yazıkki bunu da dalga geçme, troll aracı olarak kullanıyor.Bu ara istenmeyen olaylar yağıyor
Soyle bir baslik var bacimsu, bi oku istersen Y yakomiBir kaç gün önce Mastürbasyon yaparken parmağımi fazla soktum galiba ufak bir acı hissettim kan yoktu ama aradan iki saat sonra f
hafif kahverengili bir akıntı geldi ve bir kaç gündür hafif bir sızlama var ve bugün özel hastaneye gidip muayene oldum. doktor vajinama bakınca hemen saat 6 yönünde ufak bir şey gördüğünü söyledi ama zarımın sağlam olduğunu ve kızlık zarının zedelendiği ni söyledi ve dibine kadar girmişsin ama geri çıkmışsın dedi bende tabi biraz sakinlestim iyiyim ama doktora emin misiniz ileride evlensem sorun olur mu dedim hayır dedi hatta başka doktorlara gidebilirim dedim o da hayır gitme aynı şeyi söylerler dedi .Ya ben hala tedirginim bu arada bu konu ile ilgili lutfen kalp kırıcı yorumlar yapmayın okurken üzülmek istemiyorum ve gerçekten bu konu beni intihar eşiğine getirdi.
Bu konuda kendini onarır diyen olmuş
Yani erkekler bazi detaylara hakim olmadigi icin böyle konular aciyor diye düşünmeye basladim benEvet ve hepsi de yeni üye. Bam teline basacak hassas konular bunlar ama bazıları ne yazıkki bunu da dalga geçme, troll aracı olarak kullanıyor.
Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorumBu arada istemeden dediğiniz şey tecavüz mü? Eğer öyleyse mevzu kızlık zarı değil zaten.
Hshshs denk gelmedim o yorumada acaba yirtik olmadigi icin denmis olabilir mi bilemedimBu konuda kendini onarır diyen olmuş
Hymen kendini yenileyen bir yapı değil ama saat yönleri değişiyor, 11 yönü yırtık ve kanama çokluğundan kaynaklı bu üyede hiçbir onarım olacağını düşünmüyorumBu konuda kendini onarır diyen olmuş
Kızım, şikayeti oldun mu bu adamdan?Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum
Bu konu için bir şey diyemem ama bazı konularda erkek üyelerin yazdığı çok net belli oluyor.Yani erkekler bazi detaylara hakim olmadigi icin böyle konular aciyor diye düşünmeye basladim ben
Yani sen istemiyor olmana, reddetmene rağmen seni zorlamış pislik. Şikayet etmedin mi?Sayılır eski erkek arkadasım birlikte olmaya çalıştı denedi ama ben karsı cıktım ama o arada kan geldi toparlandım hemen kaç aydır kendimi toplamaya calıstım en sonunda doktora gittim o yırtılma var ama tam değil dedi o yüzden soruyorum
Ha ha terbiyesizSaat 11 oldu yat uyu
Bu o değil onunki 9 yönündeGeçen saat 6 yönünde değil miydi yönümü değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?